Telenor 063 pao na 35% trzisnog ucesca

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Zaključana tema
batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

potpuno se slazem
muka mi je vise od te politike "svi "srbi" u istoj "drzavi" (citaj telekomunikacionoj mrezi)"
dokle bre vise
boli me uvo za sve preko grane

ima jedna stara dobra narodna

ako si mi brat, kese nam nisu sestre

:angry: :x
Remember, remember
The 5th of November

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

batancev napisao:muka mi je vise od te politike svi u istoj telekomunikacionoj mrezi
Globalizacija je sad trend u svetu, pa se i mt:s trudi da prati trendove. Vidis i sam, te evropska unija gde je jedna valuta, te uskoro ce biti ista i cena minuta kada su i telekomunikacije u pitanju...

Meni licno odgovara da bar kada odem u Crnu Goru ili R. Srpku ne mislim koliko ce mi stici racun, ako vec nismo clanica Evropske unije.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ja moram da se slozim sa prethodnim postovima... daj sredite domacu mrezu, a manite se inostranstva. U zivotu nisam bio u RS, a cisto sumnjam i da hocu u skorijoj buducnosti. Vazno mi je da se sredi ovo ovde.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

migi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 02. Maj 2006. 16:58
Kontakt:

Post od migi »

MB maneken, E ajde bre nemoj tu da lupetaš (kad moram tako da ti kažem)

Koja bre globalizacija, kakvi trendovi, kakvi bakrači :uhuh:

Da imaš oči i bar malo mozga video bi da na svakoj "priredbi" Telekoma srbije ,kao njihov PR, drži govore flegmatični Koštunica...

U Crnoj Gori 32% stanovništva su Srbi - 198.414 stanovnika
U RS 37.1% stanovništva su Srbi - 1.490.993 stanovnika

čista računica!!!

Kupovina Telekoma Srpske i licence u CG --- providni politički potezi, i povratak veliko Srpske politike zbog koje je došlo do svega ovoga na šta mi kukamo. Telekom je državna firma i odlično znamo ko sedi u tim upravnim odborima, i ko tim ljudima diriguje.

A i to im je zagarantovanih "milionIpo" korisnika, za kojih neće morati da se bore kvalitetom usluga, već prostim "patriotskim osećanjem"

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

MB maneken, ti kad lupis, stvarno...

Pricas o globalizaciji i svakakvim glupostima, i sto je najgore od svega, poredis drzave i konkurenciju u nekom poslu/biznisu.

Drzave se ujedinjuju iz jednih razloga, a konkurencija je tu iz potpuno drugih razloga. Nama odgovara da bude sto vise operatera kod nas, jer ce cene biti nize, ali ocito neki to ne mogu da skapiraju (a izgleda si i ti medju njima :uhuh: )

Pa sta ti mislis, da bi firme rasle toliko da nema konkurencije? Lakse je imati 10 puta manje korisnika, a 10 puta vece cene, nego obrnuto...

Recimo , firma koja mene fascinira, exon mobil, stalno se takmici sa british petrolom, i njih dve su toliko narasle, da je to neverovatno, za obicnog coveka su to ne zamislive cifre... A da nije bilo jednog od njih, ovaj drugi bi povecao cenu nafte tri puta, i ko bi onda najvise patio? Pa mi naravno. Isti slucaj je i sa telenorom i mtsom, setite se kakve su cene bile prosle ili pretprosle godine...
iPhone + CX300

batancev
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 21. Maj 2007. 20:12

Post od batancev »

MB maneken, lupas ko maksim po diviziji

ok je da se telekom siri
ali ne pre nego sto u svom dvoristu pruzi maximum
npr da svi imaju adsl
Remember, remember
The 5th of November

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

batancev napisao: npr da svi imaju adsl
Sto je i teoretski nemoguce da urade u sledecih 15 godina. Kakve samo centrale imamo, pa koliki je broj onih koji ni struju nemaju, a kamoli telefon... Svi nece imati ADSL, ali moze jedan dobar broj, recimo 50%.
E sad, sto se mobilne telefonije tiche, treba da srede taj famozni 3G da radi kako treba, da uvedu konacno taj PTT, i Push-Email, da ubace neki IM server gde bi svi korisnici mogli da budu u nekoj globalnoj chat mrezi...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Pošto se stanje promenilo a i tema davno otišla u duboki off...

Lock... ;)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

Zaključana tema