Najkorisnije aplikacije za Android OS
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- belimedved
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56
Oprostite ova Camera ZOOM nije u marketi to sam nasao na netu sa rapishera se skida ali ima brdo programa u folderu. Evo izdvoicu samo taj i to dve verzije.Za tattoo ne vidi se jedan mali deo aplikacije kad se instalira zbog rezolucije ali zato su slike fenomenalne.
Uz sitna pdesavanja za stabilizaciju fotografije ,a moze i bez toga meni su fodografije bistre.
za link me kontaktirajte na pp
Uz sitna pdesavanja za stabilizaciju fotografije ,a moze i bez toga meni su fodografije bistre.
za link me kontaktirajte na pp
- belimedved
- Novajlija
- Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56
-
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2010. 17:18
Jel moze neko da mi kaza koji prograd da koristim da promenim melodiju za sms da ne budu one sa telefona nego ja da namestim koju hocu
Trenutno imam Handcent sms ali mi se ne svidja posto dobijam kao 2 poruke kad mi stigne jedna prvo jedna melodija pa onda druga,i nesvidja mi se prozorcic kad stigne poruka a hteo bi da koristim program onaj koji je bio u telefonu za sms,samo da oromenim melodiju!
Inace Htc Desire je u pitanju
Trenutno imam Handcent sms ali mi se ne svidja posto dobijam kao 2 poruke kad mi stigne jedna prvo jedna melodija pa onda druga,i nesvidja mi se prozorcic kad stigne poruka a hteo bi da koristim program onaj koji je bio u telefonu za sms,samo da oromenim melodiju!
Inace Htc Desire je u pitanju
-
- Novajlija
MasterCard, nema potrebe da koristiš drugi program za sms da bi postavio melodiju koju ti hoćeš kao zvuk poruke. Moraš na kartici da napraviš folder media pa u njemu audio, pa u njemu ringtones, notifications i alarms. Sve što hoćeš da posle koristiš kao zvono za poruke, mailove, itd, staviš u notifications, i pojaviće ti se u listi prilikom izbora melodija za poruke. Isto tako, zvuke za alarm staviš u alarms, za zvono u ringtones, i gotov posao.
Meni je ipak za sms najbolji standardni program.
MasterCard, Motonav možeš naći na nekim od foruma kad malo progooglaš. Mape i glasovi su ti isti kao za Windows Mobile.
Meni je ipak za sms najbolji standardni program.
MasterCard, Motonav možeš naći na nekim od foruma kad malo progooglaš. Mape i glasovi su ti isti kao za Windows Mobile.
- Ceftriaxone
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
- :: XZs
- :: S7e
Guitar: SOLO
Sad sam listao temu da vidim da li je jos neko predlozio ovu app. Vrh aplikacija ako vam se svira gitara,a nije vam pri ruci,ili ako ne znate da svirate (kao sto ja ne znam). Sad nisam u mogucnosti da okacim ss,potrazite je na marketu. Jedini bedak je sto je lite verzija,a full ima puno vise opcija.
Sad sam listao temu da vidim da li je jos neko predlozio ovu app. Vrh aplikacija ako vam se svira gitara,a nije vam pri ruci,ili ako ne znate da svirate (kao sto ja ne znam). Sad nisam u mogucnosti da okacim ss,potrazite je na marketu. Jedini bedak je sto je lite verzija,a full ima puno vise opcija.
ex ivan87
-
- Novajlija
Pricali smo na prethodnim stranama o "download - file hosting" sajtovima, evo mog iskustva sa Desire, gprs konekcija. Brzo sam skinuo 2 app, flash se oba puta "zakucao" na tom odbrojavanju sekundi ali se po pritiskanju refresh opcije nastavilo, i dalje download, sve normalno. Videcemo jos kako se ponasa.
pozz
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm
Moram, ali apsolutno moram da pohvalim aplikaciju BeoGSP! Danas sam resio da se domognem Avale i iskoristio BeoGSP da pronadje putanju. Ne samo sto je pronasao dlicnu putanju, nego me lepo obavestavao gde da se maknem na drugi prevoz, i stigao sam cak i za manje vreme nego sto je sracunao. Prvi put da sam se potpuno oslonio na ovu aplikaciju i stvarno sam odusevljen 

ADW.Launcher v0.7.6 standalone (freeware)
Requirements: Android 2.1 (Eclair) & 2.2 (Froyo)

Support non root device.
Fully support Froyo - New Google Search widget is working perfectly.
Froyo look with 2 customizable shortcut, roll up for additional extra 6 customizable shortcut.
Sense-like preview style.
Desktop scrolling speed.
Desktop overshoot.
Home button binding.
Preferable number of column and row in menu launcher.
Preferable number of desktop screen up to 7 maximum.
Samsung Galaxy S Menu style or standard style.
Change size of LAB/RAB in settings.
Hide/Show shortcut icon labels on desktop!
v0.7.1 added more effect on Desktop overshoot.
v0.7.3 fixing page scrolling issue.
v0.7.5 added ability to switch wallpaper hack on or off, off the wallpaper hack will prevent ant FC issue in Froyo plus no color banding issue on scrolling.
v0.7.6 added new feature of select transparency level of app drawer, this features is cool and nice.
Requirements: Android 2.1 (Eclair) & 2.2 (Froyo)

Support non root device.
Fully support Froyo - New Google Search widget is working perfectly.
Froyo look with 2 customizable shortcut, roll up for additional extra 6 customizable shortcut.
Sense-like preview style.
Desktop scrolling speed.
Desktop overshoot.
Home button binding.
Preferable number of column and row in menu launcher.
Preferable number of desktop screen up to 7 maximum.
Samsung Galaxy S Menu style or standard style.
Change size of LAB/RAB in settings.
Hide/Show shortcut icon labels on desktop!
v0.7.1 added more effect on Desktop overshoot.
v0.7.3 fixing page scrolling issue.
v0.7.5 added ability to switch wallpaper hack on or off, off the wallpaper hack will prevent ant FC issue in Froyo plus no color banding issue on scrolling.
v0.7.6 added new feature of select transparency level of app drawer, this features is cool and nice.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White