Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Blurry
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2011. 00:50

Post od Blurry »

Da li neko moze da preporuci za Xperiu Neo dobar antivirusni program ili neku aplikaciju koja gasi ostale da ne bi jele memoriju?

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Blurry, ne treba ti ni jedna ni druga aplikacija. Da sad ne objasnjavam sta, kako, zasto, procesljaj malo po netu i videces da je u 99% slucajeva nepotrebno...

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Od jutros ne mogu da osvežim BeWeather applikaciju.
Ima li još nekog sa ovim problemom?

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

cale, to ti je sto ti je verovatno je izasla nova verzija pa su ubili ovu, sacekaj par dana pa ce je biti posto i ja imam isti problem a obicno je problem do toga :)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Tako sam i mislio.
:wink:

Baraba
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
:: Ivan I. na Kupujem
:: Prodajem

Post od Baraba »

Juče sam skino BeWeather, radila odlično, konačno prognoza da mi se svidi. danas ceo dan pokušavam update, počeh već da se nerviram što ne radi a sviđa mi se :oops:

SkySashluh
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 17. Mar 2010. 23:34

Post od SkySashluh »

PhotoSpeak - Kul aplikacija, nešto starija, a vidim da je niko nije pomenuo ovde. Ubacite svoju sliku, aplikacija vam analizira facu, zatim snimite vaš glas i onda aplikacija deluje kao i ostale Talking bla bla aplikacije. Interesantno je videti.

PhotoFunia - Možete i to da pogledate, ima nekolicina kul stvari.

Idiotizer - Ok stvarčica za gubljenje vremena. Stavite slušalice u uši i pričate nešto, a na slušalice čujete sebe sa custom delay-om.

AndWobble - probajte, super sprdnja

Drunken Pee - igra, samo ime vam sve govori

ZombieBooth - Zombifikujte se

Can Knockdown 1 i 2 - siluju

Stupid Zombies - Odlična zajebancija, na već viđenu foru Angry Birdsa ili Bunny Shootera

PIGGY ADVENTURE - NEKA ME OPLODI ONAJ KO JE OVO NAPRAVIO

I, za kraj, domaća app - The world's ultimate brain ; Free na marketu, sve se u brzini radi, napeto nekako :)

Eto, to je to od mene, za sad. Uzeh SE Neo V i prezadovoljan sam, mnogo dobar fon.

A ono što bih vas zamolio je da mi vi predložite neke aplikacije za zezanje, kao ove što sam ja gore naveo. Najkraći opis: Služi za zabavu, a nisu igrice. To mi je najgotivnije na Androidu :) I, koja je, po vama, najj aplikacija tipa Talking nešto... Ja sam samo koristio Talking Tom 1 i 2.

Hvala unapred. :)

Blurry
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2011. 00:50

Post od Blurry »

@Green zasto ne? zar Easy Battery Saver nije dobar? (malopre naletela na aplikaciju) i vidm dobre reakcije...

Green
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Pon, 05. Jul 2004. 18:20
:: ...

Post od Green »

Blurry, nije stvar u tome koliko je neki program dobar, vec da li je preko potreban. A za Task Killer aplikacije je to vec davno apsolvirano, osim ako zaista ima neke potrebe za gasenjem nekog programa. Isto se odnosi i na Antivirus aplikacije.
Android sistem se sam optimizuje kad je iskoriscenje memorije u pitanju, zato i nema nikakvu "exit" opciju u samim aplikacijama...
A Easy Battery Saver je aplikacija za optimizaciju autonomije telefona, gde ima i verzija sa dodatim Task killer-om. Po meni, jos jedna nepotrebna stvar u telefonu...

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

Green slazem se sa tobom u potpunosti ,sam android u sebi vec ima sasvim ok aplikacije tako da mu ove dodatne aplikacije realno i ne trebaju. I sam instaliram dosta aplikacija i posle ih pobrisem zato sto mi nisu potrebne sem naravno IGO koja je po meni sasvim ok i korisna aplikacija.
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 13. Nov 2011. 08:59

Post od maverick88 »

Jedno pitanje da li je bolji launcherpro ili go launcher? Prvi sam koristio pre dosta dugo ali u zadnje vreme mi je poceo jako bagovati a ovaj drugi planiram da probam pa me interesuju utisci?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

maverick88, i ja sam ranije koristila Launcher PRO, ali sam pre dosta vremena prešla na GO Launcher i ovaj drugi je po mnogo čemu bolji, podrška developera je neuporedivo bolja i veoma često izbacuju nove verzije sa zanimljivim poboljšanjima i novim opcijama...:) Za Launcher PRO dugo nisu izlazili update-i...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

antec
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 11. Jul 2008. 03:32
:: LG G Flex 2

Post od antec »

Da, mislim da je tvorac napustio launcher pro, nazalost. Ako imas bilo koji telefon nesto novijeg datuma slobodno ubaci go launcher, trebalo bi da radi brzo. Za slabije modele i dalje je launcher pro mama.

LittlePrince
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
:: Xiaomi Redmi Note 5
Kontakt:

Post od LittlePrince »

antec, Ја имам слабији модел и ГО Ланчер ради без проблема, једино сам приметио да не ради најбоље на "Хавајцима" лагује мало мада на њима све лагује. Има највише опција и као што рече Нинолина огромну зајдницу и стално излази нешто ново за њега :)

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

ma ja imam SGS2 do sad sam koristio pro i bagovao mi je najstrasnije,sad cu da probam ovaj go lacnher,brzine se i ja plasim najvise,posto je pro dosta dobro radio sto se tice brzine naravno,pa cemo da vidimo kako ce go launcher da bude povodom toga.

motoe770
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 02. Jan 2007. 22:26

Post od motoe770 »

Go Ex launcer je najbolji, gomila tema,integracija sa njihovim Go Lockerom je fantasticna, ogroman broj mogucnosti personalizacije,ugradjen task menadzer (korisno kad igras neku igricu pa da ne cekas da je posle telefon sam ubije,vec jednim pritiskom je sam ubijes), updateovi su konstantni (i po 2 i vise puta mesecno)....ja ga koristim na ''slabom'' telefonu,gt540, i radi super mada koristim samo 3 stranice home screena (vise mi ne treba) :D

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

A evo najave za jedan 3D launcher...:) Izgleda veoma interesantno...:) Android3D UI - TSF Shell Pro 1st edition demo
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

maverick88
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od maverick88 »

stavio sam sad GO Launcher i mogu da kazem da sam za sad zadovoljan.Imam samo jedno pitanje da li na go lockeru moze da se radi nesto tipa da se stavi drugi sat ili neke ikonice dodatne ili samo ove koje su u temi podrazumevane?(mislim nesto tipa widget lockeru)

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Danas sam pronašao ovu aplikaciju i deluje jako dobro

Slika

AndroidWebMarket
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

maverick88, za sad ne možeš da menjaš sat i ikonice ukoliko ne umeš da koristiš ApkManager... To je Tool za mod-ovanje i sign-ovanje Aplikacija...:) Ja sam uz pomoć Apk Manegera izmenila i sat i ikonice, ali u okviru samog GO Lockera nema tih opcija...:(

Odgovori