v 525 / 500

Fabrički OS, Android, Windows, Symbian (UIQ)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian (UIQ) OS
lovd
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 30. Sep 2004. 19:33
Kontakt:

rezolucija

Post od lovd »

Dobro tatatatirci dosta prepucavanja 8) .. nego mize mi neko reci kolika rezolucija i velicina slike mora da bide da bi se lepo ukomponovala u ekran na v525.... jer na primer 128x128 vel. 8k ispade mala neide od ivice do ivice dok 120x170 16k ispade velika ... to mi nije jasno zasto mob prikazije deo slike na background image ako je ona veca .. jer kod nokije to radi Ok i sa sl 1204x764 i sa sl. 120x208

nadam se da ste me razumeli :lol:

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 16:51

Post od Lucky »

prvo hocu da kazem da su ova dva telefona izuzetno kvalitetna... Moja drugarica ima motorolu v525 vec godinu i po dana, ispadala joj je, bila svuda, i jos uvek savrseno radi, nit je izgrebana, a i za veliko cudo vrata se nisu pokvarila!
A drugo, zelim da pitam da li na motoroli moze da se namesti izvestaj da je poruka poslata, tj. primljena, i kako!?
Hvala :lol:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Kada šalješ poruku, pre nego je stvarno pošalješ, imaš opciju risiv riport, ti kažeš da, onda send i to je to. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Lucky
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 16:51

Post od Lucky »

e super, hvala ti... fanu soni eriksona! :mrgreen:
Jer to svaki put tako ili moze da se namesti da uvek primas izvestaje? :roll:

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Moraćeš svaki put to tako, nemoguće je uključiti izveštaje :cry: . I mene to izluđuje. To su te Moto cake, gde sami sebi dokazuju da ne znaju da naprave nomalan telefon.
U susret novim izazovima...

clara
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 09. Mar 2005. 23:29
Kontakt:

Post od clara »

ljudi da li neko zna sta treba da se aktivira na motoroli da budem dostupna dok se baterija puni :?a treba dosta vremena dok se ne napuni :x ne kontam kako je to moguce i jos neki ljudi su mi se zalili :?:
ili je to mozda zbog 064 mreze :(,zeznuto malo ako je neka greska u samom fonu :( ...

Odgovori