Mobilni do 140e

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
stefanomene
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
:: Huawei Mate 20
:: Xiaomi Mi A2 lite

Post od stefanomene »

To sto ga svako 2 ima moze da ti bude samo potvrda da je dobar i da ces lako naci sve sto ti treba za njega,kako na netu tako i van njega:)
Iskreno,meni se ne svidja,mislim da dosta brljavi,dzojstik je los,melodije su mu cini mi se dosta slabe cak i ako stavis mp3 za zvono.
Ja bih ti preporucio motorolu koja me je stvarno odusevila kako izgledom tako i kvalitetom,na pr Z3 ili malo para da dodas pa da uzmes K1.Nokia mi je neprevazidjena pa za te pare mozes naci 6131,6151(koji se licno meni mnogo svidja a i nokia je),6630 ako volis symbian...

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

stefanomene, Moj covek :D SE K750 ima ocajan djojstik to je istina ... Z3 ili K1 motorole su super a za nokije 6630 je jedan od naj ponuda do 145 e
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

stefanomene, pa sta ako je nokia??? To "a i nokija je" si mogao da kazes pre, dolaze takva vremena da nema ni jedne oblasti na svetu da mozes da kazes da je neko sigurno najbolji... Moj cale je vozio mercedesa 4 godine pre nego sto je kupio audija, auto se non stop kvario, znaci nenormalno... A svi kazu mercedes je mercedes... I, sto je najgore od svega, nije on jedini, uopste mercedesova nova e klasa je cist promasaj... Udobna je, lepa, po svemu sudeci super auto, ali kada se upali i provoza, utisak se brzo pokvari...

Nije ni nokija kao sto je nekad bila, recimo 6600 i 6230, mozda su imali mane, ali su kvalitetni telefoni... Danas, samo gledaju kako da telefon ima ovo, ono, a to sto se odmah polupa kada padne, nema veze... :uhuh: I SE je mnogo kvalitetniji u poslednjih godinu dana od nokije, hteo ti to da priznas ili ne, ipak su mnogo, mnogo kvalitetni telefoni...
iPhone + CX300

stefanomene
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
:: Huawei Mate 20
:: Xiaomi Mi A2 lite

Post od stefanomene »

Razumem ja tebe i u pravu si ali ja jednostavno ne mogu da kazem da je SE bolji od Nokie.Meni Nokia vise prija a idalje mislim da je stabilniji telefon.SE stvarno ima mnogo bolju kameru,recimo taj pomenuti k750(odusevio sam se kakve slike pravi) ali to je skoro sve.Uglavnom mladji ljudi koriste SE
zbog svoje funkcionalnosti.Kada god promenim Nokiu jedva cekam da se ponovo vratim na nju(to je subjektivno,ja to shvatam).
Trenutno koristim Motorolu(vise sam je uzeo zbog izgleda) ali sam skontao da je i motorola jako dobar
proizvodjac telefona.Cak mi se i motorola vise svidja od SE(i estetski i po pitanju stabilnosti).
Verovatno taj utisak o SE imam zbog problema sa dzojsticima koje stavljaju u telefone,ustvari koje su stavljali(sada su malo promenili strategiju).Sve u svemu jedino ako hoces dobre slike za te pare slobodno uzmi SE k750,za sve ostalo tu su motorole Z3,K1 i Nokie koje sam naveo.

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

Imao sam ja nekoliko motorola nisu lose stabline su (jednu sam imao 2 godine sad je moj cale ima) samo je baterija oslabila nije ni jednom zatuco a ta motorola je E398 dok SE malo malo pa vadi bateriju haha :lol: i slicno inace moj ortak je palio SE i jos mu drzi to su stvarno EXTREMNI uslovi :blinky:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@stefanomene: preporucujesh 6131 i 6151 umesto k750 (zato sto pishe nokia na njima, a to sto se tebi svidja ne vazi).... daaaaaj bre, pa to je greh!

@all: dzoistik nije ocajan, radi kako treba, ne mora se cistiti samo posle pola godine/godinu dana (kako kome), kada preskoci po koji put samo lockujete keypad i okrenete ga malo jace par krugova i to je to.

Sto se tice motorole (tj. V3 modela), imao sam ga: zuji tastatura, postoji prostor izmedju spoljasnjeg display-a i maske (tj. napravljen je malo manji nego knap), ako se samo malo pomeri rukom vidi se elektronika ispod, softver je jako los... (jedino lock application mi se svidja sto nema kod SE-a). Ukratko: izrada od 1 do 10 dao bih 2 (da ne bude kec inace najgori telefon koji sam ikada imao u ruke po pitanju izrade). A i sto se tice ostaih modela, nemaju neki veliki hit (osim sto nekih ultra-fensi modela koji nisu nista dalje od lepote). Z3 i K1 verujem da su OK modeli (sem njih jako mali izbor ostaje).

To sto se vama ne svidja k750 to je druga prica, on je trenutno najbolji telefon (i na papiru a i u praksi) za te pare (a platio bih ga i mnogo vishe jer vredi!).

