Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

Od gore pomenutih igara probala sam Hawx i Heavy Gunner, i obe su odradjene fanasticno. Pogotovo prva. Ali npr Nova nije mogla da se instalira. Ima na netu da se pronadju 'lecene' aplikacije, pa potrazite. :)

Marko_NS, Doodle jump je odlican, mnogo zarazna igra, mada kod mene radi savrseno, bez kocenja
HTC Desire

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

Mima85, nije kocenje, nego... nije "glatko" sve kao na iPhoneu. Mnogo prirodnije deluje tamo. Nebitno : )
Meni je 2 sata skidalo ono, pa se zapucalo na oko, sta, 15%? pa sam odustao. :uhuh:
iPhone 4.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

E,kad pobijem sve app sa onim nekom programom imam 160 od mogucih 398
ex ivan87

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

ja kad pobijem imam 128 :?
sta? zastooo? O_O
sve vise i vise kontam da instaliram neki nexus one rom. :dry:
iPhone 4.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Nešto malo rama vi to na Desire-u imate, ja na Legendu sa 10 aplikacija u ignore imam oko 150-160 rama.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Sve zavisi šta ste sve instalirali od app (Android "neversleep" fora, tako da pravi info o slobodnom RAM je samo po restartu fona). A i šta koristite za "kill all", neke aplikacije se jednostavno "ne vide" (provereno, primer: Advanced Task Manager & TasKiller).
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Vlada Zem, ja sam skinuo ovaj Advanced Task Manager...evo posle restarta imam 268mb. Koji task manager preporucujete?
ex ivan87

Mima85
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 24. Mar 2010. 00:32

Post od Mima85 »

Ja isto koristim taj Advance Task Manager i radi dobro, sve sto otvorim on prikaze. Al treba ipak ponekad restartvati telefon i ocistiti ram tako. :)
HTC Desire

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ceftriaxone, u, sa 268 na 160mb, to je baš mnogo.
Ja koristim Advanced samo zato jer "vidi" par app koje TasKiller ne. A najzgodniji (za pojedinačno ubijanje) i najlepši mi je TasK(iller) Bar widget. I mene zanima preporuka za možda neku bolju taskiller app.
pozz

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Ceftriaxone »

Vlada Zem, imam ja taj advanced,ali tel nije bio gasen 2 dana. Restartovao sam ga i eto,prodisao je :) mada je stvarno velika razlika
ex ivan87

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ma OK, samo nije poenta raditi restart "svaki čas", barem kod mene vrlo brzo se "gubi" RAM u zavisnosti šta je instalirano (i verovatno ima dozvolu "neversleep"), "nešto" se pokreće u "nekom" bekgraundu za šta nemamo kontrolu (mislim na 3rd part app). Konkretno ja nemam kontrolu nad nekih 10-15mb RAM, osim restartom. Daleko da mi to fali u normalnom radu, kad smo već potegli priču o RAM... :wink:
pozz

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Evo jos jedne aplikacije koja aktivira led u funkciju lampe. U pitanju je Led Desire light i bolja je od prosle navedene FlashApp. Razlozi su ti sto kod nove aplikacije postoji mogucnost podesavanja jacine osvetljenja , kao i jos nekoliko zanimljivih funkcija. Ovoga puta led moze raditi konstantno sa jakim osvetljenjem ,jedino ga ne treba forsirati jer postoji upozorenje.

belimedved
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56

Post od belimedved »

metal detector. zanimliv programcic kao sto i sama rec kaze. Imate je u marketu free.
I dali ima neka aplikacija za tattoo sa kojom ispadaju malo lepse fodografije posto je standarna ocajna. Malo mrdnes i mutna slika
Poslednja izmena od belimedved u Sub, 29. Maj 2010. 01:39, izmenjeno 1 put ukupno.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Postavi pitanje u temu za Tattoo, a ne u temu za programe posto problem nema nikakve veze saprogramima vec sa telefonom!
Tema: viewtopic.php?t=18958

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan

Post od Marko_NS »

IDzO, ne bih se slozio sa tobom. pitanje je da li postoji APLIKACIJA/PROGRAM za Tattoo[jer ima drugaciju rezoluciju... A to treba da ide ovde. :?
iPhone 4.

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Marko_NS, pogledaj Tattoo temu i videces koje je pitanje decko postavio. To pitanje je bilo u ovoj temi i zato sam ga uputio na Tattoo temu, jer nema veze sa programima. Kasnije je svoju poruku u ovoj temi prepravio pa odgovara naslovu teme.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

belimedved napisao:...I dali ima neka aplikacija za tattoo sa kojom ispadaju malo lepse fodografije posto je standarna ocajna. Malo mrdnes i mutna slika

Pa i nije bas "malo mrdnes".
Ja sam cak probao da ga ne drzim u ruci,vec postavim i ukljucim timer.Uvek isto.
U trenutku fotografisanja slika je savrseno ostra.Medjutim cim prodje obradu-zamuti se.
Iz kog razloga zaista ne znam(predpostavljam da je SW prirode).
Te i ja imam isto pitanje,da li postoji neka app. za "ljudsko" fotografisanje?
Slika

belimedved
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56

Post od belimedved »

Evo jednog programa za sad njega koristim deluje mi bolje Camera ZOOM skinuo sa marketa free. A ako ima neko nesto bolje neka slobodno kaze :D

Vlada Zem
Expert
Expert

Post od Vlada Zem »

Ta aplikacija je bas ok, dosta zanimljivih "efekata" itd, izmedju ostalog i opciju za "stabilizator" sto ti treba. Nisam bas poredio fotke sa/bez toga, ali ako ti odgovora eto.
pozz

majkon80
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 07:25
:: ..
:: ..

Post od majkon80 »

Belimedved kakao se tacno zove aplikacija,posto ima nekiliko sa tim camera zoom ?Ima valjda camera zoom profi,i jos neke....

Odgovori