Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS9.1,9.2,9.3 (S60v3)

programi, sistemski alati, navigacija
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Odgovori
ТеСЛа
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 02:24

Post od ТеСЛа »

Pokušavao sam instalirati Fexplorer na N73 ME, ali ne uspijeva. Znam da ga treba "prepisati", a da bih to uspio prvo što trebam uraditi je registrovati se na www.symbiansigned.com, ali mi to ne uspjeva :angry: . Nakon popunjavanja potrebnih polja prilikom registracije uvijek mi prikazuje istu grešku: Šifre se ne poklapaju. Prekucavao sam milion puta šifre, ali ne vrijedi :x . 100% sam siguran da sam unio iste šifre, i da nema razloga da se ne poklapaju. Da li neko zna kako da rešim ovaj problem?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

ТеСЛа, aj sto si promasio temu, nego sto se o tom pitanju raspreda vec uveliko i samo jedan post pre tvog je lepo napisano da je cifra oko 200$ godisnje i onda ce ti raditi... :dry:

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

Dal postoji neki MP3 player koji pruza da napravim play list od foldera. Recimo ubacim u fon folder sa nekim pesmama i da ja u tom playeru napravim neku play listu recimo pod imenom X i da samo obelezim folder i da mi stavi pesme samo iz tog foldera. Ma ono kao kod SE telefona, napisem ime liste, odem da trazim koje pesme da postavim i samo obelezim neki folder, idem na add i sve pesme iz njega mi budu na listi.

A ne da biram od 500 pesama koje ce biti na listi ili da mi nekako rangira po grupama, albumima itd.. znaci samo hocu isti princip kao kod SE telefona.

nadam se da ste me skontali

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

napalm death nisam siguran al mozda bi to mogao da uradi CorePlayer, znam da moze to da uradi na UIQ3 platformi, probaj sa njim.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Evo skinuo sam LCG Jukebox oji ima bas to.. play folder... toliko je jednostavan i dobar da mi je to malo cudno.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Easy Reject, nova aplikacija, po funkciji ista kao Private Call&SMS Guard. Ostaje da se testira da se vidi koja je aplikacija bolja.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

koliko vidim to je tipa blacklist sa vise opcija.. bas cu probati da nadjem da vidim kako radi

evo slicica:
Slika

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

Izasao je vrlo zanimljiv program Gdesk, koji pretvara vas desktop slican onom koji se moze videti na UIQ telefonima.

Slika

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

miodrage napisao:Easy Reject, nova aplikacija, po funkciji ista kao Private Call&SMS Guard. Ostaje da se testira da se vidi koja je aplikacija bolja.
Kako to mislis'' koji je bolji'' po meni ne zna se koji je gori. :uhuh: Ni jedan od tih programa neradi posao jer on treba da spreci dolazni poziv a ne da ispadne da sam ja nekome odbio poziv,jer taj koji me zove cuje prvo ton poziva 2-3 sek pa mu tek onda da ton zauzeca pa ispada kao da sam mu odbio poziv,a to nije to.Ja jos uvek nisam naisao na takav program,a ako neko jeste molim da mi kaze.A nesto mi se cini da i nije,mozda je i do mreze ili necega drugog ne znam,ali vidim da po drugim stranim forumima sa oduevljenjem pozdravljaju ovakve programe.A o ovom problemu se i ne raspravlja,pa se pitam u cemu je fora :chytry:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Fora je barem meni najvishe u porukama, sprechish da iko sazna da ti je i stigla poruka :) Drugo,za pozive, jednostavno kazes ljudima da je do mreze i cao.

LuCiFeRkO
Banned
Pridružio se: Sre, 20. Feb 2008. 10:22

Post od LuCiFeRkO »

Sta kazete za novu Rock 'N' Scroll aplikaciju..nije losa i jos uvek je u fazi testiranja...odlicno radi sa N95 i N95 8GB

vojkan22
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 20. Okt 2007. 18:08

Post od vojkan22 »

Znam da Advanced Call Manager odbija posle manje od sekunde... Mozda da probate to...
Moze i da pusti snimljenu poruku, pa vi snimite "pretplatnik nije dostupan" :D
miodrage, kako mislis to za poruke?

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ja jos nisam naisao na program koji momentalno odbije poziv.Mozda na novijim telefonima,sa brzim procesorom to uspeju da urade :unsure:
Ja koristim foru 'izabrali ste nepostojeci broj' kucanjem koda za 063 :wink:
ps.ne moze da se spreci delivery report,nazalost :)

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Kod mene na N82 CallMan odradjuje solidno posao, jeste da se jako kratko cuje kao da mi tel zvoni, ali to ne verujem da ce svako da primeti :D a ima puno ocija.
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Phantom Lord, sve moze da se sprechi. Private Call&SMS Guard radi upravo to. SMS-ove i delivery reporte sakriva u svoj hidden folder. I guess what, radi k'o zmaj. A zabole me da li ce neko da se ljuti na odbijeni poziv, program ima mogucnost istovremeno da posalje i SMS sa odbijenim pozivom u kome kazes da trenutno ne mozes da prichas, i da ces da se javis kasnije.

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

miodrage napisao:program ima mogucnost istovremeno da posalje i SMS sa odbijenim pozivom u kome kazes da trenutno ne mozes da prichas, i da ces da se javis kasnije.
Zar to nema svaki symbian telefon bez ikakvog dodatnog programa?
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Sensei, nema .

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Jel nema a?
A sta je onda ona opcija u podesavanjima poziva koja se zove "Odbaci poziv SMS-om" i onaj tekst ispod nje(po default-u "Izvinite, pozvaću kasnije") ? :wink:
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Phantom Lord, Ja koristim Hansy Blacklist 2.0 koji odma odbije poziv. Znaci onaj tamo cuje samo tu tu tu tu tu

(ako na to mislis.. odma odbijanje poziva)

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Miodrage nismo se razumeli,ja sam mislio da ne moze da se spreci delivery report osobi koja je poslala meni sms,znam da mogu sopstvene da sakrijem :oops:
Napalm Death probaj da odbijes poziv sa fixnog,tu su meni mnogi programi zakazali,nekako sa fixnog se uvek cuje prekid veze
Ja se drzim dobrog 'starog nepostojeci broj' prestanu da zovu odma' :)

Odgovori