6630 ili 6670?!

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 02. Dec 2004. 14:46
Kontakt:

6630 ili 6670?!

Post od outlaw »

Vidim da cena ovog prvog polako sustiže cenu ovog drugog pa me zanima KONKRETNA razlika između njih? Znam da ovaj prvi ima stereo i to je to, ništa više...

Baterija, brzina softvera, memorija...
Dobrodošli na najluđe diskusije na Internetu - www.zafrkancije.co.yu/forum

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

o tome je vec mnogo pisano pogledaj malo po forumu i videces razliku a da je stiga sa cenom pa bas i nije mozda u dominikani :mrgreen: ali ovde ne :wink:

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od outlaw »

Pa evo gledam malo cenovnike domaćih firmi, najjeftiniji 6630 je 420€, a najjeftiniji 6670 375€, tako da...

Pogledaću, hvala :D

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

vidi stvarno 6630 pala za 80e 8O za dva dana, u svakom slucaje je bolje onda da uzmes 6630 ima bolju kameru, stereo zvuk, novi symbian , edge prenos podataka, itd.... :wink:

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

Shta cenish kod telefona :?:
N6630 ima bolju kameru i 3g je telefon, ali mislim da se razlika u ceni izmedju ova dva telefona ne isplati (pogotovu shto je 6630 ogavan)... :wink:
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

gajic_ivan
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 04. Avg 2004. 01:22
:: iPhone 7 Plus
Kontakt:

Post od gajic_ivan »

Doktore, nemoj da mi vredjas masinu... Ja tebi nista ruzno nisam rekao.. :lol: Uostalom, jesi li ti uopste video 6630? Telefon prva liga!

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 08. Dec 2004. 21:08
Kontakt:

Post od Srbin »

Sto ne naprave neku reviziju.. samo da pristojno izgleda.. evo 6670 je meni spartanac, ruzan i to sve.. al izgleda pristojno.. 6630 je makina , azdaHa... al ruzan...

outlaw
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Kontakt:

Post od outlaw »

Imao sam prilike da oba telefona držim u ruci i malo ih čačkam i istestiram, i imam utisak da je 6630 dosta brži prilikom kretanja kroz meni, koji je identičan kao i na 6670...

Opcije nisam nešto preterano čačkao, jedino što mi je odmah zasmetalo je to što kada npr. imaš propušten poziv od nekog koga imaš u imeniku, ne možeš da vidiš njegov broj (tipa VIEW NUMBER i sl) nego moraš da ideš na EDIT... Malo iritira, ali nema veze, sve ostalo je prva liga!

`Dr. Nick Riviera`
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59

Post od `Dr. Nick Riviera` »

gajic_ivan napisao:Doktore, nemoj da mi vredjas masinu... Ja tebi nista ruzno nisam rekao.. :lol: Uostalom, jesi li ti uopste video 6630? Telefon prva liga!
Ortak u odeljenju ga je qpio pa sam imao priliq da ga prochachka. Slazem se da je mnogo dobar fon shto se tiche funkcije, ali mi se nazalost dizajn ni malo ne dopada...
¨°o.O Nokia N70! O.o°¨

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

6630 ima skoro duplo brzi procesor te nije ni cudo.
Na sledecem linku -> Detaljnije

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Jasno to stoji, ali u nastavku potvrdjujete moje staro pravilo a to je jb... sve testove ako ti sve sljaka ok, samo ce te zbuniti! :mrgreen: :mrgreen:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Narode, niko ne odgovori coveku kakva je konkretna razlika izmedju ova dva telefona...
Najveća razlika je sto je 6630 tzv "3G" telefon (znaci, podrzava "video razgovor" i ostalo), ima skoro duplo brži procesor (ARM 5 na 220 mHz), podrzava "hot swap" izmenu mem. karica ("na zivo"), ima kameru od 1,3 mega piksela, stereo zvuk.... da ne nabrajam dalje.
6670 je "standardni smartphone", ima procesor ARM 4T na 123 mHz, kameru od 1 megapiksela... Prakticno, to je redizajnirani 7610 (nesto slicno kao pojavljivanje modela 3660 posle 3650 - postavljena klasicna tastatura)...
Dakle, razlika izmedju njega i 6670 je ogromna - kao nebo i zemlja, zato bih se pre odlucio za 6630, tim pre sto je razlika u ceni veoma mala...
Nekom je ruzan 6630? Ne bih rekao, ali to vec spada u domen ukusa, a "O ukusima se ne raspravlja - reče đavo i sede u koprive"...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Lepo receno Sasa NS, ja nisam poredio jer sam tek uzeo 6630 pa sam hteo prvo da ga ispitam u realnoj upotrebi! Ali ti si naveo vecinu razlika u f-jama! :D Mada mislim da je to mogao da izvuce iz review-a ovih telefona i sam!

