Najkorisnije aplikacije za Android OS

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 20. Apr 2010. 18:00

Post od z10 »

Ajde stvarno napisi pun naziv app vec kada si objavio. Ovako ju je mnogo teze naci . Postoji mnogo app sa slicnim nazivom .

belimedved
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56

Post od belimedved »

Oprostite ova Camera ZOOM nije u marketi to sam nasao na netu sa rapishera se skida ali ima brdo programa u folderu. Evo izdvoicu samo taj i to dve verzije.Za tattoo ne vidi se jedan mali deo aplikacije kad se instalira zbog rezolucije ali zato su slike fenomenalne.
Uz sitna pdesavanja za stabilizaciju fotografije ,a moze i bez toga meni su fodografije bistre.

za link me kontaktirajte na pp

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

belimedved, verovatno misli na "Camera ZOOM FX" aplikaciju, poslednja verzija je mislim 2.4.2. Meni to nije bas bilo interesantno osim tih stvarno dobrih "efekata", e sad koliko opcija za "stabilizaciju" slike radi...
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

belimedved
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 29. Maj 2010. 00:56

Post od belimedved »

Ne ne probao sam i ja Camera ZOOM FX nije to to. Pricam o sasvim drugom programu. Camera ZOOM se zove i nema nista posle toga, trenutno verziju koju koristim je 1.9.

MasterCard
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2010. 17:18

Post od MasterCard »

Jel moze neko da mi kaza koji prograd da koristim da promenim melodiju za sms da ne budu one sa telefona nego ja da namestim koju hocu
Trenutno imam Handcent sms ali mi se ne svidja posto dobijam kao 2 poruke kad mi stigne jedna prvo jedna melodija pa onda druga,i nesvidja mi se prozorcic kad stigne poruka a hteo bi da koristim program onaj koji je bio u telefonu za sms,samo da oromenim melodiju!
Inace Htc Desire je u pitanju

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Handcent ima bug na 2.1 Androidu (da prikazuje kao 2 poruke), zato ako ti to smeta koristi Chomp SMS. Popup imaš da isključiš u Handcentu
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

MasterCard
Novajlija
Novajlija

Post od MasterCard »

Ok hvala puno :)
I imam jos jedno pitanje gde mogu da nadjem da skinem navigaciju npr IgoMotonavi sa srpskom mapom i glasom za desire,svugde sam trazio i nisam mogao da nadjem?

pozz

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

MasterCard, nema potrebe da koristiš drugi program za sms da bi postavio melodiju koju ti hoćeš kao zvuk poruke. Moraš na kartici da napraviš folder media pa u njemu audio, pa u njemu ringtones, notifications i alarms. Sve što hoćeš da posle koristiš kao zvono za poruke, mailove, itd, staviš u notifications, i pojaviće ti se u listi prilikom izbora melodija za poruke. Isto tako, zvuke za alarm staviš u alarms, za zvono u ringtones, i gotov posao.

Meni je ipak za sms najbolji standardni program.

MasterCard, Motonav možeš naći na nekim od foruma kad malo progooglaš. Mape i glasovi su ti isti kao za Windows Mobile.

Ceftriaxone
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Dec 2008. 23:07
:: XZs
:: S7e

Post od Ceftriaxone »

Guitar: SOLO

Sad sam listao temu da vidim da li je jos neko predlozio ovu app. Vrh aplikacija ako vam se svira gitara,a nije vam pri ruci,ili ako ne znate da svirate (kao sto ja ne znam). Sad nisam u mogucnosti da okacim ss,potrazite je na marketu. Jedini bedak je sto je lite verzija,a full ima puno vise opcija.
ex ivan87

MasterCard
Novajlija
Novajlija

Post od MasterCard »

araphel hvala puno na odgovorima,nisam znao da moze bez nekog programa da biram melodije,a navigaciju jos uvek trazim
valjda cu uskoro naci
hvala jos jednom
pozzz

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Pricali smo na prethodnim stranama o "download - file hosting" sajtovima, evo mog iskustva sa Desire, gprs konekcija. Brzo sam skinuo 2 app, flash se oba puta "zakucao" na tom odbrojavanju sekundi ali se po pritiskanju refresh opcije nastavilo, i dalje download, sve normalno. Videcemo jos kako se ponasa.
pozz
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

pimplo
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 28. Jul 2008. 03:57
:: LG G2 32gb Black

Post od pimplo »

Nasao sam super sajt gde ima gomila aplikacija i igrica za Android a samim tim i za Desire pa ko je zainteresovan nek posalje poruku 8)
HTC 10

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Da li neko zna neku aplikaciju za skrivanje aplikacija? Znaci da se ne vidi u meniu. Trazio sam po marketu ali jos uvek nisam uspeo da je nadjem.

xerosoft
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 09. Dec 2009. 17:41
:: Iphone 4s
:: Iphone 3gs
Kontakt:

Post od xerosoft »

z10, procesljaj malo ovu temu ja mislim da je neko pisao bas o takvoj aplikaciji kao zakljucavanje plus sto su nevidljive
Iphone 4s white clear install

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

xerosoft: hvala na uput-u . Bas cu sada malo da procesljam ,mada mi nesto stoji u glavi kada sam pisao za app da nije bilo u ovoj temi.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Moram, ali apsolutno moram da pohvalim aplikaciju BeoGSP! Danas sam resio da se domognem Avale i iskoristio BeoGSP da pronadje putanju. Ne samo sto je pronasao dlicnu putanju, nego me lepo obavestavao gde da se maknem na drugi prevoz, i stigao sam cak i za manje vreme nego sto je sracunao. Prvi put da sam se potpuno oslonio na ovu aplikaciju i stvarno sam odusevljen :o

telep
Expert
Expert

Post od telep »

ADW.Launcher v0.7.6 standalone (freeware)
Requirements: Android 2.1 (Eclair) & 2.2 (Froyo)

Slika

Support non root device.
Fully support Froyo - New Google Search widget is working perfectly.
Froyo look with 2 customizable shortcut, roll up for additional extra 6 customizable shortcut.
Sense-like preview style.
Desktop scrolling speed.
Desktop overshoot.
Home button binding.
Preferable number of column and row in menu launcher.
Preferable number of desktop screen up to 7 maximum.
Samsung Galaxy S Menu style or standard style.
Change size of LAB/RAB in settings.
Hide/Show shortcut icon labels on desktop!
v0.7.1 added more effect on Desktop overshoot.
v0.7.3 fixing page scrolling issue.
v0.7.5 added ability to switch wallpaper hack on or off, off the wallpaper hack will prevent ant FC issue in Froyo plus no color banding issue on scrolling.
v0.7.6 added new feature of select transparency level of app drawer, this features is cool and nice.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

z10
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od z10 »

Nije lose ''za pocetak'' . Nadam se da ce tu biti jos mnogo zanimljivih stvarcica .

Ako neko ima ili zna neku aplikaciju sa kojom mogu da se sakriju ikone programa u meniju neka napise . Nikako da pronadjem nesto nalik tome . Instalirao sam Applock ali on samo ne dozvoljava pristup .

mladennnn
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Jul 2007. 20:23
Kontakt:

Post od mladennnn »

Treba da mi stigne htc desire pa da pitam sad........ Jel ima neki program ( video sam na youtube nznm za koji tacno telefon ) da kad mu otpevas melodiju on na net nadje pesmu koju si otpevao?
LG KU990 Viewty + SE VIVAZ

telep
Expert
Expert

Post od telep »

Ja znam za Shazam i Midomi Sound Hound. Shazam je besplatan i možeš ga naći na marketu a Sound Hound se plaća. Meni se bolje u radu pokazao Sound Hound.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

Odgovori