Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Desavalo mi se to kada se tuširam, stavim tel u kupatilo...Nakvasi se uvek najviše tastatura...
Meni tako isto ne radi npr. 4 ili neki softkey ili joystick up....Kako kad...
Tada skinem maskicu, ostavim da se suši, i dok skroz voda ne ispari (nekad i po ceo dan je potrebno) neće da prorade dugmići, ili poneki baguju...Vremenom (kad ispari) sve proradi cakum pakum...
E sad ako nisi pokvasio, možda ti je otišla ona folija i to ti je par stotina dinara ili u najgorem slučaju da su otišli kristali =800-1000din zamena novim
Meni tako isto ne radi npr. 4 ili neki softkey ili joystick up....Kako kad...
Tada skinem maskicu, ostavim da se suši, i dok skroz voda ne ispari (nekad i po ceo dan je potrebno) neće da prorade dugmići, ili poneki baguju...Vremenom (kad ispari) sve proradi cakum pakum...
E sad ako nisi pokvasio, možda ti je otišla ona folija i to ti je par stotina dinara ili u najgorem slučaju da su otišli kristali =800-1000din zamena novim
Poz, evo pogledao sam zadnjih par strana, ali nisam mogao sve(mislim da je jasno zašto) i nisam našao odgovor na moje pitanje, tako da vas pitam, koje su razlike između n70 i n70ME, osim kartice većeg kapaciteta koja se dobije uz ME? Takođe me zanima kakav je kvalitet zvuka na običnom n70 u poređenju sa npr n73, 6630 ili 3250?
- ThePrphecy
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 17. Apr 2007. 12:12
-
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Sre, 26. Jul 2006. 19:18
deycha, dobio si odgovor na prvi deo pitanja, stim što ThePrphecy nije naveo da dobijaš jače sluške.
n70 ima malo bolji zvuk u odnosu na 6630, i malko jači zvučnik.
n73 i 3250 imaju bolji kvalitet zvuka, stereo zvučnike koji KIDAJU dok n70 i 6630 imaju mono zvučnik koji je prilično slabiji.
Preko slušalica se uglavnom svodi sve na isto stim što n73 i 3250 prednjače.
Player na 3250 i n73 je mnogo bolje odradjen, dok na n70 i 6630 možeš da nabaciš 3rd party softver kao što je powerMP3, mada je po meni to lošija varijanta.
Znači razlike u zvuku idu otprilike ovako: 6630 < n70 < 3250 < n73
n70 ima malo bolji zvuk u odnosu na 6630, i malko jači zvučnik.
n73 i 3250 imaju bolji kvalitet zvuka, stereo zvučnike koji KIDAJU dok n70 i 6630 imaju mono zvučnik koji je prilično slabiji.
Preko slušalica se uglavnom svodi sve na isto stim što n73 i 3250 prednjače.
Player na 3250 i n73 je mnogo bolje odradjen, dok na n70 i 6630 možeš da nabaciš 3rd party softver kao što je powerMP3, mada je po meni to lošija varijanta.
Znači razlike u zvuku idu otprilike ovako: 6630 < n70 < 3250 < n73
Pozdrav svima.Cetiri dana unazad citam teme o n70(i oci mi pobelese) posto zelim da ga uzmem preko mts-a(izasao bi me 12000din).Trenutno imam n6630 koji je keva telefon i jedini razlog zbog kog zelim da ga zamenim je ekran.Zelim ostru sliku kockice me poprilicno iritiraju. E sad citajuci komentare nadjoh i podatak da n73 ima bolju rezoluciju od n70.Interesuje me koliko je razlika(u ekranima a mogu i ostali podaci) primetna izmedju ova dva n-serijasa i isplatili se skupiti lovu pa uzeti n73 ili pazariti n70 preko mts(uzmimo u obzir cenu za koju ga dobijam).N73 sam cackao i odusevljen sam svime sto sam video dok sam n70 samo vidjao kod ljudi u prevozu
.Vec sam tri godine i nesto na post paidu pa mi to ne predstavlja problem, sta vise vrlo sam zadovoljan.Hvala unapred.
Moram konstatovati da me cudi da ljudi uporedjuju neke java telefone (se800i) sa symbian telefonima(sem u segmentu fotografija).Symbian je visi oblik inteligencije(imao sam prethodno java telefon i nikad ne bih mogao da se vratim na tu platformu)
Jaoo xi xi xi moja prva poruka na ovom sajtu.Tako sam usplahiren

