Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

miodrage napisao:markosvaba, recimo Advanced Device Locks.
jel freeware i jel full verzija??

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

[/quote]

WebGate Advanced Device Locks v1.01 ako na ovo mislis onda sam nasao full[/quote]

PS.
jooj ljudi,instalirao sam eBuddy zbog messengera,e sad dok je neka konverzacija u toku,ja minimiziram i sta god da pokrenem tel se restartuje,sta da radim jel imate ideju za neki drugi program sto se tice messengera??da je full verzija i da je besplatan jer ovo ume jako da iritira :x :x

i jos nesto(ako moze ) :D da li postoji neki program ,a da malo opterecuje sistem telefona,kojim mogu da proverim raspolozivu ram memoriju,koja aplikacija najvise trosi i slicno,da znam da li ga nesto dodatno usporava i tako...??

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33

Post od markosvaba »

i jos nesto(ako moze ) :D da li postoji neki program ,a da malo opterecuje sistem telefona,kojim mogu da proverim raspolozivu ram memoriju,koja aplikacija najvise trosi i slicno,da znam da li ga nesto dodatno usporava i tako...??[/quote]

Rekao sam ti za mesindzer a imas kod mene u symbian pa 5program odozdo ili mi se javi na pm da ne rekamiram drugi sajt ovde

Evo ti da znas koji je http://img182.imageshack.us/img182/4098 ... a57sk3.png

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ajde malo iscitajte prethodne stranice, pa na nekoliko mesta sam pisao za razne messengere i sl. Kako ljude mrzi da citaju pa to je strasno!
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

ljudi kod task managera,imam problem..naime kad izadjem iz programa,i udjem u task manager,tamo prikazuje da je on jos aktivan??

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Stefan33, pa upravo za to ti i sluzi task menager... Idi na Options pa na Close ili Kill i tako ces ih pozatvarati...

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

markosvaba

ma nije u tome problem,rekao sam ti da je ta opcija iskljucena....ukljucio sam opciju da prikazuje samo aktivne programe,i kad izadjem iz njih da nestanu,sve je u redu,samo se taj problem javlja kad otvorim gallery,ali onda nju iz taska zatvorim i to je to...

PS,koliko n95 8gb ima slobodne ram memorije fabricki bez icega,tek kad se dobije,meni je sa iskljucenim programima(jedino task radi,ali on stalno radi) 84-85 mb....

Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!Posle se pitaš što ti nestaju poruke.

take it easy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59

Post od take it easy »

jel neko ko zna moze da me objasni kako da dajem "Technisat_Skystar2_6230.ir" na irRemote? probaosam preko gprs i nista. pa posle sam skinuo sa comp. i ne znam gde da stavim? hvala
There's a thing in my pocket but it's not one thing it's many. N 73 ME & 2GB

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Stefan33, ne znam koji Taskman koristis, probaj ili Handy Taskman, ili Tracker (ja ovaj koristim, i odlican je programcic).
take it easy, ides na add device, pa onda SAT, i onda vidis da li ima tvog uredjaja ili ne. Ako nema, a sto je vrlo cesto, skines nesto priblizno, i onda pokusas, meni je recimo uspelo i za TV i za muzicki stub, i sve lepo sljaka.

mirza82
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 22. Apr 2006. 02:36

Post od mirza82 »

kljun
Izvinjavam se sto nisam stavio model telefona, ali mislim da i nije toliko to bitno jer je vaznije koji symbijan je u pitanju, inace n73me.

Hvala, hvala Ninolina, ja imam instaliran F Xplorer a da nisam znao da to moze :) :oops:

TNX svima

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

mirza82 nisam ja ni trazio model telefona, samo sam ti rekao da to moze FExplorer da uradi, cisto da ne bude neke zabune. :wink:
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

take it easy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59

Post od take it easy »

@miodrage

probaosam ono sto kazes ali nista (neznam kako da prebacim i gde taj "Technisat_Skystar2_6230.ir"). ako znas to mi kazi gde je taj folder! hvala
There's a thing in my pocket but it's not one thing it's many. N 73 ME & 2GB

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Treba mi remonte control preko bluetooth-a ako moze neki da ubacim u fon
ako moze da nebi ustajao iz kreveta

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

take it easy, ukljucis program irRemote, onda ides na add device, pa nadjes SAT. Tu udjes lepo. Onda lupis refresh. Pitace te da se konektuje na net. Ti mu kazi YES. E onda vidi sta je skinuo. I onda kreni redom da isprobavas sve sto imas unutra ponudjeno. Vrlo verovatno da ce nesto hteti da radi. Moguce je da ces morati da se konektujes na net jedno 10-ak puta, pa i da skines oko 2-3 MB, ali sad sta da ti radim. Ako imas WiFi, ovo nece biti problem, ako nemas... hmmm, pa daces jedan lep prilog jednom od nashih ubogih operatera.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Odlican program za sada u fazi beta testiranja: MobiFunSoft SmartSetting for S60v3
Mozete se prijaviti za testiranje na njihovom sajtu ili sacekati kraj februara kada izlazi konacna verzija.

Slika Slika

Slika Slika
Description

Smart Settings is designed to protect your phone and make its appearance unique. It combines the possibility to lock the keyboard, prevent from using the phone's 10 digits Master Code in case of lost, customize lock messages and access easily the most common applications (by exactly 2 keystrokes).

Unique features:

* Start Menu: It provides a way to customize your phone so that it looks in your own unique way. You can use these set of features for quick access of the your favourite applications. For them you can chose speed keys (1-9). After, these applications will be accessible by the Left Selection Key + Their Speed Key.
* Easy Unlock: Forget the boring Unlock + * and choose the most convenient unlock combination for yourself, your phone was never that cool
* Security: You can disable the Master Security Code, so no one can unlock your phone in just a few seconds.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Postoji li neki program koji čisti telefon nakon instalacija, deinstalacija i sl. kao na kompjuteru? Nešto što će da miče repove obrisanih programa, da optimuizuje ram, nešto tipa 1-Click Maintenance, CCleaner, Registry Mechanic..., nešto što radi stvari poput onih koje rade ove aplikacije na kompjuteru. Hvala!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

markosvaba
Mobil fan
Mobil fan

Post od markosvaba »

Ja mislim da ne postoji i ja sam to trazio i nisam nasao ak neko nadje hvala

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

Vincent, markosvaba,
Psiloc Extended File Manager for Series 60 bi trebao da vam omogući to što hoćete. Nisam isprobavao, samo sam pročitao da ima i funkciju čišćenja sistema. Ako isprobate, javite.

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

jel neko testirao ovaj program Psiloc Extended File Manager for Series 60,i jel zna neko koji program se moze koristiti da slika kad me neko zove bude preko ccelog ekrana,nesto kao skycaller pro,prelistao sam citavih 32 strane,ali nijedan prog nije freeware??znaci da je besplatan

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Stefan33, takav besplatan program NE POSTOJI. Imas jos FSCaller, imas Best FullScreen Caller i jos par programcica, ali su shareware. Pregledaj Warez ssajtove, sta dalje da ti kazem.
Nego, juche sam instalirao S60Ticker - program je odlican, kako stigne SMS on se pojavi kao kajron na TV-u i pokazuje ti SMS. U panu je da se ubace izvestaji sa berze, vremenska prognoza... Ako se neko igrao sa ovim programcicem, ima li mogucnost da se preko njega salju neka obavestenja grupi korisnika i sl. ?

Odgovori