Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
pantagana
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 11. Mar 2011. 07:01

Post od pantagana »

nemanjale, najlepsa hvala! sada sljaka kako treba. uopste mi nije palo na pamet da cackam fabricku app, hehehe : )

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Drustvo interesuje me koja verzija igo_a bi najbolje radila na xperi x8 posto ima cudnu rezoluciju ekrana 320 x 480 ,znaci nije ni 240 x 320 niti 480x800 pa nisam siguran koju verziju da skidam a to mi teba za drugara koji hoce da uzme tel pa ga interesuje da li moze neka nav da se ubaci ako moze onda bi ga uzeo ako ne da ne uzima! Pa me iteresuje da li ce raditi neka od ovih ili ima bas za njegovu rezoluciju a jos nemam fon da isprobam? :unsure:
>> N7100 <<

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Demian, Igo je inicijalno i pravljen za tu rezoluciju, odnosno HVGA. Verzija za 800x480 nije nista drugo do razvucena na vecu rezoluciju. Neces imati problema sa time. Hero, Magic, Legend....svi imaju tu rezoluciju

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

araphel, aha hvala druze,cekaj znaci li to da bi bilo problema za recimo htc wildfire posto on ima 240 x 320 pa ne bi stale sve info na ekran ili ova 320 x 480 rezolucija bi se nekako prilagodila njegovoj :?
>> N7100 <<

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Demian, Standardne Android rezolucije su 320x480 i 480x800, iGo je pravljen za 320x480 i za wildfire moraš naći verziju za 240x320, inače nećeš videti sve na ekranu.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

telep, druze znaci postoji i verzija za 240x320 rezoluciju napravljena i nemoram ja nesto tu da je prepravljam? :unsure:
>> N7100 <<

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Ne znam da li ti moraš da prepravljaš ili je već neko prepravio (pre će biti ovo), samo znam da je ima.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

telep, hvala na pomoci ,drugar se dvoumi izmedju ove dve rezolucije tj telefona pa i mene cima :wink:
>> N7100 <<

Draco
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 25. Feb 2010. 13:32
:: iPhone 11
:: ???

Post od Draco »

Demian, имаш прилагођену верзију за Wildfire.
Не виде се комплетни дугмићи али оно што се види је довољно за управљање апликацијом. Мапе се комплетне виде :wink:

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Demian »

Draco, hvala za info ! :wink: videcu sta ovaj drugar bude uzeo pa cu se ophoditi prema situaciji,ali treba biti spreman a ne bih da ispalim coveka da uzme fon a da ne moze igo lepo da mu radi a znam da mu je navigacija potrebna zbog posla! :)
>> N7100 <<

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Jel koristi neko ove "Root tools" aplikacije, koliko je to zapravo korisno, čisto pitam jer nemam trenutno Android?
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

Regina 3D Launcher v0.9.10

Requirements: Android OS 2.1 - 2.3
Overview: A launcher that uses pure 3D graphics has arrived.

Slika Slika

Regina 3D Launcher has exciting and dynamic 3D effects for your pleasure.
Browsing workspaces, creating shortcuts, and removing widgets have gotten a little bit more fun.
And that's not all, we have more great features that you might be interested.
Now experience the excitement and fun you can have with all the cool features in Regina.
Video demo of Regina Launcher can be found on YouTube.

http://www.youtube.com/watch?v=nXhtxecPHr8

* Highlighted Features
- Intuitive 3D workspace browser
- Separate wallpaper for each workspace
- Secret workspaces where you can hide some of your app shortcuts and widgets for your privacy
- Regina widgets (full 3D widgets)
- All widgets and shortcuts can be positioned freely without much restrction in workspaces
- Uninstall apps from workspace directly
- Pleasant visual effects

* Notes
- First of all, select "Version x.x.x" item in Regina Settings menu and update all app in list.
- Supports Eclair, Froyo, Gingerbread and tested on Galaxy Tab too.
- Live Wallpaper is not supported because of performance issue.
- Because Regina 3D Launcher is pure 3D graphics, your device must have a decent graphics chip to gain usable performance.

