Da li je mt:s poceo da naplacuje 3G?

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Niski
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Dec 2006. 22:31

Da li je mt:s poceo da naplacuje 3G?

Post od Niski »

Da li je zavrsen promotivni period i da li se sada tarifira video poziv i striming i po kojoj ceni

metak86
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 10. Maj 2006. 22:47

Post od metak86 »

nije jos uvek je promotivni period tako da mozes da koristis jos uvek :wink: :wink: :wink: :wink:
E71 je moj trenutni izbor:)

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Naravno da nije zavrsen promotivni period trajace bar do 01.06 :D
Mada imam utisak da ce i posle tog datuma video poziv ostati po istoj ceni a mozda samo pretplata bude povecana kao bi striming ostao besplatan. Ustvari najveci problem je cena prenosa podataka posto tu usi otpadaju, valjda ce da ponude neke pristojne data pakete ukljucujuci i flat po nekoj razumnoj ceni eh ostaje samo da se nadamo :unsure:

Jorgovan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sub, 29. Jul 2006. 14:34

Post od Jorgovan »

Vidi, što se tiče FLAT paketa, mislim da se zaludu nadaš ...

HSDPA podrazumeva efektivno oko 1.6 Mbit/sec, ukoliko ga ne gurnu i na celih 3.6 Mbit/sec. Da vidimo šta npr SBB ima da kaže na tu temu:

http://www.sbb.co.yu/cms/view.php?id=358

1 Mbit/sec PREKO KABLA je 4.450 RSD. 55 EUR, manje više ... Za 1.8 Mbit izašlo bi verovatno i 70, 80 EUR. I to sve vreme pričamo o kablu!

E, sad ... ako stavimo da bi bežični pristup preko mobilne mreže bio SAMO duplo skuplji, to bi značilo da za mesečni FLAT treba da izdvojiš oko 160 EUR.

Naravno, sad tu postoji mogućnost da te ograniče, pa iako imaš HSDPA telefon i HSDPA pokrivenost, da ti ostane QoS od 384 kbps. U tom slučaju, SBB ti je 1950 RSD, što znači da bi sve do 4000 din bilo vrhunski.

Jel' neko raspoložen da da 50 EUR mesečno na FLAT Internet preko mobilnog? A 100 EUR? Ako postoji interesovanje, šaljite provajderima i nek' je sa srećom ...
Samsung Omnia HD 8GB

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

Jorgovan, pravo zboriš!

Hvala bogu da neki na ovom forumu shvataju da je ovo Srbija :dry:

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

mrzim Telekom, Telenor i sve ostale monopolisticki nastrojene firme u Srbiji... nista to nece biti dobro dok se ne izglasa zakon o monopolu...

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Ufffff 50 evrica za flat mobini internet je jakooo ali jakooo konkurentna cena, ja bih bio prvi u redu po toj ceni, uostalom moj telefonski racun zbog interneta jedva da je upola manji a nisam ni blizu 24/7 pristupu po nekoj pomena vrednoj brizini. Kada cena bude pala na taj nivo mozemo da pevamo.
A onda sa druge strane imas firme kojima bi i znatno vece cene u jako mnogo slucajeva bile primamljive, ma samo nek jedan od provajdera povuce nogu i ponudi flat ......

I da, naravno kabl nikako ne mozes da stavis u dzep i uzivas u lepom vremenu negde u parku dok si na netu :D

djuice
Banned
Pridružio se: Sre, 28. Mar 2007. 19:58

Post od djuice »

3G servisi omogućeni su svim prepaid korisnicima koji se prijave za korišćenje 3G servisa i koji poseduju 3G telefone.

Za samo 299,00 dinara bez PDV-a možete da koristite 3G servise u narednih 30 dana po sledećim uslovima:

* video poziv po ceni običnog poziva, za Vaš tarifni profil,
* besplatan pristup 3G sadržajima na Mondo WAP portalu preko jedinstvene pristupne tačke 3Gmondo.
* Brzi internet do 2 Mb/s po ceni prenosa podataka GPRS-om za Vaš tarifni profil.

Za korišćenje 3G paketa usluga možete da se prijavite slanjem SMS poruke sa tekstom PRIJAVA na broj 734

Usluga će vam biti ponovo aktivirana i u narednih 30 dana ukoliko imate dovoljno kredita na vašem prepaid računu i ako u međuvremenu niste deaktivirali uslugu. Deaktiviranje usluge možete obaviti slanjem SMS poruke sa tekstom STOP na broj 734, a usluga će Vam biti deaktivirana po isteku 30 dana od poslednje aktivacije.

http://www.mts.telekom.yu/index.php?ID=22404
djuice user permanently deactivated.

lilici
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 06. Maj 2006. 20:23

Post od lilici »

Promo period za 3G usluge za postpaid korisnike traje do 31. decembra 2007. god. Juce sam zvao korisnicki servis i tako su mi rekli.

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ovi nisu normalni... 350 dindzi ni za sta praktično... smešno... ali stvarno... :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja danas bio u mt:s predstavnistvu, ostetio sam karticu... ono, blago sam je polomio, pa sam morao da menjam. I pitam za ovaj 3G za prepaid, i kazu da POJMA o tome nemaju. A i 3G signal u SU je OCAJ blagi. Primetio sam da su u poslednjih par dana poceli da se polako popravljaju, ali daleko je oto jos od onog komotnog za koriscenje. A i koji ce mi video poziv? Jos da me neko gleda kakve face slazem dok pricam sa njim. Strasno. Sreca te E61 nema kameru.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

miodrage da te gledaju dok pomno pratiš brojač sekundi i trajanje razgovora i da u sebi brpojiš koliko si potrošio.za 350din ovaj servis ne vredi
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Hahahahahah VeNoM, prijatelju, to sam odavno prestao da brojim. Ali da me neko gleda dok prican s njim... Eventualno MSN ili Skype.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

Nema ovo blage veze sa 3G-om, pocev od usluga, preko cena... Vidi se da su ga operateri pustili zato sto su 'morali', a ne da bi ga ljudi koristili. Ali kada je vec tu, neka usput opeljesi brojne radoznale ljude, a naravno da ih ima, ipak je to 3G, video call...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

Pinocio
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 12. Feb 2005. 23:27

Post od Pinocio »

aliiiiiii.ja sam lucidno postupio.Uopste nemam 3G telefon,ali kad sam video u stampi u dnu oglasa,3G i z prepeid,posaljite SMS.... ja posaljem ne citajuci ostalo i ode 300 din kredita.... mislim,ovo se moze svrstati u potez godine....

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

pinokio svaka čast.mislim da je vreme da uzmeš 3g fon i da vidiš kako se lako gube parice na gprs i to VELIKOM brzinom
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori