Nema vise ni loptica skočica. Dok skupim za frizbi neće biti ni njega. Sve u svemu puno je glupo. I kakve veze ima "Opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima" sa koka kolom i njihovom nagradnom igrom? Samo reklama! Ajde da otvorimo temu o Realu iz Madrida zato što na njihovim dresovima piše Samsung mobile!
@n3mke: Nije vrecica nestala sa liste, samo se malo sakrila Ja sam je stavio u zelje i kad kliknem na Uzmi, pojavi se obavestenje da trenutno nemaju... Bezveze su, svaki dan drndaju sajt, ponadam se da ce vratiti stare nagrade, kad oni jos dodatno smanje listu. Spali su na samo 4 strane
Evo i ja sam dobi(j)o mobilni! imam 2600 bodova sada, i dobijem mail da sam dobio mobilni! Zvao sam ih i javi se neka teta i kaze: stici ce u roku od 10-15 dana..
Isplatio se trud
Brate odakle ti 2600 bodova?! Ti se bas razbijas od kole,a..pazi da ne zavrsis u bolnici, na ispiranju..ili mozdas kopas po kantama i presreces malu decu na ulici i otimas im limenke i flasice..
moj ortak sakupio 4800 bodova i skuplja za onaj najjeftiniji... Lik ode do lokalnog kafica zamoli one likove,isprepisuje kodove sa staklenih flasa,i posalje preko neta... plus mejlovi... nakupi se...
Ako je od pocetka nagradne igre proteklo 74 dana , znaci da je taj lik mogao maksimalno da skupi: 74*10*4= 2960 bodova (ako je unosio samo kodove od 0.25)
Izmenio:gameforce:Opet citiranje cele poruke? Sledeći put samo birsss
Od pocetka igre je proteklo 44 dana, a ne 74, jer igra traje od 1. maja! Znaci racunaj, dnevno se moze poslati 10 kodova sa 0.25 flashe, to je 44x10x4 (flasa od 0.25 nosi 4 boda) i to je 1760 bodova, i plus 20x15 na invitatione mailove, to je 2060....
miodrage, kako kaze reklama za adidas : Nothing is imposible!
Ko zna kakvih obozavaoca i fanatika koka-kole ima,pa su za flasicu spremni da daju svoje bubrege i jetru-ali to je neka druga prica!
Evo stigao mi je telefon upravo. Trenutno ga testiram... Ekran mi se nikako ne svidja, ali ove slusalice su mnogo dobre!!! Dacu oglas sada, ne treba mi
Edit:
Evo sad mi covek nudi 85 eura za telefon, ali mislim da je malo, posto polovne prodaju za 100 eura.. Ajde recite za koliko ste vi prodali (ako neko od ovih koji su dobili jeste) pa da razmislim Brzo brzo
n3mke@ napisao:Edit:
Evo sad mi covek nudi 85 eura za telefon, ali mislim da je malo, posto polovne prodaju za 100 eura.. Ajde recite za koliko ste vi prodali (ako neko od ovih koji su dobili jeste) pa da razmislim Brzo brzo
Ja sam svoj prodao za 110 i gajbu male coca cole ali,ja sam ga dobio odmah na startu,sad mu je pala cena
Ja sam moj zadrzo, ipak je to nagrada , a i Vip-ova kartica chami u njemu , kad dobijem sledeci , onda cu ga prodati, a za ovaj sam imao vec kupca koji je nudio 100e!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.