MTS: Telefon za dinar - pocelo je pocelo :)

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

MTS: Telefon za dinar - pocelo je pocelo :)

Post od MB maneken »

MTS: Samsung za dinar, Zdravko Čolić gratis

Mobilna telefonija Srbije (MTS) pokrenula je od četvrtka novu akciju: kupci promo paketa sa telefonom Samsung X510, koji košta svega jedan dinar, dobiće dve ulaznice za koncert Zdravka Čolića 23. juna.

Svakom novom postpaid korisniku, svakom prepaid korisniku koji predje na postpaid ili postojećem postpaid korisniku, koji potpiše ugovor na 24 meseca i kupi Samsung X510, dve karte za Čolićev koncert biće dostavljene na kućnu adresu.

Broj karata je ograničen, a detalje o ovoj akciji MTS-a možete saznati na:
http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=202#26

http://www.naslovi.net/search.php?q=mts ... _option=on

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

:angry: jel taj colic zna da proda bar 100 svojih ulaznica a da nije u vezi sa i oko i uz i samo ako i kako i ... mts i telefone i ostalu mobilnu robu, o boze ja neznam ali mi se cini da ce na njegovom koncertu imati svi mobilne i to za dinar a koncert ce otplacivati naredne dve godine :D :lol: :lol: :lol: :P

Koren
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
:: Samsung Note 2
Kontakt:

Post od Koren »

Bas me interesuje da li ce svi oni koji su kukali o telefonima za dinar sada da kupe ovaj samsung??? :P :P :P

PozZ

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ovo je veoma dobar potez čolića.ipak on ima rekordnu prodaju cd-a.bolji je bio čak i od cece koja nije davala sim karticu i internet vreme uz cd
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

A na koje tarifne profile moze da se uzme taj telefon, jel moze i na Bel50? Ako moze onda sam grdno pogresio sto nisam hteo da cekam i uzeo 1112. Sigi pre bi rekao da MTS prodaje ugovore na 24 meseca preko Colica, a ne da Colic prodaje karte preko MTSa kao sto si ti napisao :uhuh:

edit: sad sam zvao callcentar i vec su rasprodati svi promo paketi :lol: Inace moglo je da se dobije na sve postpaid pakete, cak i na BEl50
w810 + 8GB

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

pa svi su uzimali na bel50.jedan moj drugar je odmah prodao dati mob za 40e.i to kao novog sa garancijom.
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

tui profi
Banned
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2007. 18:25

Post od tui profi »

VeNoM napisao:pa svi su uzimali na bel50.
Naravno da su uzeli sa tarifom BEL50, (ali u telekomu su uspeli da prodaju i ulaznice za koncert :D)! Sa tarifom BEL 50 imas jos samo Nokiju 1112, (za 99din+PDV), a Samsung X210, X660 kao i SE k310i nude po ceni od 1999din+PDV sa tarifom od BEL100-BEL1000, tj. pod istim uslovima kao SE k320i i k510i, :dry: i Samsung E250... (Mozda imaju jos poneku ulaznicu, pa dace i 3G telefone za 1dinar! :D :D :D )

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

MB maneken, toliko si dosadjivao sa ovim telefonima za dinar, bas me interesuje da li ces sada uzeti... :wacko: A kao drugo, i u inostranstvu su uvek samo glupavi telefoni bili tako malo, nemoj ocekivati da ti neko sad ponudi k800 za dinar, tako da je to totalno bezveze... :wacko:
iPhone + CX300

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

VeNoM, dobar potez Čolića? Rekordna prodaja? Ja bih se zapitao šta je tu uzrok a šta posledica.
A na koncert pomenutog "umetnika" bih otišao samo uz pretnju oružjem ili ako bi se riba baš baš ložila na istog, a meni baš baš stalo do nje, ali ipak bi se trebalo zapitati šta će mi takva :wink:

:)

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

gargamel pa čovek je pametno odigrao.daj ljudima net i besplatne poruke i svi će za to da kupe net.pazi za 200din da dobiješ 100 sms i mesec neta pa gde to ima??i naravno cd koji ćeš drage volje nekom pokloniti.mislim da ima jedna ok pesma

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

ja mislim da se tu Zdravko uopste ne pita .

on je ranije potpisao ugovor sa Telekomom i kako sam cuo ,dobio je 250 000 evrica na ruke i sad ga eksploatisu na primer dve ili tri godine . ima covek decu sada i ako je pametan , sa ovim jednim poslicem ih je obezbedio za ceo zivot . kupice im neke lokale i cekaju ih kad odrastu .

ja ne verujem da bi Zdravko da je sam radio CD , ovako nesto uradio ali je sada pulen Telekoma i oni diktiraju sve od snimanja pa do distribucije . ali i placaju , verujem da su mu cak i studio i sve ostalo placali . a i reklame su njihove , pa moguce da to Coli i odgovara . em mu je sve placeno , em dobi lepe pare covek na ruke , em se ne bakce oko snimanja i reklamiranja CD-a . :P
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

Alien napisao:toliko si dosadjivao sa ovim telefonima za dinar
Bilo je samo pitanje dana kada ce se pojaviti :)

Gde god odem u okruzenje ili dalje, kad god pricam sa nekim iz inostranstva, gledajuci sajtove i forume drugih operatora,... svuda postoje ti telefoni za jednu nacionalnu valutu i sto ne bi postojali kod nas!? Naravno nije bilo konkurencije, tj. nasi postojeci operatori su se izivljavali i nisu morali da daju nikakve pogodnosti svojim korisnicima.

Ali svicu novi dani pojavom VIP-a, lepo je videti kako se operatori utrkuju sa pogodnostima na nas korisnike. Bice toga jos vise sa jos boljim telefonima.

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

MB maneken: Ne znam kako je u drugim zemljama, ali u Danskoj postoje mobilni za jednu dansku krunu (DKK), ali oni su vezani za najskuplji moguci post-paid tarifni plan. Ako se odlucis za jeftiniji tarifni plan (ili, ne daj Boze, bez ugovora), taj isti telefon placas 1000-2000DKK (150-300EUR) vise. Osim toga, ugovorom si vezan na 6 meseci (tokom kojih ti placas racun i otplacujes mobilni - u Srbiji je taj rok 24 meseca). Jedina je razlika sto u Danskoj po isteku ugovora mozes od operatera da trazis kod za dekodiranje mobilnog (posto su ti telefoni po pravilu kodirani). Kod nekih moze i pre tog roka (onda se to, naravno, placa). Tako da ti mobilni telefoni za 1 nacionalnu valutu zvuce primamljivo samo na reklami (marketing, sta ces).

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

snebivljiva azdaja, pa tu moze dobar biznis da se napravi, da dekodiramo telefone kad god zelimo :)
Elem, I Telenor sada ima telefone za dinar, ali uz reciklazu prethodnog.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MB maneken
Banned

Post od MB maneken »

miodrage napisao:I Telenor sada ima telefone za dinar, ali uz reciklazu prethodnog.
Sad svi navalili, gde su sad oni sto su govorili da to nije moguce, neka se jave sami da ih ja ne prozivam :)

snebivljiva azdaja
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
:: iPhone 14 Pro

Post od snebivljiva azdaja »

miodrage: Nisu oni bas toliko naivni. Oni za 1DKK daju telefone koje bez ugovora prodaju za 1000-1500DKK, dok N95 (na primer) kosta 5500DKK (bez ugovora).

Evo jedne racunice:

SE W200i bez ugovora kosta 1499DKK.
Sa najskupljom tarifom (MobilExtra400 - obavezujes se da ces tokom prvih 6 meseci mesecno potrositi najmanje 400DKK) iznosi minimum 2581DKK (mozda i vise, zavisi od potrosnje). Ova varijanta najvise odgovara "velikim" potrosacima.
Tarifa bez ogranicenja minimalne potrosnje (MobilExtra) sa pomenutim telefonom je 1778DKK. Varijanta za "male" potrosace, a sa pre-paidom je jos povoljnije (pod uslovom da ti ne treba roaming).

Jedino dobro sto nakon 6 meseci mozes da dekodiras telefon za dz.

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Tja pa ja lepo napisah u zakljucanoj temi da su kampanju napravili da isprazne zalihe koje im se vuku mesecima (ili u Colinom slucaju imaju ogranicen rok do koga mogu da budu prodati), mislim da ce ista sudbina zadesiti i model SE k310i a u buduce mozemo ocekivati da za tu klasu tlefona minimum bude bel 50. No zivi bili pa videli, ali kako su brzo rasprodali x510 imam utiska da se ovakvihstvari moze ocekivati u buducnosti.....

Sto se 3G telefona za dinar tice sumnjam eto i kod ovih pripejd koje zovu i nude im prelazak na post (uz dve godine obaveze i besplatan telefon) za 3G telefone kao uslov postavljaju bel 400 iako je u kampanji minimum bel 200...

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

Jos "iznenadjenja" od mts-a :D

"
Mobilna telefonija Srbije (MTS) najavila je da će u julu izaći sa novim, nižim cenama telefoniranja izmedju Srbije, Republike Srpske (RS) i Crne Gore.

Na konferenciji za novinare direktor MTS-a Vladimir Lučić je istakao da će cene rominga izmedju te tri države biti "veoma povoljne", ali je dodao da ne može da ih "otkrije zbog konkurencije".

On je objasnio da bi Telekom Srbije, vlasnik MTS-a, sledeće sedmice trebalo da završi preuzimanje Telekoma RS, dok bi mobilni operater u Crnoj Gori u komercijanu upotrebu trebalo da bude pušten početkom jula.

Prema rečima Lučića MTS ima udeo od 63 odsto na tržištu sa 4,7 miliona korisnika, od čega je samo od početka ove godine dobio 470.000 novih klijenata, medju kojima je 180.000 u postpejdu.

Želeći da predje broj od pet miliona klijenata, MTS je sa Lutrijom Srbije organizovao nagradnu igru za sve nove pripejd korisnike u kojoj kupci za 200 dinara dobijaju broj i "greb" srećku.

Glavna nagrada je stan u Beogradu, naveo je Lučić, dodajući da je u prodaju pušteno 500.000 brojeva.

Predstavnici MTS-a su najavili i da će sledeće nedelje pripejd korisnicima omogućiti korišćenje 3G servisa uz mesečnu pretplatu od 299 dinara, a u ponudi je i nova pripejd tarifa "laki" u kojoj cena minuta razgovora u MTS mreži košta 2,8 dinara, a razgovor van mreže 6,4 dinara po minutu."

www.mtsmondo.com
djuice user permanently deactivated.

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22625&Type=1
:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)
neko mozda i vidi koje koristi od ovoga
Remember, remember
The 5th of November

acko_nish
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 20:31
Kontakt:

Post od acko_nish »

ma ne nasedajte ljudi , oni za cas menjaju cene kako zele , do juce sam mogao da telefoniram u drugim mrezama do minimum dva dinara kredita a sada da bih zva van 064/065 moram da imam minimum 11 dinara kredit a povecali su i cene minuta ... tako da ja sigurno menjam mrezu ,telenor ili vip pitanje je sad
alex

Odgovori