Šta biste voleli da ima vaš mobilni telefon?
Šta biste voleli da ima vaš mobilni telefon?
Danas sam bio na izletu! Sunce upeklo, reka odmah tu, pivo u vodi i ? Nismo poneli otvarač za pivo! Onda pomislim - svako nosi mobilni telefon a ne nosi otvarač sa sobom! Što se niko nije setio da ugradi otvarač za pivo na mobilni, to bi bio hit!
I eto nove teme: Šta vam je nekad zafalilo na vašem mobilnom?
I eto nove teme: Šta vam je nekad zafalilo na vašem mobilnom?
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Meni je licno zafalilo nekad da se smorim i ne bih hteo da me niko zove,e sad glupo je da ga iskljucim jer je onda ono nedostupan i to me smara,e onda sam otkrio ovo,ja ga zovem blokada(verovetno to vec znate ,ali hajde sad da napisem-inace je cisto preusmeravanje pozva)
blokada on **21*37922233355#-- izabrani broj nije u funkciji ili izabrali ste nepostojeci broj
blokada off #002# iskljucuje se.
a sto se tice otvaraca skinem zadnju masku na sirocco-u i posto je od metala otvorimo flasu,ali meni fali vadicep za vino ponekad
blokada on **21*37922233355#-- izabrani broj nije u funkciji ili izabrali ste nepostojeci broj
blokada off #002# iskljucuje se.
a sto se tice otvaraca skinem zadnju masku na sirocco-u i posto je od metala otvorimo flasu,ali meni fali vadicep za vino ponekad

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Bila je slika na netu, a secam se i neke teme, tipa neki 6630 opremljen kao svajcarski nozic. Uglavnom imam sve na mobu, ne bi bilo loshe da ima neki projektor, pa kad mi je dosadno, samo projektujem sliku sa ekrana na zid
Takodje mogucnost univerzalnog daljinskog upravljaca, i kada ne znam gde je, a nemam odakle da se pozovem, da mogu da ga nadjem ono, zvizdanjem. Nekad su tamo krajem osamdesetih bili ekstra popularni oni privesci za kljuceve koji su se na odredjeni ton odazivali.

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
ova ideja sa projektorom na fonu i da je moguce clip ili slike videti na udaljenom platnu , miodrage je genijalna . stvarno strava .
kako si se setio toga ? to bi stvarno bilo super da se moze sa fonom .
p.s. Andrijano , reci mi druze jel ova sifra sigurna ? da ne ukucavam u fon a da mi se nesto desi ?
hvala unapred Vlada

p.s. Andrijano , reci mi druze jel ova sifra sigurna ? da ne ukucavam u fon a da mi se nesto desi ?
hvala unapred Vlada

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Vlado1970,ma proverena je sifra,evo sad sam isprobao za svaki slucaj,stavis je u imenik kao on i off i kad pozoves on kao da se aktivira call divert-kao kad proveravas kredit i kad te neko zove javi se automat i kaze izabrali ste nepostojeci broj,a poruke ti stizu sasvim normalno,samo je za pozive(ja sam na 063,ali mislim da to nema veze),kad hoces da deaktiviras pozoves off i sve je po starom,ma probaj slobodno super je fora-ljudi se opasno tripuju kad te okrenu,a teta-spikerka kaze izabrali ste nepostojeci broj ili ovaj broj nije u funkciji
p.s. voleo bih za bateriju da ima ona fora kao kod automobila,sa rezervom za gorivo,i kad ti se istrosi baterija,npr. ti ukljucis rezervu (koja se naravno kad se sve isprazni prva puni) i sa tom rezervom moze npr. da mob moze da sljaka jos jedno recimo pola dana normalnog koriscenja.Znam da to moze kad ti prijavi da je baterija prazna,ali lepo bi bilo,kao baterija ti prijavi da je prazna,a ti kazes ok i ukljucis rezervu i trosis rezervu
-nekako sigurnije bi bilo 

p.s. voleo bih za bateriju da ima ona fora kao kod automobila,sa rezervom za gorivo,i kad ti se istrosi baterija,npr. ti ukljucis rezervu (koja se naravno kad se sve isprazni prva puni) i sa tom rezervom moze npr. da mob moze da sljaka jos jedno recimo pola dana normalnog koriscenja.Znam da to moze kad ti prijavi da je baterija prazna,ali lepo bi bilo,kao baterija ti prijavi da je prazna,a ti kazes ok i ukljucis rezervu i trosis rezervu

