Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34
PhotoSpeak - Kul aplikacija, nešto starija, a vidim da je niko nije pomenuo ovde. Ubacite svoju sliku, aplikacija vam analizira facu, zatim snimite vaš glas i onda aplikacija deluje kao i ostale Talking bla bla aplikacije. Interesantno je videti.
PhotoFunia - Možete i to da pogledate, ima nekolicina kul stvari.
Idiotizer - Ok stvarčica za gubljenje vremena. Stavite slušalice u uši i pričate nešto, a na slušalice čujete sebe sa custom delay-om.
AndWobble - probajte, super sprdnja
Drunken Pee - igra, samo ime vam sve govori
ZombieBooth - Zombifikujte se
Can Knockdown 1 i 2 - siluju
Stupid Zombies - Odlična zajebancija, na već viđenu foru Angry Birdsa ili Bunny Shootera
PIGGY ADVENTURE - NEKA ME OPLODI ONAJ KO JE OVO NAPRAVIO
I, za kraj, domaća app - The world's ultimate brain ; Free na marketu, sve se u brzini radi, napeto nekako
Eto, to je to od mene, za sad. Uzeh SE Neo V i prezadovoljan sam, mnogo dobar fon.
A ono što bih vas zamolio je da mi vi predložite neke aplikacije za zezanje, kao ove što sam ja gore naveo. Najkraći opis: Služi za zabavu, a nisu igrice. To mi je najgotivnije na Androidu
I, koja je, po vama, najj aplikacija tipa Talking nešto... Ja sam samo koristio Talking Tom 1 i 2.
Hvala unapred.
PhotoFunia - Možete i to da pogledate, ima nekolicina kul stvari.
Idiotizer - Ok stvarčica za gubljenje vremena. Stavite slušalice u uši i pričate nešto, a na slušalice čujete sebe sa custom delay-om.
AndWobble - probajte, super sprdnja
Drunken Pee - igra, samo ime vam sve govori
ZombieBooth - Zombifikujte se
Can Knockdown 1 i 2 - siluju
Stupid Zombies - Odlična zajebancija, na već viđenu foru Angry Birdsa ili Bunny Shootera
PIGGY ADVENTURE - NEKA ME OPLODI ONAJ KO JE OVO NAPRAVIO
I, za kraj, domaća app - The world's ultimate brain ; Free na marketu, sve se u brzini radi, napeto nekako

Eto, to je to od mene, za sad. Uzeh SE Neo V i prezadovoljan sam, mnogo dobar fon.
A ono što bih vas zamolio je da mi vi predložite neke aplikacije za zezanje, kao ove što sam ja gore naveo. Najkraći opis: Služi za zabavu, a nisu igrice. To mi je najgotivnije na Androidu

Hvala unapred.

Blurry, nije stvar u tome koliko je neki program dobar, vec da li je preko potreban. A za Task Killer aplikacije je to vec davno apsolvirano, osim ako zaista ima neke potrebe za gasenjem nekog programa. Isto se odnosi i na Antivirus aplikacije.
Android sistem se sam optimizuje kad je iskoriscenje memorije u pitanju, zato i nema nikakvu "exit" opciju u samim aplikacijama...
A Easy Battery Saver je aplikacija za optimizaciju autonomije telefona, gde ima i verzija sa dodatim Task killer-om. Po meni, jos jedna nepotrebna stvar u telefonu...
Android sistem se sam optimizuje kad je iskoriscenje memorije u pitanju, zato i nema nikakvu "exit" opciju u samim aplikacijama...
A Easy Battery Saver je aplikacija za optimizaciju autonomije telefona, gde ima i verzija sa dodatim Task killer-om. Po meni, jos jedna nepotrebna stvar u telefonu...
Green slazem se sa tobom u potpunosti ,sam android u sebi vec ima sasvim ok aplikacije tako da mu ove dodatne aplikacije realno i ne trebaju. I sam instaliram dosta aplikacija i posle ih pobrisem zato sto mi nisu potrebne sem naravno IGO koja je po meni sasvim ok i korisna aplikacija.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
maverick88, i ja sam ranije koristila Launcher PRO, ali sam pre dosta vremena prešla na GO Launcher i ovaj drugi je po mnogo čemu bolji, podrška developera je neuporedivo bolja i veoma često izbacuju nove verzije sa zanimljivim poboljšanjima i novim opcijama...
Za Launcher PRO dugo nisu izlazili update-i...

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
Go Ex launcer je najbolji, gomila tema,integracija sa njihovim Go Lockerom je fantasticna, ogroman broj mogucnosti personalizacije,ugradjen task menadzer (korisno kad igras neku igricu pa da ne cekas da je posle telefon sam ubije,vec jednim pritiskom je sam ubijes), updateovi su konstantni (i po 2 i vise puta mesecno)....ja ga koristim na ''slabom'' telefonu,gt540, i radi super mada koristim samo 3 stranice home screena (vise mi ne treba) 

- Ninolina
- Moderator
A evo najave za jedan 3D launcher...
Izgleda veoma interesantno...
Android3D UI - TSF Shell Pro 1st edition demo

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Redovni učesnik
- Ninolina
- Moderator
maverick88, za sad ne možeš da menjaš sat i ikonice ukoliko ne umeš da koristiš ApkManager... To je Tool za mod-ovanje i sign-ovanje Aplikacija...
Ja sam uz pomoć Apk Manegera izmenila i sat i ikonice, ali u okviru samog GO Lockera nema tih opcija...