sam ga malo cackao i zakljucio sam da kad se malo jace tresne ugasi se.... zna li neko u cemu je problem
N73 se gasi !!!!
N73 se gasi !!!!
Primijetio sam da mi se telefon gasi u zadnje vrijeme dok je u dzepu
pa
sam ga malo cackao i zakljucio sam da kad se malo jace tresne ugasi se.... zna li neko u cemu je problem
- phone market
- Entuzijasta

- Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
- Kontakt:
- Super Sayian
- Mobil fan

- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
imao sam prblem sa panasonikom (pre isusa hrista) ako ti je dosta padao fon i ako mu je negde naprsla maska kod baterije tu se gubi kontakt i fon se iskljuci... ostavi fon na jedno mesto i nediraj ga jer ces samo pogorsati situaciju (fon se stalo pali gas pali gas i jos vise zeznes kontakt :S) moja preporuka ti je da ga teras u serveis da utvrdis o cemu je rec.
phone market, Najverovatnije da je ploca ostecena ako je mnogo padao,a ako si uzimao polovnu nokiju n73 ijaoo onda si ga ugasio teraj ga u serveis da vidis dal je problem veliki ili mali (po meni je veliki )
phone market, Najverovatnije da je ploca ostecena ako je mnogo padao,a ako si uzimao polovnu nokiju n73 ijaoo onda si ga ugasio teraj ga u serveis da vidis dal je problem veliki ili mali (po meni je veliki )
- phone market
- Entuzijasta

- Kontakt:
phone market, telefon je star oko 5 mjeseci medjutim to se vise ne desava (da kucnem u drvo
), otvorio sam ga malo ocistio kontakte i sad radi normalno......
samo da pitam da li je moguce da se gasio zbog klizaca od kamere jer su kod njega oni klizni kontakti
a u to vrijeme sam imao problema sa kamerom stalno se palila gasila itd.
samo da pitam da li je moguce da se gasio zbog klizaca od kamere jer su kod njega oni klizni kontakti
a u to vrijeme sam imao problema sa kamerom stalno se palila gasila itd.
- phone market
- Entuzijasta

- Kontakt: