Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
cuo sam da postoji aplikacija koja omogucava komunikaciju (browsing foldera, transfer fajlova i sl) izmedju telefona i laptopa po WindowsExplorer principu (naravno preko AccessPoint-a na koji su nakaceni i fon i laptop).....dakle pretpostavljam da se npr na kompu telefon vidi kao dodatni drive (ili vise njih).....ako postoji ovako nesto, to bi svakako bila mnogo bolja varijanta od kabla/bluetooth-a.....da li neko mozda zna za ovakvu aplikaciju? Hvala!
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
rade laik, Koristi opciju "Traži"
Već je pisano o tome u viewtopic.php?p=216220#216220
Već je pisano o tome u viewtopic.php?p=216220#216220
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
testorao sam operu mini 5 BETA i prvi utisci su ovakvi,izuzetno dobar pretrazivac,ja bolji na telefonu nisam ni video,konkretno interface je FENOMENALAN,Brzina pretrage BRUKA, ali bruka,otvara strane bezobrazno brzo,evo uploadovao sam video pa mozete pogledati ukratko kako i sta radi na nokiji 6233 koja ima malo ram memorije pa je bilo malo gasenja strana (obrise iskesiranu stranu) preko 2 taba dok kod 6220c nisam imao tih problema 
Lepe opcije koje su dodate jeste cuvar lozinki koji radi ko na kompu,kao i start page ga mogucnoscu dodela do 9 precica, a kod opere 10 za racunare sada je neograniceno (koliki ti je monitor ti nagruvaj precica) Opera se zaista bacila u posao i ovaj put odradila je FENOMENALNO pretrazivac za racunar pa i za telefone DUMB i Smart FAscinantno zaista,odusevljenje ovim programamom nema kraja zaista ostavlja samo lepe utiske,jedina moja zamerka ide IZOSTANKU opcije synchronize OPERA
sto je po meni jedna od najboljih opcija u operi 4, ali ostaje nada da ce u finalnoj verziji ta opcija biti vracena
! Pogledajte video i uzivajte uz malo muzike u videu
http://www.youtube.com/watch?v=hAQ-hlhilvA
Snimak By 6220 classic

Lepe opcije koje su dodate jeste cuvar lozinki koji radi ko na kompu,kao i start page ga mogucnoscu dodela do 9 precica, a kod opere 10 za racunare sada je neograniceno (koliki ti je monitor ti nagruvaj precica) Opera se zaista bacila u posao i ovaj put odradila je FENOMENALNO pretrazivac za racunar pa i za telefone DUMB i Smart FAscinantno zaista,odusevljenje ovim programamom nema kraja zaista ostavlja samo lepe utiske,jedina moja zamerka ide IZOSTANKU opcije synchronize OPERA

http://www.youtube.com/watch?v=hAQ-hlhilvA
Snimak By 6220 classic
po meni je ipak stara verzija 4.2 opere mini bolja od 5.Ipak je ovo beta verzija i primetio sam ima dosta bagova.pri otvaranju programa treba mi min. 15ak sekundi! da li ste instal.operu mini na e ili c?Ja na e i dosta mi sporo otvara stranice to je moje iskustvo .Treba jos dosta do finalne verzije opere mini5
Samsung galaxy S2 white,and Nokia n82 white
Skinuo sam prekjuce novu operu bolja mi je stara koju koristim vec godinu jedino vrjedno spomenuti je meni koji je dobar i sto mozes otvoriti vise stranica odjedamput ovo ostalo isto ali videcemo finalnu verziju
Evo sad sam ga koristio nisam znao uci u opcije pa nisam vidio sve opcije koje ima sad kada sam vidio zapravo je odlican.I da brzina BRUKA neverovatno
Evo sad sam ga koristio nisam znao uci u opcije pa nisam vidio sve opcije koje ima sad kada sam vidio zapravo je odlican.I da brzina BRUKA neverovatno
Poslednja izmena od GameBoy u Čet, 17. Sep 2009. 18:14, izmenjeno 1 put ukupno.
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
Imate celu temu o operi 5 pa mozete tamo da nastavite diskusiju sa ostalim clanovima foruma....>>viewtopic.php?t=18771&start=20 cisto svi da budemo na jednom mestu pa da uporedimo misljenja.... 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...