Moram konstatovati da me cudi da ljudi uporedjuju neke java telefone (se800i) sa symbian telefonima(sem u segmentu fotografija).Symbian je visi oblik inteligencije(imao sam prethodno java telefon i nikad ne bih mogao da se vratim na tu platformu)

Jaoo xi xi xi moja prva poruka na ovom sajtu.Tako sam usplahiren

zivot je lepsi kad imas TFT
Dobrodošao na MS forum!
Aj da ti meno pomognemo
n70 ima istu rezoluciju ekrana kao 6630, sem broja boja apsolutno su isti, tkd. ako ti je ekran najbitniji razlog kupivine n70 ---- zabatali to!
N73 u odnosu na gore pomenute ekrane #*be kevu...Ekran je prilično veći, svetliji i oštriji n73(240*320) v.s. 6630/n70 (176*208) i u svakom drugom pogledu n73 (kamera sa carl zeiss optikom jače rezolucije + autofocus, muzika/zvuk jači + bolje odradjen player, jeftinije kartice....etc.) bolji je od n70, tako da sigurno vredi dodati malo više para za n73.
A i moj ti je predlog da se ne vezuješ na 2god. kod Mts-a nipošto, bar dok ne vidimo šta nudi Vip, postoje glasine da će davati dosta povoljnije uslove..
Možda on bude davao n73 za 12000 uz identičan paket
. No taj n70 kod mts-a košta 12000 + pdv = 14160 što mu dodje ista cena kao u radnjama (177e~180e), tako da se bezveze obavezješ ugovorom..
E jedina "mana" n73 je što ima 9.1 symbian (novu verziju )za koji nećeš moći da nadješ toliko mnogo programa kao za 6630 tj n70 iliti symbian 8...Ali iz dana u dan sve se više pojavljuje app za n73 tkd. ako baš ne možeš da živiš bez nekih jedinstvenih programa prelazak ti neće predstavljati nikakav problem.
pročitaj ovu temu obavezno, biće ti sigurno jasnije: viewtopic.php?t=11097&highlight=
i ovo:
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=722&b=1084&c=
Moja preporuka ti je N73 Music --- ista cena kao običan n73 a dobijaš pravi muzički telefon..
Aj da ti meno pomognemo
n70 ima istu rezoluciju ekrana kao 6630, sem broja boja apsolutno su isti, tkd. ako ti je ekran najbitniji razlog kupivine n70 ---- zabatali to!
N73 u odnosu na gore pomenute ekrane #*be kevu...Ekran je prilično veći, svetliji i oštriji n73(240*320) v.s. 6630/n70 (176*208) i u svakom drugom pogledu n73 (kamera sa carl zeiss optikom jače rezolucije + autofocus, muzika/zvuk jači + bolje odradjen player, jeftinije kartice....etc.) bolji je od n70, tako da sigurno vredi dodati malo više para za n73.
A i moj ti je predlog da se ne vezuješ na 2god. kod Mts-a nipošto, bar dok ne vidimo šta nudi Vip, postoje glasine da će davati dosta povoljnije uslove..
Možda on bude davao n73 za 12000 uz identičan paket

