Ne znam za koj tel da se odlucim! Prvenstveno mi je vazno da se jako i glasno cuje, da podrzava a2dp profil jer nameravam da uzmem i slusalice
-w950: super tel, 4gb, os, veliki ekran osetljiv na dodir, ali nema kameru, a bas mi se nedaju 300 eura za tel koj nema kamera! Samo kada bi imao neki dodatak da se kupi pa da moze i da slika!
-n73me: dobar ekran, muzicki telefon, uz njega se dobija i 2gb, kamera od 3.2 mpx sa autofokusom, ali citan na netu da je mnogo spor!
-5700: fenomenalan ekran sa 24bita, zanimljiv dizaj (veoma mi se svidja), specijalan tel za muziku (kao i svi ovde navedeni), zadovoljavajuca kamera i super se cuje muzika (barem ja tako mislim po tekstovima koje sam citao)
W950 vs N73me vs 5700
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ako ti već treba mob sa kamerom uzmi lepo 73 i završi posao.ekran do 24bita nećeš ni primetiti jer to ljudsko oko ne može da vidi.ali toplinu boja može ako se našteluje.
i nije 73me toliko spor
moj glas ide njemu pošto hoćeš i kameru da ima
i nije 73me toliko spor
moj glas ide njemu pošto hoćeš i kameru da ima
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Pa, ako hoces kameru, onda ti je VeNoM lepo rekao, a inace je prilicno smesno porediti kvalitet muzike na ovim telefonima... w950 bi ih pojeo za dorucak...
A sta mislis da malo sacekas, po svemu sudeci, 14. izlazi naslednik w950, bice perfektan fon... Imace 8gb, i verovatno kameru od 3,2mp. Jedino ne znam za cenu, ali ce i ona pasti, tako da ako ti se ne zuri, sacekaj, to je ubedljivo najbolji muzicki telefon koji postoji(mada jos uvek ne postoji).
A od trenutno postojecih, jedino n91 da pogledas, on je po zvuku kao w950, a ima kameru. Ova dva koja si naveo su daleko losija...
A sta mislis da malo sacekas, po svemu sudeci, 14. izlazi naslednik w950, bice perfektan fon... Imace 8gb, i verovatno kameru od 3,2mp. Jedino ne znam za cenu, ali ce i ona pasti, tako da ako ti se ne zuri, sacekaj, to je ubedljivo najbolji muzicki telefon koji postoji(mada jos uvek ne postoji).
A od trenutno postojecih, jedino n91 da pogledas, on je po zvuku kao w950, a ima kameru. Ova dva koja si naveo su daleko losija...
iPhone + CX300
Alien,nemoj preterivati - preporucujes coveku da saceka par dana,kako bi bio najavljen naslednik w950,onda treba da ceka jos nekoliko meseci dok se isti pojavi u prodaji,i jos nekoliko meseci dok mu padne cena...Drugo,ne znam kako mozes za 5700 da izjavis da muzicki ne valja,kad se tek pojavio u prodaji kod nas,i ima ga mozda par ljudi u Srbiji?Po meni,5700 bi mogao da bude odlican izbor,jer ima izuzetno brz procesor(na 369 Mhz,eej!),sigurno je bolje hardverski uradjen od n73(uostalom,svaka Nokia je kvalitetnije izrade od n73),ima kameru,i to solidnu,za razliku od w950.Dakle,preporuka za 5700,mada ga ja nikad ne bih pazario,jer po meni odvratno izgleda,ali korisniku koji je postavio pitanje se vizuelno dopada,a samo to je i bitno - on ce koristiti fon,koji god da pazari.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
pilgrim, ok, jesam se zeznuo za naslednika w950, nisam jedan od onih ljudi koji kad pogrese teraju kontru da bi ispali u pravu. Dakle, moja greska
A sto se tice 5700, za njega sam siguran, zato sto ako se zna da je n91 bolji od njega, onda je i w950 bolji od njega. Opak je n91 nokijin top model, nece oni izbaciti bolji model od njega, osim njegovog naslednika.
Inace, moram priznati da mi se 6700 jako svidja, iako se to iz mojih postova ne bi reklo... Ipak je po meni najbolji nokijin telefon, verovatno zbog muzike, izgleda i kvaliteta, koji je u poslednje vreme na nokiji ocajan...

A sto se tice 5700, za njega sam siguran, zato sto ako se zna da je n91 bolji od njega, onda je i w950 bolji od njega. Opak je n91 nokijin top model, nece oni izbaciti bolji model od njega, osim njegovog naslednika.
Inace, moram priznati da mi se 6700 jako svidja, iako se to iz mojih postova ne bi reklo... Ipak je po meni najbolji nokijin telefon, verovatno zbog muzike, izgleda i kvaliteta, koji je u poslednje vreme na nokiji ocajan...
iPhone + CX300
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
mcwelja, mala ispravka,ove n73 me koje se trenutno masovno prodaju kod nas dolaze iz Italije sa tim mreze i u njihovom paketu ne ide kartice od 2gb,vec od 128mb (ok i nasi trgovci vole izvaditi karticu,a mozda je i od nokije takva kartica stigla,jer velicina zavisi od regiona.......),tako da znas da to odmah uracunas u cenu,ali micro sd od 2gb je oko 20e,pa ni to nije previse!
D500&E71