A1 novosti
Ako se setite posta jednog naseg komsije iz Hrvatske (aj da verujemo coveku na rec), VIP je u Hrvatskoj dosta skup sa sloganom "kvalitet se placa", zasto bi oni pravili revoluciju u Srbiji? Vi ste izgleda slogan "zasto da smanjite razgovore - smanjite troskove" preuvelicali jedno 3-4 puta. Pa ljudi voleo bi i ja da pricam 10 sati mesecno za 1000 din. ali budimo realni. To ce najverovatnije i biti tako, ali ne za mesec dana kako neki ocekuju. Zivi bili, pa docekali zvanicni VIPov cenovnik
w810 + 8GB
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
naravno , cekamo . ne mozemo mi tu nista , sta odluce odluce , njihova je firma . samo mozemo ovako da razmatramo situaciju . i da predlozimo resenje . "Pa , sad , ako su pametni ........ "
- Zoran Radmilovic iz Maratonaca 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
Ovde mozete videti VIPov screensaver http://www.joneslafuente.com/vip/ kao flash animaciju. Sacekajte samo momenat dok se stranica ucita.
djuice user permanently deactivated.
- MB maneken
- Banned
- Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07
Imas i Telenorov screensaver i jos nekih kompanija na istoj adresi http://www.joneslafuente.com/telenor/
http://www.joneslafuente.com/
http://www.joneslafuente.com/
djuice user permanently deactivated.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
U korisnickom servisu VIP a juce su mi rekli da jos uvek traje akcija za 50.000 prvih aktiviranih brojeva, i da to nije gotovo jos uvek. Nema veze ako su prodali i 100.000 brojeva, prvih 50.000 koji aktiviraju broj dobijaju kredit. Zato u Nisu jos uvek nema brojeva VIP-a. Razni krpelji cekaju od ranog jutra, pa ih preprodaju, a ovde jos uvek nema VIP-ova prodavnica!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
bio sam danas u njihovoj radnji u nemanjinoj.dočekali su me ljubazno rečima izvolite.sledeće što je bilo NEMAMO NIŠTA NI KARTICE NI TELEFONE NIŠTA
ok pitam ja kada će da bude neštko konkretno
kao pri pejd od sledećeg meseca
a postpejd pitam ja njih
kao za mesec dva
toliko o novim informacijama koje su stare
ok pitam ja kada će da bude neštko konkretno
kao pri pejd od sledećeg meseca
a postpejd pitam ja njih
kao za mesec dva
toliko o novim informacijama koje su stare
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Danas sam pricao sa drugarom koji radi u Vip-u, i pitao sam ga KAD ce konacno, kaze najdalje do kraja nedelje, a vrlo verovatno i ranije. E sad, to stalno ponavljaju... tako da nisam narocito ubedjen. Elem, izresetao sam ga sa jos pitanja, on se nacisto izgubio, i kad sam krenuo da mu redjam samo ono sto sam saznao ovde sa foruma, on mi je rekao da bi trebalo da dodjem da radim u Vip-u, jer tamo cak ni onaj njihov glavni baja (kako li ga je nazvao... shok-operater) manje zna.
Mis'im strahota.
Znachi, forumashi, ko nema posao, da se prijavi da radi u Vip-u, i to tako sto ce da ode i izbombarduje pitanjima. Ovi kad zinu, ponudice posao i to je to
Mis'im strahota.
Znachi, forumashi, ko nema posao, da se prijavi da radi u Vip-u, i to tako sto ce da ode i izbombarduje pitanjima. Ovi kad zinu, ponudice posao i to je to

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- stefanomene
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 11:02
- :: Huawei Mate 20
- :: Xiaomi Mi A2 lite
Upravo sam se vratio iz prodavnice kompijuterske opreme.Tamo sam ugledao dosta promo materijala vezanog za Vip.Posto jos nisam uspeo da kupim karticu(broj) i videvsi da i oni prodaju(prodavace) pitao sam prodavca da li ima brojeve.Ocekivao sam negativan odgovor koji sam i dobio ali pored toga mi je rekao da Vip tek od septembra pocinje sa radom.E sad,ko tu govori istinu videce se.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Danas sam pozvao sa 064 broja VIP korisnicki servis, cisto da ih pitam "Da li znaju kada kreću sa radom" (iako sam znao da cu dobiti odgovor "Krajnji rok je početak jula"), ali posto sam ja imao svega 25 din kredita, na samom kraju razgovora veza mi se prekinula, pre doga dobivsi ocekivan odgovor na pitanje, medjutim kroz 5 minuta zvoni mi mob kad ono 0611234,
ja se javim a devojka mi se predstavi i pita da li sam mozda imao jos neko pitanje, posto se veza prekinula
ba, bla, bla..... Znaci koji su carevi, ma prave čepulje
...

- _______________
Izmenio Akki, zabranjeno pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS].