nadam se da ste me razumeli
v 525 / 500
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian (UIQ) OS ●
rezolucija
Dobro tatatatirci dosta prepucavanja
.. nego mize mi neko reci kolika rezolucija i velicina slike mora da bide da bi se lepo ukomponovala u ekran na v525.... jer na primer 128x128 vel. 8k ispade mala neide od ivice do ivice dok 120x170 16k ispade velika ... to mi nije jasno zasto mob prikazije deo slike na background image ako je ona veca .. jer kod nokije to radi Ok i sa sl 1204x764 i sa sl. 120x208
prvo hocu da kazem da su ova dva telefona izuzetno kvalitetna... Moja drugarica ima motorolu v525 vec godinu i po dana, ispadala joj je, bila svuda, i jos uvek savrseno radi, nit je izgrebana, a i za veliko cudo vrata se nisu pokvarila!
A drugo, zelim da pitam da li na motoroli moze da se namesti izvestaj da je poruka poslata, tj. primljena, i kako!?
Hvala
A drugo, zelim da pitam da li na motoroli moze da se namesti izvestaj da je poruka poslata, tj. primljena, i kako!?
Hvala