Recent changes:
Ver.0.9.10
- (fix) Startup F/C bug fix in some devices
- (fix) fixed F/C when a toast message is displayed in certain circumstance
- (fix) fixed F/C with dialog popup of appt widget
- (enhance) Self updater will reflect installation status
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

wucinac, lele, ala ovo dobro izgleda! Moracu da probam da stavim ovo na Tab pa da vidim kako ce da izgura. Za Desire mislim da bi ovo bilo mozda malo previse, uz sve druge aplikacije i zezalice koje imam. U svakom slucaju moracu da isprobam!

wucinac
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 09. Apr 2008. 22:03
:: Google Pixel 4XL
:: Google Pixel 2XL

Post od wucinac »

araphel, mislim da bi i na desireu to fino radilo. na spicu necu da stavim jer neverujem da ce raditi. nek proba neko ko ima spicu :)
Google Nexus 6P~Google Pixel XL~Google Pixel 2XL~Google Pixel 3XL~Google Pixel 4XL

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Ja sam isprobao Regina 3D Launcher v0.9.10 ,ali mi se ne svidja nesto posebno .
Note IV N9100 dual

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

ne izgleda lose moram ovo pogledati :D e instalirao i radi super na blejdu jedino sto nisam pogledao kako se ubacuju dodatci al i to cu da vidim sutra

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

wucinac, Odlično radi na Tabu, i definitivno ću ga zadržati. Sviđa mi se jednostavnost i upotrebljivost kalendar vidžeta, To Do vidžeta, kao i fora da detaljnu vremensku prognozu mogu da sakrijem po potrebi. Takođe, mogućnost preraspoređivanja ikonica na homescreenu u bilo koju željenu formaciju je više nego korisna, bar meni. Imam doduše dve male zamerke: voleo bih da se klikom na sat na homescreenu ulazi u podešavanja alaarma, ali to se ne dešava (ili ja ne znam kako to da podesim). Drugi minus mi je što To Do lista nema opciju alarma ( ili je opet ja nisam našao).

Launcher ne funkcioniše u landscape režimu, kao ni Sense uostalom, i to bi možda mogao da bude još jedan minus, ali neću preterivati. Tab ionako u glavnom koristim u portrait varijanti.

Ah da, kako to zaboravih: konačno najlakše moguće deinstaliranje programa! Ova fora sa direktnom deinstalacijom je perfektna! Sve u svemu simpatičan launcher koji poprilično dobro izgleda i ima taj wow efekat u koji se čovek lako zaljubi, a što stvarno nije na odmet na velikom ekranu.

lesa0208
Supreme Themer
Supreme Themer
Pridružio se: Ned, 14. Feb 2010. 22:33

Post od lesa0208 »

araphel, jel imas force close kada tapnes u levi ili desni-gornji ili donji ugao? Posto kapiram da ima neka fora sa time al dobijem force close. Po men velika mana (ili ni ja nisam nasao) ne mogu da risajzujem widgete, takodje nisam nasao kako da kastomizujem dock posto bih da promenim dole ove ikonice al nesto nisam primetio da ima i to.

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Da li postoji neka aplikacija kojadaje podesavanja za orijentaciju ekrana? Tj. ocu samo da se tastatura prebaci u landscape mode kad polozim telefon vodoravno a ne i ostale aplikacije.

Zemun79
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 15. Sep 2006. 09:34

Post od Zemun79 »

Regina launcher izgleda beeezobrazno dobro, bar meni, ali džabe sve to kad u podešavanjima nema cele tri funkcije. Ništa živo nev može da se podesi, čak ni one najosnovnije stvari, počev od dock bar-a, preko ikonica, pa da ne pričam o promeni fontova itd. Šteta. Za sada je Go launcher EX nezamenljiv, bar je tako na mom DHD. :-)
...Samsung Galaxy S2...

Odgovori