GPS na Motoroli A925

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
strucnjak
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 27. Mar 2005. 09:47

GPS na Motoroli A925

Post od strucnjak »

Da li je neko probao GPS na Motoroli A925???Ako je jeste Interesuje me sledece da li se ta usluga naplacuje9mislim na GPS a ne na A-GPS tj.odredjivanje pomocu repetitora.Nesto mi nije jasno ako se na netu nadje program za GPS da li se usluga satelita koji se koristi placa ili program to da je besplatno posto ga kupite(nadjete piratsku verziju:)).Da li je sanaga predajnika na ovoj motoroli dovoljna da dopre do satelita9da li neko zna snagu predajnika).Koliko znam ova Motoorola ima GPS(pravi) i A-GPS, gresim li)???To bi bilo to, pa ako neko zna da pomogne a da je imao iskustva nek se javi.
Expert sam JAAAAAAAAAAAAAAAA

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

Nema bre program za GPS... Jer A925 nema GPS prijemnik... Ima jedino program za povezivanje s nekim GPS uredjajem preko BlueTooth-a, al ja ne vidim potrebu za tim, ako vec neko ima GPS uredjaj... :mrgreen:

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Stefane sada si lupio ali stvarno!Ima gps:
a)Pogledaj slike
b)miskoni nedavno rekao
Ako hoces program kontaktiraj me na mail.
Black Sabbath!!!

strucnjak
Novajlija
Novajlija

Post od strucnjak »

Kuzmane jeli ima GPS???Kako to radi, da li se naplacuje mislim ili ta pretplata dolazi uz program9bilo piratski ili samo original0Aj pomozite mi molim vas ocu da kupim ovu Motorolu.

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kuzman »

Ima!Fon je sooper!Samo stp je veliki i malo mu traje baterija!!
Ainace je fon cool!!!!!Ma ima sve!!!Netjes pogresiti(to je moje misljenje bez obzira na to sto nemam fon)!
Black Sabbath!!!

Wobby
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 12. Dec 2004. 23:02

Post od Wobby »

1. Kuzmane chovek vec ima fon koliko mi se chini
2. GPS je moguc po procenama mojih kolega.....
3. Teshko da cesh ovde sve to dovesti na mesto oko GPS-a malo je zeznuto sve to
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Kuzman »

strucnjak napisao:Pomozite mi molim vas ocu da kupim ovu Motorolu.
I meni se cini ali me je ovaj post zbunio!
Black Sabbath!!!

bokac
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 28. Mar 2005. 12:09

a925 ili mpx200

Post od bokac »

cao svima.zanima me kakava je a925 u odnosu na mpx200 ?koji je po vama bolji tel i po
emu?i da li a925 ima mogunost puatanja divixa?kakva mu je slika?pozdrav

X
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2004. 21:52
Kontakt:

Post od X »

Naravno da ima divX i ekran osetljiv na dodir od 65.000 boja i symbian i kameru. Mana mu je samo ogromna velicina i baterija :cry: . Da nema te nedostatke to bi bio prvi telefon na mojoj listi za kupovinu :mrgreen: . Zato sam se odlucio za MPx 200, simpatican telefon na preklop, ima windows moze da pusta divX, moze da sluzi i kao mp3 player... ali i on ima nedostatke: baterija i sto nema kameru i sto pomalo baguje kod pojedinih korisnika, za a925 neznam dal baguje jer sam za telefon saznao skoro tako da nisam imao vremena da ga najbolje upoznam. Ja bi ti preporucio a925 ako ti ne smeta sto je velicine poveceg daljinskog upravljaca :mrgreen: :lol: u protivnom uzmi mpx200. Niko nije savrsen :mrgreen: .
Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki

punkrockserbia
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47

a925..

Post od punkrockserbia »

mislim da se neces pokajati ako uzmes ovaj fon.ja sam pre par dana presao sa nokie3650 na njega i veruj da sam odusevljen,jeste veliki ali je brate pravi multimedijalni uredjaj.pusta divx(ubacis program `smart muvie`)i picis,zatim mp3 i to stvarno ima zvuk kao mali cd pleyer,a da ne pricam o mogucnostima koje za sada nase mreze i ne pokusavaju da razviju(gledanja tv,primanje celih muzickih spotova,i slicno)ima i navigaciju ali to kazu sljaka malo bolje u evropi(bice valjda i ovde)sta da ti kazem vidi kod nekog ko ga ima uzmi ga na dan dva pa vidi,ja sam zadovoljan...
pozdrav...6pack

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Odlican tel... samo malo vetji ali nema veze... mogu i kod nas da se skidaju spotovi, samo da mobtel i telekom to stave na sajt ili neko drugi...:wink:
nego jel to grupa neko iz grupe 6pack pise??? obozavam "fabricku gresku" :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

strucnjak
Novajlija
Novajlija

Post od strucnjak »

pozdrav i hvala na odgovorima.procitao sam na netu u vezi gps na ovom telkao prvo mpx200 nema gps i ima manje software-a, 3g,

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

neko je napisao kako se konektovao na satelit i kako mu je telefon izbaciop kodinate
pa je neko odgovori, da ima mapa grada da bi gps radio super.
gde moze da se nadje mapa SCG
zvao sam garmin, to nemaju
da li je ovo tacno i gde imaju da se nadju mape za a925?

martins
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Mar 2005. 02:20

Post od martins »

moze GPS da se koristi i lepo radi.Bitno je da se bude u mestu i na otvorenom dok tel ne uspostavi vezu sa satelitima tj dok ne pohvata koordinate a ostalo je pesma .Naravno treba da se ubaci program za GPS jer tel ima samo hardverski ugradjen GPS a program omogucava i da se to i stavi u funkciju.Program se zove nhGPS.Ima i map viev GPS2.Ne znam koja tacno adresa[zaboravio] ali uz malo surfa naci cete.

martins
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Mar 2005. 02:20

Post od martins »

da i GPS to vam je sve fraj jer mob samo kupi koordinate a ne salje povratnu na satelite tj niko ne moze da zna da sre na GPS-u[mob nema taj domet-do satelita]

Odgovori