jel freeware i jel full verzija??miodrage napisao:markosvaba, recimo Advanced Device Locks.
Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
[/quote]
WebGate Advanced Device Locks v1.01 ako na ovo mislis onda sam nasao full[/quote]
PS.
jooj ljudi,instalirao sam eBuddy zbog messengera,e sad dok je neka konverzacija u toku,ja minimiziram i sta god da pokrenem tel se restartuje,sta da radim jel imate ideju za neki drugi program sto se tice messengera??da je full verzija i da je besplatan jer ovo ume jako da iritira
i jos nesto(ako moze )
da li postoji neki program ,a da malo opterecuje sistem telefona,kojim mogu da proverim raspolozivu ram memoriju,koja aplikacija najvise trosi i slicno,da znam da li ga nesto dodatno usporava i tako...??
WebGate Advanced Device Locks v1.01 ako na ovo mislis onda sam nasao full[/quote]
PS.
jooj ljudi,instalirao sam eBuddy zbog messengera,e sad dok je neka konverzacija u toku,ja minimiziram i sta god da pokrenem tel se restartuje,sta da radim jel imate ideju za neki drugi program sto se tice messengera??da je full verzija i da je besplatan jer ovo ume jako da iritira

i jos nesto(ako moze )

- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
i jos nesto(ako moze )
da li postoji neki program ,a da malo opterecuje sistem telefona,kojim mogu da proverim raspolozivu ram memoriju,koja aplikacija najvise trosi i slicno,da znam da li ga nesto dodatno usporava i tako...??[/quote]
Rekao sam ti za mesindzer a imas kod mene u symbian pa 5program odozdo ili mi se javi na pm da ne rekamiram drugi sajt ovde
Evo ti da znas koji je http://img182.imageshack.us/img182/4098 ... a57sk3.png

Rekao sam ti za mesindzer a imas kod mene u symbian pa 5program odozdo ili mi se javi na pm da ne rekamiram drugi sajt ovde
Evo ti da znas koji je http://img182.imageshack.us/img182/4098 ... a57sk3.png
markosvaba
ma nije u tome problem,rekao sam ti da je ta opcija iskljucena....ukljucio sam opciju da prikazuje samo aktivne programe,i kad izadjem iz njih da nestanu,sve je u redu,samo se taj problem javlja kad otvorim gallery,ali onda nju iz taska zatvorim i to je to...
PS,koliko n95 8gb ima slobodne ram memorije fabricki bez icega,tek kad se dobije,meni je sa iskljucenim programima(jedino task radi,ali on stalno radi) 84-85 mb....
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!Posle se pitaš što ti nestaju poruke.
ma nije u tome problem,rekao sam ti da je ta opcija iskljucena....ukljucio sam opciju da prikazuje samo aktivne programe,i kad izadjem iz njih da nestanu,sve je u redu,samo se taj problem javlja kad otvorim gallery,ali onda nju iz taska zatvorim i to je to...
PS,koliko n95 8gb ima slobodne ram memorije fabricki bez icega,tek kad se dobije,meni je sa iskljucenim programima(jedino task radi,ali on stalno radi) 84-85 mb....
Izmenio:gameforce:Zabranjeno citiranje celih poruka! Naročito onih iznad tvoje! Sledeći put brisanje bez upozorenja!Posle se pitaš što ti nestaju poruke.
- take it easy
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Stefan33, ne znam koji Taskman koristis, probaj ili Handy Taskman, ili Tracker (ja ovaj koristim, i odlican je programcic).
take it easy, ides na add device, pa onda SAT, i onda vidis da li ima tvog uredjaja ili ne. Ako nema, a sto je vrlo cesto, skines nesto priblizno, i onda pokusas, meni je recimo uspelo i za TV i za muzicki stub, i sve lepo sljaka.
take it easy, ides na add device, pa onda SAT, i onda vidis da li ima tvog uredjaja ili ne. Ako nema, a sto je vrlo cesto, skines nesto priblizno, i onda pokusas, meni je recimo uspelo i za TV i za muzicki stub, i sve lepo sljaka.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mirza82 nisam ja ni trazio model telefona, samo sam ti rekao da to moze FExplorer da uradi, cisto da ne bude neke zabune. 

Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
- take it easy
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59
- markosvaba
- Mobil fan
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
take it easy, ukljucis program irRemote, onda ides na add device, pa nadjes SAT. Tu udjes lepo. Onda lupis refresh. Pitace te da se konektuje na net. Ti mu kazi YES. E onda vidi sta je skinuo. I onda kreni redom da isprobavas sve sto imas unutra ponudjeno. Vrlo verovatno da ce nesto hteti da radi. Moguce je da ces morati da se konektujes na net jedno 10-ak puta, pa i da skines oko 2-3 MB, ali sad sta da ti radim. Ako imas WiFi, ovo nece biti problem, ako nemas... hmmm, pa daces jedan lep prilog jednom od nashih ubogih operatera.
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Odlican program za sada u fazi beta testiranja: MobiFunSoft SmartSetting for S60v3
Mozete se prijaviti za testiranje na njihovom sajtu ili sacekati kraj februara kada izlazi konacna verzija.

Mozete se prijaviti za testiranje na njihovom sajtu ili sacekati kraj februara kada izlazi konacna verzija.

Description
Smart Settings is designed to protect your phone and make its appearance unique. It combines the possibility to lock the keyboard, prevent from using the phone's 10 digits Master Code in case of lost, customize lock messages and access easily the most common applications (by exactly 2 keystrokes).
Unique features:
* Start Menu: It provides a way to customize your phone so that it looks in your own unique way. You can use these set of features for quick access of the your favourite applications. For them you can chose speed keys (1-9). After, these applications will be accessible by the Left Selection Key + Their Speed Key.
* Easy Unlock: Forget the boring Unlock + * and choose the most convenient unlock combination for yourself, your phone was never that cool
* Security: You can disable the Master Security Code, so no one can unlock your phone in just a few seconds.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Postoji li neki program koji čisti telefon nakon instalacija, deinstalacija i sl. kao na kompjuteru? Nešto što će da miče repove obrisanih programa, da optimuizuje ram, nešto tipa 1-Click Maintenance, CCleaner, Registry Mechanic..., nešto što radi stvari poput onih koje rade ove aplikacije na kompjuteru. Hvala!
Pozdrav!
Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- markosvaba
- Mobil fan
- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Stefan33, takav besplatan program NE POSTOJI. Imas jos FSCaller, imas Best FullScreen Caller i jos par programcica, ali su shareware. Pregledaj Warez ssajtove, sta dalje da ti kazem.
Nego, juche sam instalirao S60Ticker - program je odlican, kako stigne SMS on se pojavi kao kajron na TV-u i pokazuje ti SMS. U panu je da se ubace izvestaji sa berze, vremenska prognoza... Ako se neko igrao sa ovim programcicem, ima li mogucnost da se preko njega salju neka obavestenja grupi korisnika i sl. ?
Nego, juche sam instalirao S60Ticker - program je odlican, kako stigne SMS on se pojavi kao kajron na TV-u i pokazuje ti SMS. U panu je da se ubace izvestaji sa berze, vremenska prognoza... Ako se neko igrao sa ovim programcicem, ima li mogucnost da se preko njega salju neka obavestenja grupi korisnika i sl. ?