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
Meni na mojoj n70 fali neki programcic,za koji sam cuo da vec postoji.Rec je o simbyan programu koji radi na principu radio stanica.Posto telefon radi kao 2 radio stanice istovremeno,opetater prepoznaje da ti razgovaras.Ali ovim programom je omoguceno da se koristi samo 1 radio stanica,doduse kad bi se cuo sa nekim,nebi mogao da pricas i da ga slusas istovremeno,ali bi bilo ono,ja nesto kazem,pa cekam odgovor,i sve tako,kao toki-voki.I naravno operater ti nenaplacuje tu uslugu,jer neprepoznaje da ti procas...

Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
Može. Ima ortak radio daljinski (ono što nije IR) za 10ak prekidača s potenciometrima spakovanih u kutijice. Postaviš na žicu koja ti dovodi struju u lampu (luster), i pališ gasiš. Ima da se naruči na netu. Ako ne nađeš sam raspitaću se. Mislim da je 10€ po komadu, a daljinski je zajednički, sa 10x2 (shift) +- dugmića.
Strava je fora kad gladamo neki film na projektoru, prava atmosfera privatnog bioskopa (što i jeste).
@vostezmaj: misliš na PTT (Push To Talk)? mnogo bi bilo jeftinije, jer ide preko GPRSa, ali domaći operateri ne podržavaju. A ako misliš da pomoću symbian programa a bez pomoći operatera pričaš, onda pogledaj moj predhodni post.

Strava je fora kad gladamo neki film na projektoru, prava atmosfera privatnog bioskopa (što i jeste).
@vostezmaj: misliš na PTT (Push To Talk)? mnogo bi bilo jeftinije, jer ide preko GPRSa, ali domaći operateri ne podržavaju. A ako misliš da pomoću symbian programa a bez pomoći operatera pričaš, onda pogledaj moj predhodni post.

- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
kad smo vec kod baterija(moja najveca boljka) meni bi trebala jedna tipa ZPM(ko razume shvatice) pa da ne brinem o bateriji dugo vremena....
A nadam ste da ste i culi za kineski telefon koji radi na solarnu energiju...sat na suncu 40min price...pa ti vidi onda dal da ostavljash mob u autu na suncu
A nadam ste da ste i culi za kineski telefon koji radi na solarnu energiju...sat na suncu 40min price...pa ti vidi onda dal da ostavljash mob u autu na suncu
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
Haha,Andrijano pa ti si car,tnx a million za ovaj kod
Jao kako cu da se igram sa nekim ljudima
Inace sto se tice ovog projektora,cini mi se da sam procitao na nekom sajtu da vec postoje neka resenja u vezi toga,mozda buducnost nije tako daleka kao sto nam se cini
Ja nemam neko posebne zelje,jedino sto bih voleo da imam na e61 je tv out
i bre brate malo precizniji indikator baterije 

Jao kako cu da se igram sa nekim ljudima

Inace sto se tice ovog projektora,cini mi se da sam procitao na nekom sajtu da vec postoje neka resenja u vezi toga,mozda buducnost nije tako daleka kao sto nam se cini

Ja nemam neko posebne zelje,jedino sto bih voleo da imam na e61 je tv out

- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Kontakt:
Phantom Lord,ma dobra je fora,ljudi se tripuju opasno
.A da precizniji indikator baterije bi mogli da usavrse,da podjednako traje i prva crtica i zadnja
miodrage,jer to kao ono sa zippo upaljacima kad se istrose samo ga natopis onim benzinom i opet je pun,cas posla

miodrage,jer to kao ono sa zippo upaljacima kad se istrose samo ga natopis onim benzinom i opet je pun,cas posla