Pokušavao sam instalirati Fexplorer na N73 ME, ali ne uspijeva. Znam da ga treba "prepisati", a da bih to uspio prvo što trebam uraditi je registrovati se na www.symbiansigned.com, ali mi to ne uspjeva . Nakon popunjavanja potrebnih polja prilikom registracije uvijek mi prikazuje istu grešku: Šifre se ne poklapaju. Prekucavao sam milion puta šifre, ali ne vrijedi . 100% sam siguran da sam unio iste šifre, i da nema razloga da se ne poklapaju. Da li neko zna kako da rešim ovaj problem?
ТеСЛа, aj sto si promasio temu, nego sto se o tom pitanju raspreda vec uveliko i samo jedan post pre tvog je lepo napisano da je cifra oko 200$ godisnje i onda ce ti raditi...
Dal postoji neki MP3 player koji pruza da napravim play list od foldera. Recimo ubacim u fon folder sa nekim pesmama i da ja u tom playeru napravim neku play listu recimo pod imenom X i da samo obelezim folder i da mi stavi pesme samo iz tog foldera. Ma ono kao kod SE telefona, napisem ime liste, odem da trazim koje pesme da postavim i samo obelezim neki folder, idem na add i sve pesme iz njega mi budu na listi.
A ne da biram od 500 pesama koje ce biti na listi ili da mi nekako rangira po grupama, albumima itd.. znaci samo hocu isti princip kao kod SE telefona.
miodrage napisao:Easy Reject, nova aplikacija, po funkciji ista kao Private Call&SMS Guard. Ostaje da se testira da se vidi koja je aplikacija bolja.
Kako to mislis'' koji je bolji'' po meni ne zna se koji je gori. Ni jedan od tih programa neradi posao jer on treba da spreci dolazni poziv a ne da ispadne da sam ja nekome odbio poziv,jer taj koji me zove cuje prvo ton poziva 2-3 sek pa mu tek onda da ton zauzeca pa ispada kao da sam mu odbio poziv,a to nije to.Ja jos uvek nisam naisao na takav program,a ako neko jeste molim da mi kaze.A nesto mi se cini da i nije,mozda je i do mreze ili necega drugog ne znam,ali vidim da po drugim stranim forumima sa oduevljenjem pozdravljaju ovakve programe.A o ovom problemu se i ne raspravlja,pa se pitam u cemu je fora
Fora je barem meni najvishe u porukama, sprechish da iko sazna da ti je i stigla poruka Drugo,za pozive, jednostavno kazes ljudima da je do mreze i cao.
Znam da Advanced Call Manager odbija posle manje od sekunde... Mozda da probate to...
Moze i da pusti snimljenu poruku, pa vi snimite "pretplatnik nije dostupan" miodrage, kako mislis to za poruke?
Ja jos nisam naisao na program koji momentalno odbije poziv.Mozda na novijim telefonima,sa brzim procesorom to uspeju da urade
Ja koristim foru 'izabrali ste nepostojeci broj' kucanjem koda za 063
ps.ne moze da se spreci delivery report,nazalost
Kod mene na N82 CallMan odradjuje solidno posao, jeste da se jako kratko cuje kao da mi tel zvoni, ali to ne verujem da ce svako da primeti a ima puno ocija.
Phantom Lord, sve moze da se sprechi. Private Call&SMS Guard radi upravo to. SMS-ove i delivery reporte sakriva u svoj hidden folder. I guess what, radi k'o zmaj. A zabole me da li ce neko da se ljuti na odbijeni poziv, program ima mogucnost istovremeno da posalje i SMS sa odbijenim pozivom u kome kazes da trenutno ne mozes da prichas, i da ces da se javis kasnije.
miodrage napisao:program ima mogucnost istovremeno da posalje i SMS sa odbijenim pozivom u kome kazes da trenutno ne mozes da prichas, i da ces da se javis kasnije.
Zar to nema svaki symbian telefon bez ikakvog dodatnog programa?
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Jel nema a?
A sta je onda ona opcija u podesavanjima poziva koja se zove "Odbaci poziv SMS-om" i onaj tekst ispod nje(po default-u "Izvinite, pozvaću kasnije") ?
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Miodrage nismo se razumeli,ja sam mislio da ne moze da se spreci delivery report osobi koja je poslala meni sms,znam da mogu sopstvene da sakrijem
Napalm Death probaj da odbijes poziv sa fixnog,tu su meni mnogi programi zakazali,nekako sa fixnog se uvek cuje prekid veze
Ja se drzim dobrog 'starog nepostojeci broj' prestanu da zovu odma'
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.