Nokia N72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Oljice,ne mozes obrisati nista sto je na Z particiji.Probaj sledece:otvori AppMan,idi na opciju Installed applications,i tu bi trebalo da ti pokaze(izmedju ostalog) repove obrisanih app,i samo obrises to sto te nervira.Javi je l` uspelo. :)
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

Oljica
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Nov 2004. 17:11

Post od Oljica »

Nazalost, tih repova nema na tom path-u. Mislim, zaista je ovo sve sitnica, ali sad sam se zainatila iz principa. Uopste mi nije jasno kako da resim ovaj problem.
Sad sam pocela da se pitam sta ta aplikacija uopste trazi na Z particiji, napominjem da sam je dobila uz telefon, ali se ne secam de se ista slicno nalazilo na prethodnim aparatima koje sam kupovala, na pomenutoj particiji.
Lobachewsky je predlagao preko kompa, medjutim, kako da preko racunara uoste vidim Z particiju?

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Z je u stvari ROM memorija,tako da,ako se tu pojavljuje,znaci da repovi i dalje postoje u fonu(na C i E).Trebalo bi preko Xplore-a ili Fexplorera da proveris na C particiji:Nokia-Installs, i sve foldere u okviru System.Isto vazi i za E particiju.Ali nemoj ocekivati da ce biti isti naziv tih repova,kao sto je bio naziv same aplikacije.Zato je to i nezgodno naci...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Flash kao ultimativno resenje
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

ixtis
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
:: Galaxy J5

Post od ixtis »

Ma nemora flash! I ja sam imao to kinesko *ranje na svojoj N72, i ako me secanje ne vara nakon Hard reseta je nestalo. Oljice, drzis istovremeno: "zelenu slusalicu", "*", i "3", i upalis mob! Ne pustas ova tri tastera sve dok ti se na ekranu ne pojavi podesavanje za Time Zone!!!

neleprvi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Sep 2006. 08:36

Post od neleprvi »

Narode,help!
Kupio ovu novu gumiranu masku za mooj N72 i sve mi je ok. osim sto nemogu da aktiviram kameru,onako lepo,iz prve,vec putem komande.A i kad je aktiviram moram brzo da slikam jer se sve vrati na osnovni displej!?! :shock:
Lomnica City?Sta kazes prijatelju?
R'n'R is my life!

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

neleprvi, jednostavno kupi novu masku jer je na toj los kontakt izmedjumaske (kliznog dela) i one staticne..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

neleprvi
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 27. Sep 2006. 08:36

Post od neleprvi »

Hvala gallee, ali mislim da sam ukapirao i da ovu jednostavno razradjujem... :)
znaci ok. je skroz ne bih kupovao drugu...
R'n'R is my life!

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ima sa strane nekih"iglica"koje reaguju na pritisak nekih"grbica"na masci koje predju preko tih"iglica"kad se pokopac kamere smakne dole i tu nesto ne stima kako treba,kad se razradi malo bice bolje!!
Pozdrav 8)

Zaključana tema