Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- Pera Detlic
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 21. Dec 2009. 13:45
- :: HTC One [m8]
Zivim blizu granice sa rumunijom i stalno imam problema sa romingom. Iskljucim ga u opcijama ali verovatno kako ponekad restartujem telefon opet u djem u roming tako da mi racun bude haos. Molim vas ako neko ima aplikaciju koja bi cim izgubim maticnu mrezu ukljucila flight mode a takodje cim se vrati maticna mreza iskljucila flight mode, bio bih veoma zahvalan. Moze i na pp.
dragang, ti si iskljucio samo Data roaming, sto ne podrazumeva pozive. Trebalo bi da ides na Settings > Wireless & networks > Mobile Networks > Network operators > Search networks i onda da postavis zvezdicu pored svog operatera. To je varijanta za Sense.
U stock Androidu bi trebalo da je: Settings > Wireless Controls > Mobile Networks > Network Operators > Available Networks.
U svakom slucaju, kad u Androidu manuelno postavis mrezu on bi trebalo da se drzi te mreze dok ponovo ne kliknes auto odabir.
U stock Androidu bi trebalo da je: Settings > Wireless Controls > Mobile Networks > Network Operators > Available Networks.
U svakom slucaju, kad u Androidu manuelno postavis mrezu on bi trebalo da se drzi te mreze dok ponovo ne kliknes auto odabir.
Bilo je dosta priča o app za snimanje "spoljnjih zvukova", uglavnom smo se složili da je negde reprodukcija ok, tralala i tiha. Ima tu nekih promena? Probao sam sledeću app ali ne mogu da ocenim, jel ima nešto bolje od ovoga
(probano na DHD, odlično radi)
Hi-Q MP3 Recorder v1.5.3, Android:1.6 and up, Record audio in high quality directly into MP3 files! Voice dictation, songs, sermons, music, and concerts can be recorded in 44 kHz, much better than the default sound recorder application. You can manage and send recordings by email and Bluetooth (depends on phone model) or by copying files directly from the SD Card.
Real-time MP3 recording, no more waiting. Bit rate supported up to 128 kbps. Alternate recording icon to prevent unintended attention. Set minimum disk space

pozz

Hi-Q MP3 Recorder v1.5.3, Android:1.6 and up, Record audio in high quality directly into MP3 files! Voice dictation, songs, sermons, music, and concerts can be recorded in 44 kHz, much better than the default sound recorder application. You can manage and send recordings by email and Bluetooth (depends on phone model) or by copying files directly from the SD Card.
Real-time MP3 recording, no more waiting. Bit rate supported up to 128 kbps. Alternate recording icon to prevent unintended attention. Set minimum disk space

pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
- Evil_Zo
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pet, 23. Sep 2005. 13:54
- Kontakt:
Pera Detlic, treba ti aplikacija po imenu PicSay Photo Editor 
http://www.appbrain.com/app/picsay-phot ... picsayfree

http://www.appbrain.com/app/picsay-phot ... picsayfree
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Vlada Zem, mogu ti reci da sam do sada isprobao gomilu app za snimanje glasa i da mi se ni jedna nije svidjala zato jer je svaka imala sumove i krcanje kada sam pustao ono sto snimam,a HI-Q mp3 recorder je odlican jer je zvuk reprodukcije snimljenih fajlova odlican i bez tih sumova.Meni je bio neophodan ovakav program jer imam neke ideje vezane za moju decu u skoli jer sam hteo da ih snimam kako recituju i da od tih snimaka napravim audio cd.Svake godine oko Uskrsa prodajemo ofarbana jaja,ikebane i jos mnogo toga sto sami napravimo pa mi je palo napamet da napravimo i jedan cd kojim cemo prosiriti ponudu
Na taj nacin sakupimo novac za neka jeftinija nastavna sredstva i za neki izlet.Spojimo zanimljivo i korisno

Note IV N9100 dual
dosta slican sa HI-Q ali mi se cini da je malo bolji prilikom snimanja, tj.malo jace snimi glas nego HI-Q....ali mi je prolem kod ovog Virtual recorder-a sto cuva PCM format i ne mogu ga pustiti nikako na kompu, pokusavao sam razne plejere ali nijedan nece da ga pusti. Ako neko zna kojim plajerom mogu pustiti PCM format neka mi javi....pozz
SGS2, iPhone 4 32GB
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1