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Ocigledno to nije uspeo da nadje, jer pominje da o 6630 zna samo da ima stereo zvuk... Nisu svi jednako vicni surfanju Net-om (ili bar ovim super-sajtom).
Ako niste primetili, cena 6630 se jos malo spustila: u momentu pisanja ovog topica iznosi 400 evra, dok je 6670 - 50 evra manje... Dakle, zaista se ne isplati baciti pare na ovaj model, kada je tu mnooooooogo bolji fon po skoro istoj ceni...
Ovih 400 evrica zaista je prihvatljiva cena za takav fon. Daj Boze da padne jos malo... pa da ga i mi sirotinja mozda pazarimo...

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Ako se outlaw zove Saša ( kontam iz priče, možda grešim), onda moram da poručim: Nećeš da kupiš 6670, nego 6630. Već sam ti to rekao kada si pitao za razliku u funkcijama, a da ni ne pominjem koliko je 6670 ružniji...

P.S. Opet, ako jesi Saša, baš ti se uklapa nick i zaposlenje... :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od Akki »

Mozda nisu vicni, a mozda ih i mrzi samo, lakse je dobiti informaciju na noge nego traziti na netu! A sajt je fenomenalan, stvarno sve pohvale!
Ma jasno je da je bolje uzeti 6630!

Nerull
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 31. Okt 2003. 22:28

Post od Nerull »

Ludak napisao:Ako se outlaw zove Saša ( kontam iz priče, možda grešim), onda moram da poručim: Nećeš da kupiš 6670, nego 6630. Već sam ti to rekao kada si pitao za razliku u funkcijama, a da ni ne pominjem koliko je 6670 ružniji...

P.S. Opet, ako jesi Saša, baš ti se uklapa nick i zaposlenje... :mrgreen:
A N6630 je mnogo lepa :roll: a da ne spominjem vek baterije od celih dan i 1/3 pa bolje uzeti PDA za 300€ jeftinije je a baterija traje otprilike isto :lol:
Poslednja izmena od Nerull u Čet, 23. Dec 2004. 22:59, izmenjeno 1 put ukupno.

Ludak
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 07. Avg 2004. 17:15

Post od Ludak »

Baterija može da traje od 4 sata do 12 dana, zavisno od korišćenja(ne korišćenja). Nije lepa, ali od najružnijeg jeste lepša, dakle, lepša je od 6670. PDA sa 3G prenosom podataka, EDGEom, MMSom, kamerom od 1,3 megapiksela košta mnogo više. :mrgreen:
U susret novim izazovima...

Nerull
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 31. Okt 2003. 22:28

Post od Nerull »

Kad bi se gadjali lubenicama to jedino ako ga ne bi uopste palio vec ti non stop stajao na standby-u. Ja govorim o nekoj normalnoj upotrebi znaci razgovor, poruke, malo kamera, mp3 i tako to. Isti problem ima i 6600 zato je 7610 zakon i najaci tel od svih a ni motorola nije losa ko ne voli simbijane E398 moja preporuka :) A sto se tice PDA ostajem pri svom gsm Pda ne znam tacno kako se zove za cca 300€ moze da se uzme bez problema. MMS je najveca glupost koju sam vidio pa svaki telefon koji ima blutut :) sluzi toj svrsi tako da ti mms i ne treba a sto se tice kamere i to ima tako da je puno bolje pazariti tako nesto. To je moje misljenje i ne moras se slozit.

Srbin
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Srbin »

Koliko me secanje sluzi Outlaw se zove marko :)
Ako je pitanje sta uzeti uzeti 6630 jer je to daleko bolji aparat, to nije prica kao 6600vs7610 gde su razlike za moj ukus minorne, ovo je daleko ozbviljnija naprava :)

Odgovori