Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Drustvo interesuje me koja verzija igo_a bi najbolje radila na xperi x8 posto ima cudnu rezoluciju ekrana 320 x 480 ,znaci nije ni 240 x 320 niti 480x800 pa nisam siguran koju verziju da skidam a to mi teba za drugara koji hoce da uzme tel pa ga interesuje da li moze neka nav da se ubaci ako moze onda bi ga uzeo ako ne da ne uzima! Pa me iteresuje da li ce raditi neka od ovih ili ima bas za njegovu rezoluciju a jos nemam fon da isprobam? 

>> N7100 <<
- wucinac
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
- :: Google Pixel 4XL
- :: Google Pixel 2XL
Regina 3D Launcher v0.9.10
Requirements: Android OS 2.1 - 2.3
Overview: A launcher that uses pure 3D graphics has arrived.

Regina 3D Launcher has exciting and dynamic 3D effects for your pleasure.
Browsing workspaces, creating shortcuts, and removing widgets have gotten a little bit more fun.
And that's not all, we have more great features that you might be interested.
Now experience the excitement and fun you can have with all the cool features in Regina.
Video demo of Regina Launcher can be found on YouTube.
http://www.youtube.com/watch?v=nXhtxecPHr8
* Highlighted Features
- Intuitive 3D workspace browser
- Separate wallpaper for each workspace
- Secret workspaces where you can hide some of your app shortcuts and widgets for your privacy
- Regina widgets (full 3D widgets)
- All widgets and shortcuts can be positioned freely without much restrction in workspaces
- Uninstall apps from workspace directly
- Pleasant visual effects
* Notes
- First of all, select "Version x.x.x" item in Regina Settings menu and update all app in list.
- Supports Eclair, Froyo, Gingerbread and tested on Galaxy Tab too.
- Live Wallpaper is not supported because of performance issue.
- Because Regina 3D Launcher is pure 3D graphics, your device must have a decent graphics chip to gain usable performance.
Recent changes:
Ver.0.9.10
- (fix) Startup F/C bug fix in some devices
- (fix) fixed F/C when a toast message is displayed in certain circumstance
- (fix) fixed F/C with dialog popup of appt widget
- (enhance) Self updater will reflect installation status
Requirements: Android OS 2.1 - 2.3
Overview: A launcher that uses pure 3D graphics has arrived.

Regina 3D Launcher has exciting and dynamic 3D effects for your pleasure.
Browsing workspaces, creating shortcuts, and removing widgets have gotten a little bit more fun.
And that's not all, we have more great features that you might be interested.
Now experience the excitement and fun you can have with all the cool features in Regina.
Video demo of Regina Launcher can be found on YouTube.
http://www.youtube.com/watch?v=nXhtxecPHr8
* Highlighted Features
- Intuitive 3D workspace browser
- Separate wallpaper for each workspace
- Secret workspaces where you can hide some of your app shortcuts and widgets for your privacy
- Regina widgets (full 3D widgets)
- All widgets and shortcuts can be positioned freely without much restrction in workspaces
- Uninstall apps from workspace directly
- Pleasant visual effects
* Notes
- First of all, select "Version x.x.x" item in Regina Settings menu and update all app in list.
- Supports Eclair, Froyo, Gingerbread and tested on Galaxy Tab too.
- Live Wallpaper is not supported because of performance issue.
- Because Regina 3D Launcher is pure 3D graphics, your device must have a decent graphics chip to gain usable performance.
Recent changes:
Ver.0.9.10
- (fix) Startup F/C bug fix in some devices
- (fix) fixed F/C when a toast message is displayed in certain circumstance
- (fix) fixed F/C with dialog popup of appt widget
- (enhance) Self updater will reflect installation status
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL
wucinac, Odlično radi na Tabu, i definitivno ću ga zadržati. Sviđa mi se jednostavnost i upotrebljivost kalendar vidžeta, To Do vidžeta, kao i fora da detaljnu vremensku prognozu mogu da sakrijem po potrebi. Takođe, mogućnost preraspoređivanja ikonica na homescreenu u bilo koju željenu formaciju je više nego korisna, bar meni. Imam doduše dve male zamerke: voleo bih da se klikom na sat na homescreenu ulazi u podešavanja alaarma, ali to se ne dešava (ili ja ne znam kako to da podesim). Drugi minus mi je što To Do lista nema opciju alarma ( ili je opet ja nisam našao).
Launcher ne funkcioniše u landscape režimu, kao ni Sense uostalom, i to bi možda mogao da bude još jedan minus, ali neću preterivati. Tab ionako u glavnom koristim u portrait varijanti.
Ah da, kako to zaboravih: konačno najlakše moguće deinstaliranje programa! Ova fora sa direktnom deinstalacijom je perfektna! Sve u svemu simpatičan launcher koji poprilično dobro izgleda i ima taj wow efekat u koji se čovek lako zaljubi, a što stvarno nije na odmet na velikom ekranu.
Launcher ne funkcioniše u landscape režimu, kao ni Sense uostalom, i to bi možda mogao da bude još jedan minus, ali neću preterivati. Tab ionako u glavnom koristim u portrait varijanti.
Ah da, kako to zaboravih: konačno najlakše moguće deinstaliranje programa! Ova fora sa direktnom deinstalacijom je perfektna! Sve u svemu simpatičan launcher koji poprilično dobro izgleda i ima taj wow efekat u koji se čovek lako zaljubi, a što stvarno nije na odmet na velikom ekranu.
araphel, jel imas force close kada tapnes u levi ili desni-gornji ili donji ugao? Posto kapiram da ima neka fora sa time al dobijem force close. Po men velika mana (ili ni ja nisam nasao) ne mogu da risajzujem widgete, takodje nisam nasao kako da kastomizujem dock posto bih da promenim dole ove ikonice al nesto nisam primetio da ima i to.
- Zemun79
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34
Regina launcher izgleda beeezobrazno dobro, bar meni, ali džabe sve to kad u podešavanjima nema cele tri funkcije. Ništa živo nev može da se podesi, čak ni one najosnovnije stvari, počev od dock bar-a, preko ikonica, pa da ne pričam o promeni fontova itd. Šteta. Za sada je Go launcher EX nezamenljiv, bar je tako na mom DHD. 

...Samsung Galaxy S2...