@stefanomene: A komentar "sta, k750 ima samo dobru kameru, nista vishe..... uzmi 6151" su za :lol: :lol: :lol: :lol: . Reci mi samo jednu prednost 6151 (osim sto pishe na masci Nokia i sto je zbog toga kao i svaki Nokia model dosta skuplji) :)

@skywatcher: uzmi onda d750 (to nema svako drugi a identicna je stvar kao i k750). K610 ti je isto dobar izbor za te pare.

P.S. no offence, samo sam rekao coveku da zna kako stvarno stoje stvari a ne "uzmi nokia, odlicna je, a ja isto volim i motorolu ili samsung, SE nije nesto.... imas ovo ono od nokie, odlicni modeli.... Nokia je ipak Nokia, zar ne?". Pokusajte da gledate na telefone nevezano od proizvodjaca ko ih pravi.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

djape48
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 05. Jun 2007. 13:19

Post od djape48 »

Glas za k750i. Koristio sam 6 Nokia aparata (po logici Golf 2 je Golf 2, Nokia je Nokia :uhuh: :wacko: :lol: ), 1 Siemens, 1 Samsung, sada w700i i prijateljski ti preporucujem k750i i jos mozes kasnije da mu prosiris memoriju, zamenis sluske za bolje, ubacis softver za w800, dakle gomila mogucnosti...
w810 + 8GB

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

djape48 napisao: (po logici Golf 2 je Golf 2, Nokia je Nokia :uhuh: :wacko: :lol: )
Kakav bre golf 2(gnoj) hehe

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Auuuu..... pa sta ako ga svaka 2. osoba ima?! to znaci da valja... ma uzimaj to...//////////////////////////////////////////

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

Sta te briga sta ti drugovi kazu!!!!! :uhuh: :chytry: :disgust: :shock: :wacko: Znas, ti telefon biras za sebe a ne za drugove!! Uostalom za te pare, kao sto su ti drugi predlozili a ja to potvrdjujem bestbuy ti je k750i , koopuj i ne razmisljaj :oops: 8)

Ne znam, u prinicipu to je moja logika,globalno, sta se meni svidja to cu i da nosim(posedujem), bitna su mi misljenja devojke, eventualno najblizih prijatelja koje mogu da izbrojim na prste. Preispitaj se malo. Pazari to vec jednom, pa da cujemo utiske!
Poz!

Spojio:gameforce:Zabranjeno uzastopno postovanje.Ako želiš da dopuniš koristi opciju "Izmeni"

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

VladaII, Brate moj covek kad si rekao : bitna su mi misljenja devojke, eventualno najblizih prijatelja koje mogu da izbrojim na prste

E tako sam i ja uzeo 3250 nokicu :) slusaj svoje najblise i neces se zajebati ;)

fain2daniel
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
Kontakt:

Post od fain2daniel »

a sta ako tvoji najblizi nemaju pojma o mobinim fonovima??koga onda slusati kada ovde svako ima svoj omiljeni brend :wacko: i svako ce nahvaliti isti..da si postavio glasanje jos bi i provalio sta vredi uzeti...
anw glas za K750 8)
One Man's Vision,Mankind's Salvation RAPTURE Nov 5 1946........Xperia Z3

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan

Post od Super Sayian »

Pa ae vazi K750 vodi ali motorola z3 nije naivna,fon je veoma nalik k750 jedino sto neko ne gotivi taj brend.Motorola je jedan bolji brend i korisnici motorole znaju za to 8)

skywatcher
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Čet, 07. Jun 2007. 19:07

Post od skywatcher »

vladaII -me je ubedio 28-30 kupujem k750i 8)
a da...moji se nerazumeju u fonove :dry:
a i briga me za drugove :D

VladaII
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 14. Jan 2007. 09:20

Post od VladaII »

That is the spirit! :) Mislim da se neces pokajati. 8) Sve ljude koje znam do sada, nisu imali problema, osim dzojstika koji, kao sto si vec cuo ces morati da cistis sa vremena na vreme... 8)

skywatcher
Novajlija
Novajlija

Post od skywatcher »

Da vas pitam-preneo sam groznicu kupovanja mobilnog i na drugaricu pa-njoj se svidja Nokia 5200,ajde recite kakav je to fon?
stha mu fali a stha ne....

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Samo nekoliko reci : boljaje 5300 po svemu,a iskreno... ne svidja mi se uopste... zvik onako,mali ekran... Bolje neki SE iz W serije kad se vrti oko muzickog fona...

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

5200..hm...fon je ženski.većian muškaraca ovde/možda ima 3 devojke/ će reći da je fon loš.ali ako se tvojoj drugarici svidja neka ga uzme.e sada ako hoće malo bolji i malo skuplji neka da tih 30e ako se ne varam i neka ume gore ponudjeni tj 5300
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

skywatcher
Novajlija
Novajlija

Post od skywatcher »

problem je sto ona nebi dala 160e za fon :uhuh:
sta sada da radi? :dry: :dry:
ja joj savetujem SE V630....

skywatcher
Novajlija
Novajlija

Post od skywatcher »

ona bi dala za fon ko ja max 150e(toliko je skupila) a nece k750i kaze muski i ruzan je :o
ajde dajte neku jos ideju....
e da jos jedno pitanjce-da u nekom suludom slucaju ne kupim k750i koji je najbolji fon do 140e a da nije k750i?

Zaključana tema