GPS na Motoroli A925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
GPS na Motoroli A925
Da li je neko probao GPS na Motoroli A925???Ako je jeste Interesuje me sledece da li se ta usluga naplacuje9mislim na GPS a ne na A-GPS tj.odredjivanje pomocu repetitora.Nesto mi nije jasno ako se na netu nadje program za GPS da li se usluga satelita koji se koristi placa ili program to da je besplatno posto ga kupite(nadjete piratsku verziju:)).Da li je sanaga predajnika na ovoj motoroli dovoljna da dopre do satelita9da li neko zna snagu predajnika).Koliko znam ova Motoorola ima GPS(pravi) i A-GPS, gresim li)???To bi bilo to, pa ako neko zna da pomogne a da je imao iskustva nek se javi.
Expert sam JAAAAAAAAAAAAAAAA
1. Kuzmane chovek vec ima fon koliko mi se chini
2. GPS je moguc po procenama mojih kolega.....
3. Teshko da cesh ovde sve to dovesti na mesto oko GPS-a malo je zeznuto sve to
2. GPS je moguc po procenama mojih kolega.....
3. Teshko da cesh ovde sve to dovesti na mesto oko GPS-a malo je zeznuto sve to
Ovaj post je pisan iskljucivo radi povecanja ukupnog broja postova u mom profilu i ni u kom slucaju ne odrazava moje stvarno misljenje o doticnoj temi.
a925 ili mpx200
cao svima.zanima me kakava je a925 u odnosu na mpx200 ?koji je po vama bolji tel i po
emu?i da li a925 ima mogunost puatanja divixa?kakva mu je slika?pozdrav
emu?i da li a925 ima mogunost puatanja divixa?kakva mu je slika?pozdrav
Naravno da ima divX i ekran osetljiv na dodir od 65.000 boja i symbian i kameru. Mana mu je samo ogromna velicina i baterija
. Da nema te nedostatke to bi bio prvi telefon na mojoj listi za kupovinu
. Zato sam se odlucio za MPx 200, simpatican telefon na preklop, ima windows moze da pusta divX, moze da sluzi i kao mp3 player... ali i on ima nedostatke: baterija i sto nema kameru i sto pomalo baguje kod pojedinih korisnika, za a925 neznam dal baguje jer sam za telefon saznao skoro tako da nisam imao vremena da ga najbolje upoznam. Ja bi ti preporucio a925 ako ti ne smeta sto je velicine poveceg daljinskog upravljaca
u protivnom uzmi mpx200. Niko nije savrsen
.

Qtek S100 WM6.1
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
Motorola MPx200 WM2002 fabricki
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 09:47
a925..
mislim da se neces pokajati ako uzmes ovaj fon.ja sam pre par dana presao sa nokie3650 na njega i veruj da sam odusevljen,jeste veliki ali je brate pravi multimedijalni uredjaj.pusta divx(ubacis program `smart muvie`)i picis,zatim mp3 i to stvarno ima zvuk kao mali cd pleyer,a da ne pricam o mogucnostima koje za sada nase mreze i ne pokusavaju da razviju(gledanja tv,primanje celih muzickih spotova,i slicno)ima i navigaciju ali to kazu sljaka malo bolje u evropi(bice valjda i ovde)sta da ti kazem vidi kod nekog ko ga ima uzmi ga na dan dva pa vidi,ja sam zadovoljan...
pozdrav...6pack
pozdrav...6pack
moze GPS da se koristi i lepo radi.Bitno je da se bude u mestu i na otvorenom dok tel ne uspostavi vezu sa satelitima tj dok ne pohvata koordinate a ostalo je pesma .Naravno treba da se ubaci program za GPS jer tel ima samo hardverski ugradjen GPS a program omogucava i da se to i stavi u funkciju.Program se zove nhGPS.Ima i map viev GPS2.Ne znam koja tacno adresa[zaboravio] ali uz malo surfa naci cete.