Nokia- N70, N72, 7373; Motorola: V3x

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Feb 2007. 11:53

Post od onixica »

Ja cu svakako u radnji pogledati svaki od modela i jos malo se posavetovati sa prodavcem, mada ce mi ipak misljenje svih vas biti primarno s obzirom da mi prodavac uvek na kraju uvali neki telefon koji je losiji od onog koji sam ja zelela, i pritom mi se ne svidi (al ovaj put nema vise "pa valjda prodavac zna :D")...
Ako bih uzela N72 pitala bih da li ima ovakva... Mada sam negde na forumu procitala da ih vise nema u Srbiji, samo crni... :smutny:
Slika

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

onixica, sto se tice savetovanja sa prodavcem,naravno da ce ti on preporuciti no sto najslabije ide ili ono gde ima najvecu zaradu - pa ti vidi koliko ti je njegovo misljenje merodavno!

Po meni kod konkretno n72 (pink) nemoj gledati na dizjan,jer je to ipak smatphone i ako nisi vicna kompjuteru i inetnetu ipak bih preporucio da ga preskocis (a i baterija mu je slaba).......
Mada ulaskom u svet symbiana otvara ti se milion mogucnosti.........
D500&E71

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

A cak i ako nema sa roze maskicom,nju mozes i da narucis,to je najmanji problem... :| ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od onixica »

jako sam vicna i kompijuterima i internetu, a opet kad gledam mobilne telefone, kako sam zensko- vise gledam dizajn... a, zato sam i dosla se posavetujem, jer imam jako losa iskustva sa preporukama prodavaca :roll: ali baterija na N72 deluje sasvim OK cini mi se 970 mAh... Sad, dal' symbian vise trosi, toliko se bas i ne razumem... :unsure: u svakom slucaju, u igri su jos dva koja sam vec napisala...

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Generalno,trosi vise bateriju... a mana nokije je sto se nisu setili da ubace jacu bateriju vec u N70 ladno pasuje ista baterija kao iz 6230i.... Sigurno ce ti drzati oko 2 dana sa umerenim koriscenjem(mislim svega po malo)... eeee,nisu ni baterije ono sto su nekad bile... :roll:

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

onixica, symbian trosi vise bateriju jer generalno ima vece displeje (koji su najveci potrosaci),a i svi programi koji ti rade u pozadini (a vecina ce morati) takodje traze svoj deo goriva :) .........ali ne kod symbiana baterija je manji problem,tu je funkcionalnost na prvom mestu!
Takodje trebala bi odmah da izdefinises za cega ces koristiti telefon,ako su to slikanje,mp3,poziv i porukice posao ce odradjivati bilo koji dumb telefon (telefon bez symbian os),ako te interesuju razni programcici tipa mail,divx....na telefonu onda n72-definitivno :D
D500&E71

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

BAterije i jesu kao sto su bile u tome i jeste problem :P :chytry:
Svi unapredjuju ekran, kameru, zvuk, a niko da se seti da telefonu treba baterija veceg kapaciteta 8)
5130+Koss the plug....

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od onixica »

odlucila sam (i ovo mi je jako tesko palo)- mislim da je za mene vise dumb telefon... :oops: mislim, sve te programcice imam na compu koji takodje dosta koristim, pa... ono... ne znam...

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Ako ces biti pazljiva, uzmi 7373......savrsen zenski telefon......Ali njega kupuj iskljucivo u kombinaciji, ako ces ga koristiti do godinu/godinu ipo dana........jer posle tog vremenskog perioda ces sigurno (mozda i pre)morati da menjas flet kabl.....A retko ko voli i hoce njih da otvara i menja flet, jer su ekstremno komplikovani i pipkavi za menjanje........

Moj serviser je pokiadao 4 flet kabla, kada ga je prvi put menjao........

Od ovog izbora koji si dala, ako si pazljiva 7373, ako nisi n72....i ovako i onako baterije na mobilnim telefonima sve krace traju, tako da ti je mozda i bolje da krenes vec sada da se navikavas na to.......

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od onixica »

Eeehej ljudi. Kupila sam 7373, i poprilicno sam zadovoljna. Nisu mi se uzivo svidele N70 i N72, previse su krupne za mene, a ovaj je prelep, a cuvacu ga... :D =) samo, nisam dobila usb cabl, ali idem u utorak svj po upustvo, dala mi je neko privremeno, pa cu joj traziti usb, ako se uz 7373 uopste dobija (ali kako bi se drugacije povezivao sa compom...?!)

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od onixica »

e, nasla sam, ne ide usb uz fon, sad instaliram PC Suite. Hvala svima savetima, a ja se nadam da sam dobro izabrala.

Ppzz!

Odgovori