Evo i novog Walkman-a W660,koji ce najverovatnije biti predstavljen na CeBit-u,a u prodaju ce se naci u Q2:
Tech Specs:
- Walkman® player 2.0
- 14.5mm thin
- Size: 102 x 46 x 14.5 mm
- Weight: 93 grams
- 2.0 megapixel camera
- 512MB Memory Stick Micro™ (M2™)
- colors: rose-red, black
Izvor:SonyEricsson
Jos slika-ovde
Nista revolucionarno,al kome se ne svidja W880,moze da razmisli i o ovom,a ova roze-crvena ce se verovatno dopasi vecini devojaka!
Akki napisao:btw, prvi walkman koji nema ni malo narandzaste boje...
Vidis uopste nisam obratio paznju na to!
Inace ovaj telefon je pravljen vise da dobro izgleda,jos kad se i doda Walkman!
A ovakva kamera bez AF je i bila ocekivana od ovakvog telefona!
Licno,ne izgleda lose,tako da ce 100% naci svoje kupce koji vole da imaju telefona extra izgleda s kojim mogu da slusaju jos bolju muzku!
Pa to znaci kamera kao kod w850i,a ovo i izgleda kao w850i samo monoblok.Meni se mnogo svidja ovaj walkman 2.0 player totalno je xtra uradjen.Samo mi je zao sto je SE odlucio da u walkman telefone ne ubacuje AF
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Jos gora jer nema ni LED diode,odnosno tzv. blic!
Ali ipak kao sto rekoh,kod ovog telefona glavne su 2 stvari,a to su dizajn i muzika (Walkman),pa ko voli,nek izvoli!
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
A SE izgleda da ne odustaje od svojih hp-70 sluski,ili su te sluske toliko dobre da im za sada (a i ubuduce) nema premca?
Mada verovatno kada ima te sluske,trebalo bi da ima i fm-radio....
ju pa ovaj fon nikako da puste u prodaju ....videla sam video na youtube u , a tel uopste ne izgleda kao sa SE slika vec stvarno jeftino izgleda,bar na videu sad ovako uzivo nemam pojma...
btw:kamera ocaj bez AF i blica kazete vi...a ja sam imala samsung e730 1.3 mpx kamera je vrh,jako lepa slika(bez AF i blic naravno) a w810 koji ima 2 mpx pravi ocajne slike sve kockasto(decko ima)a on ima Af i a blic....ima to nekakve veze sa proizvdjacem ili ??
kristina90, ako si slike gledala na ekranu telefona,onda ti to poredjenje ne znaci ama bas nista,prebaci slike i sa jednog i sa drugog na kompi onda pogledaj pa javi kakve utiske sada imas!
A sto se tice proizvodjaca,samsung pravi jedne od najboljih ekrana na trzistu,dok SE pravi najbolje kamere (pogotovo u klasi do 2 mpx)
Slike su bile kockaste na w810 verovatno zato sto si ih gledala u vertikalnom polozaju, a kad prebacis u horizontal izostre se. Naravno nista dok ih ne uporedis na kompjuteru
hmm...loki13 jesam uradila sam to...i nije neka razlika...mozda je sa samsunga 1.3mpx zuca..ali preterane razlike nema..jel sluti neko cenu w660?jel se pojavila u inostranstvu?
kristina90, pa dobro,sto se tice slika (tj fotografija) to su subjektivne stvari........
A sto se tice cene w660i,mislim da bi trebala biti oko 220-250e u pocetku,a kasnije bi pala na 170-180 (u rangu w810)
Milane kako to mislis pojavila se,cini mi se da se ovaj model vec neko vreme nalazi u prodaji u inostranstvu.Kad sam pogledao profil ovog telefona na jenom stranom sajtu pre par nedelja pisalo je "available" a ko zna koliko je bio i pre toga,i pise da je "release date"Q2!
Mozda gresim mada sumnjam,ako sam pogresio sorry!
Ne znam na koji sajt mislis, ali model se pojavio samo u online prodaji, na gsmareni jos stoji Coming soon.Ja sam pre 2-3 dana video da pise available, ne znam mozda stoji i duze
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.