Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Esseker
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 27. Mar 2009. 03:16
:: Huawei P40 Pro

Post od Esseker »

hvala Sale_M. instaliracu ja ovo, ali dali je potreban accelerometer plugin,u pitanju je n82? cuo sam da on nije potreban ovaj fon? :(
Galaxy Note 9 SM-G960F/DS 128 GB Ocean Blue

rade laik
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Avg 2008. 04:09

Post od rade laik »

cuo sam da postoji aplikacija koja omogucava komunikaciju (browsing foldera, transfer fajlova i sl) izmedju telefona i laptopa po WindowsExplorer principu (naravno preko AccessPoint-a na koji su nakaceni i fon i laptop).....dakle pretpostavljam da se npr na kompu telefon vidi kao dodatni drive (ili vise njih).....ako postoji ovako nesto, to bi svakako bila mnogo bolja varijanta od kabla/bluetooth-a.....da li neko mozda zna za ovakvu aplikaciju? Hvala!

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

rade laik, Koristi opciju "Traži"
Već je pisano o tome u viewtopic.php?p=216220#216220
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

testorao sam operu mini 5 BETA i prvi utisci su ovakvi,izuzetno dobar pretrazivac,ja bolji na telefonu nisam ni video,konkretno interface je FENOMENALAN,Brzina pretrage BRUKA, ali bruka,otvara strane bezobrazno brzo,evo uploadovao sam video pa mozete pogledati ukratko kako i sta radi na nokiji 6233 koja ima malo ram memorije pa je bilo malo gasenja strana (obrise iskesiranu stranu) preko 2 taba dok kod 6220c nisam imao tih problema ;-)
Lepe opcije koje su dodate jeste cuvar lozinki koji radi ko na kompu,kao i start page ga mogucnoscu dodela do 9 precica, a kod opere 10 za racunare sada je neograniceno (koliki ti je monitor ti nagruvaj precica) Opera se zaista bacila u posao i ovaj put odradila je FENOMENALNO pretrazivac za racunar pa i za telefone DUMB i Smart FAscinantno zaista,odusevljenje ovim programamom nema kraja zaista ostavlja samo lepe utiske,jedina moja zamerka ide IZOSTANKU opcije synchronize OPERA :smutny: sto je po meni jedna od najboljih opcija u operi 4, ali ostaje nada da ce u finalnoj verziji ta opcija biti vracena ;-)! Pogledajte video i uzivajte uz malo muzike u videu :-P

http://www.youtube.com/watch?v=hAQ-hlhilvA

Snimak By 6220 classic

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

60sec, lep review samo je jos lepse sto si i reklamirao malo mobilni svet posto si samo u obilnom svetu bio :D

60sec
Banned

Post od 60sec »

Cooomi, pa eto marketing namerno sam to i uradio da ne bude sada ovo ono ;-)

mack83
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Feb 2009. 06:32

Post od mack83 »

Ljudi treba mi pomoć. Jel moguće koristiti mob kao pc web kameru? Imam N85 pa me interesuje jel to izvedivo? Ako jeste koji mi program treba itd...

Hvala unaprijed ;)

60sec
Banned

Post od 60sec »

mack83, jeste tebra izvodljivo je ;-) program se zive web cam 3 :-) odlican je putem bt-a imas veb kameru ali jede bateriju ;-) 8)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

po meni je ipak stara verzija 4.2 opere mini bolja od 5.Ipak je ovo beta verzija i primetio sam ima dosta bagova.pri otvaranju programa treba mi min. 15ak sekundi! da li ste instal.operu mini na e ili c?Ja na e i dosta mi sporo otvara stranice to je moje iskustvo .Treba jos dosta do finalne verzije opere mini5
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

60sec
Banned

Post od 60sec »

oxigen, opasno ti je fon u maleru mnogo napradija i bolja od 4.2 ali mnogo bolja,pagledaj moj video brije,otvori se za 2 sec kakvih 15 sec opasno si utripovao tel, tako da to ti je do telefona 99% ;-)

oxigen
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 04. Dec 2008. 21:41
:: Samsung galaxy Note8

Post od oxigen »

ne znam sta se desava i zbog cega mi radi tako lose/mada mi stara verzija perfektno radi.ne znam da li da izbrisem pa da inst na c?evo sad sam inst.na c mem.i radi blago receno super.znaci obavezno se inst.na C .PozZ
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white

60sec
Banned

Post od 60sec »

oxigen, meni je na e al na 6220 mngogo je dobro uradjena,samo mi fali sinhronizacija:-( bas mi je bilo extra to kod stare opere:-( na svakom telu imao sam bitne adrese,samo skinem sa neta,a u beti nema... Nadam se da ce biti bas bi bila greota da izbace tako dobru opciju!

GameBoy
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 26. Mar 2009. 20:51

Post od GameBoy »

Skinuo sam prekjuce novu operu bolja mi je stara koju koristim vec godinu jedino vrjedno spomenuti je meni koji je dobar i sto mozes otvoriti vise stranica odjedamput ovo ostalo isto ali videcemo finalnu verziju

Evo sad sam ga koristio nisam znao uci u opcije pa nisam vidio sve opcije koje ima sad kada sam vidio zapravo je odlican.I da brzina BRUKA neverovatno
Poslednja izmena od GameBoy u Čet, 17. Sep 2009. 18:14, izmenjeno 1 put ukupno.

60sec
Banned

Post od 60sec »

GameBoy, *-> sledeci tab ,*<- prethodni tab,*strelica na gore new tab,na dole close tab #6 history ,1 copy paste itd Eto da vam pomognem malo ;-)

Cooomi
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
:: iPhone 13 mini

Post od Cooomi »

kod opere 5 mi se ne svidja neki bug sto sam danas skontao na n82 kada ides back u full screnu onda ti odzumira ekran... ne znam u cemu je stvar...

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Imate celu temu o operi 5 pa mozete tamo da nastavite diskusiju sa ostalim clanovima foruma....>>viewtopic.php?t=18771&start=20 cisto svi da budemo na jednom mestu pa da uporedimo misljenja.... 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

jel ima neka apl. koja pali telefon kad se namesti tajmer..npr ugasim,legnem i namestim da se sam upali u 9 ujutru?

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

fanste999, ne postoji takva aplikacija, jer da bi takva aplikacija radila tel bi morao da bude uključen..
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

fanste999
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 03:29

Post od fanste999 »

pa logicno je, ali reko ako budilnik pali telefon,mora da ima neka fora....nebi pitao bezveze...u svakom slucaju hvala na odgovoru

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

fanste999, pa onda lepo podesi alarm za 9h ujutru i kad te tel pita da li hoćeš da uključiš telefon ti klikni na Yes i eto rešenja... 8)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Odgovori