E jedina "mana" n73 je što ima 9.1 symbian (novu verziju )za koji nećeš moći da nadješ toliko mnogo programa kao za 6630 tj n70 iliti symbian 8...Ali iz dana u dan sve se više pojavljuje app za n73 tkd. ako baš ne možeš da živiš bez nekih jedinstvenih programa prelazak ti neće predstavljati nikakav problem.
pročitaj ovu temu obavezno, biće ti sigurno jasnije: viewtopic.php?t=11097&highlight=
i ovo:
http://www.mobilnisvet.com/compare.php?a=722&b=1084&c=
Moja preporuka ti je N73 Music --- ista cena kao običan n73 a dobijaš pravi muzički telefon..
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Mala ispravka,u mt:s-u n70 je music edition (me) model koji nov u radnji kosta 215e (a i slabo ga ima),sto je oko 17,000 di + uz njega ide i auto punjac (koji je oko 500 din)migi napisao:Možda on bude davao n73 za 12000 uz identičan paket![]()
. No taj n70 kod mts-a košta 12000 + pdv = 14160 što mu dodje ista cena kao u radnjama (177e~180e), tako da se bezveze obavezješ ugovorom..
D500&E71
Hvala migi na savetu i mislim da cu te poslusati.Sacekacu i ove VIP-ovce da vidim sta nude, a i jutros sam drzao prvi put u ruci n70 i kad sam video kakav je ekran(tj. daje isti ko na 6630) smorio se skroz.Inace mi se vise svidja izgled n70 od n73 nekako mi deluje robusnije i jace ali taj ekaran rusi sve
.Cak sam bio siguran da sam u specifikaciji video da ima kvalitetniji ekran.
Hvala jos jednom pozdrav

Hvala jos jednom pozdrav

zivot je lepsi kad imas TFT
Pitanje, vezano za jedno moje ranije, u vezi MMC kartica. Nasao sam Transcend 1GB za 2250 din i PQI 1GB za 1600 din... velika je razlika u ceni, pa cu verovatno uzeti PQI. Sad koristim Transcend, kazu da je najbolja, pa ne znam hoce li biti razlike.
Ima li neko da koristi tu karticu u N70? Kontam da ce raditi sasvim ok.
Uhh... kako mrzim ovo dvoumljenje...
Ima li neko da koristi tu karticu u N70? Kontam da ce raditi sasvim ok.
Uhh... kako mrzim ovo dvoumljenje...

- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
user999, slobodno uzmi PQI, ja sam u N70 koristio i jednu i drugu i nije bilo nikakvih problema, potpuno isto rade. Zapanjili biste se da vidite da je u gomili različitih kartica i raznih proizvođača, upravo Samsung-ova memorija... 

● PRAVILA FORUMA ●
dentomaster, mozda slucajno imas melodiju zvona "Dead Nokia" ko ja, pa si zaboravio da je promenis. 
A sad malo ozbiljnije
.Da li neko zna gde mogu da se kupe kod nas dodaci za Nokiu N70? Prvenstveno sam zainteresovan za portabl zvucnike.
Na Amazon.uk postoji proizvod sa cenom od nekih 12-13 funti. http://www.amazon.co.uk/White-Portable- ... B000JBXYQW
Jos jednom.Zanima me gde mogu da se kupe kod nas?

A sad malo ozbiljnije

Na Amazon.uk postoji proizvod sa cenom od nekih 12-13 funti. http://www.amazon.co.uk/White-Portable- ... B000JBXYQW
Jos jednom.Zanima me gde mogu da se kupe kod nas?
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
http://www.amazon.co.uk/White-Portable- ... B000JBXYQW
U brate ovo je dobra stvar,bruka su ovi zvucnici...
http://www.amazon.co.uk/White-Portable- ... B000JBXYQW
Aha.Strava su...Trebaju mi za odmor.Izgleda ima vise proizvodjaca.Lepi, a nisu skupi.Jos samo neko da se javi, pa da kaze gde da kupimo....
Aha.Strava su...Trebaju mi za odmor.Izgleda ima vise proizvodjaca.Lepi, a nisu skupi.Jos samo neko da se javi, pa da kaze gde da kupimo....
- ThePrphecy
- Novajlija
- Pridružio se: Uto, 17. Apr 2007. 12:12
Jao jel ima ko jos da se pozali na slide za kameru na N70? Ja ljude stvarno ne razumem meni uopste ne skripi maska jos kad bi pokazao kakva mi je maska od padova hehehehe.......
:PPPP
auto punjac (koji je oko 500 din)---> ako sam dobro razumeo jel to onaj punjac koji uzima energiju iz raznih kucnih uredjaja koji primaju signale poput televizora itd... tj. mislim na ono sa frekvencijom sto sam citao u mobi-ju
:PPPP
auto punjac (koji je oko 500 din)---> ako sam dobro razumeo jel to onaj punjac koji uzima energiju iz raznih kucnih uredjaja koji primaju signale poput televizora itd... tj. mislim na ono sa frekvencijom sto sam citao u mobi-ju
- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33