Od gore pomenutih igara probala sam Hawx i Heavy Gunner, i obe su odradjene fanasticno. Pogotovo prva. Ali npr Nova nije mogla da se instalira. Ima na netu da se pronadju 'lecene' aplikacije, pa potrazite.
Marko_NS, Doodle jump je odlican, mnogo zarazna igra, mada kod mene radi savrseno, bez kocenja
Mima85, nije kocenje, nego... nije "glatko" sve kao na iPhoneu. Mnogo prirodnije deluje tamo. Nebitno : )
Meni je 2 sata skidalo ono, pa se zapucalo na oko, sta, 15%? pa sam odustao.
Sve zavisi šta ste sve instalirali od app (Android "neversleep" fora, tako da pravi info o slobodnom RAM je samo po restartu fona). A i šta koristite za "kill all", neke aplikacije se jednostavno "ne vide" (provereno, primer: Advanced Task Manager & TasKiller).
pozz
Ceftriaxone, u, sa 268 na 160mb, to je baš mnogo.
Ja koristim Advanced samo zato jer "vidi" par app koje TasKiller ne. A najzgodniji (za pojedinačno ubijanje) i najlepši mi je TasK(iller) Bar widget. I mene zanima preporuka za možda neku bolju taskiller app.
pozz
Ma OK, samo nije poenta raditi restart "svaki čas", barem kod mene vrlo brzo se "gubi" RAM u zavisnosti šta je instalirano (i verovatno ima dozvolu "neversleep"), "nešto" se pokreće u "nekom" bekgraundu za šta nemamo kontrolu (mislim na 3rd part app). Konkretno ja nemam kontrolu nad nekih 10-15mb RAM, osim restartom. Daleko da mi to fali u normalnom radu, kad smo već potegli priču o RAM...
pozz
Evo jos jedne aplikacije koja aktivira led u funkciju lampe. U pitanju je Led Desire light i bolja je od prosle navedene FlashApp. Razlozi su ti sto kod nove aplikacije postoji mogucnost podesavanja jacine osvetljenja , kao i jos nekoliko zanimljivih funkcija. Ovoga puta led moze raditi konstantno sa jakim osvetljenjem ,jedino ga ne treba forsirati jer postoji upozorenje.
metal detector. zanimliv programcic kao sto i sama rec kaze. Imate je u marketu free.
I dali ima neka aplikacija za tattoo sa kojom ispadaju malo lepse fodografije posto je standarna ocajna. Malo mrdnes i mutna slika
Poslednja izmena od belimedved u Sub, 29. Maj 2010. 01:39, izmenjeno 1 put ukupno.
Marko_NS, pogledaj Tattoo temu i videces koje je pitanje decko postavio. To pitanje je bilo u ovoj temi i zato sam ga uputio na Tattoo temu, jer nema veze sa programima. Kasnije je svoju poruku u ovoj temi prepravio pa odgovara naslovu teme.
belimedved napisao:...I dali ima neka aplikacija za tattoo sa kojom ispadaju malo lepse fodografije posto je standarna ocajna. Malo mrdnes i mutna slika
Pa i nije bas "malo mrdnes".
Ja sam cak probao da ga ne drzim u ruci,vec postavim i ukljucim timer.Uvek isto.
U trenutku fotografisanja slika je savrseno ostra.Medjutim cim prodje obradu-zamuti se.
Iz kog razloga zaista ne znam(predpostavljam da je SW prirode).
Te i ja imam isto pitanje,da li postoji neka app. za "ljudsko" fotografisanje?
Ta aplikacija je bas ok, dosta zanimljivih "efekata" itd, izmedju ostalog i opciju za "stabilizator" sto ti treba. Nisam bas poredio fotke sa/bez toga, ali ako ti odgovora eto.
pozz
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.