Naravno, samo su me malo pokolebale AKKI-jeve slike (slikane sa Sofijom). Ma u stvari, nije da ne vjerujem, nego se bojim vjerovati, da ne bi moja ocekivanja toliko narasla, pa de se poslije razocaram....
Mada mislim da se svi nadamo onakvim uzorcima
Jeste li primetili da ovaj mob moze da cita microSD memorijske kartice? Ako se ne varam, ovo je prvi SE kojim nismo osudjeni na kupovinu preskupih Memory Stick kartica..
Samo da naglasim da K850 ima MegaBass!
Barem ga ima prototip,a stvarno bih voleo da ostane i da ga ima i u serijskoj proizvodnji jer bi onda telefon bio savrsen po mom misljenju!
E da i na nekim prototipovima je imao VGA video rezoluciju pri 30fps tako da mozda i to budu ugradili do oktobra!
Sto se tice videa,i ja mislim da se lik zbunio,skoro sam uveren da ce ostati QVGA@30fps!
Znam da je prototip K800 imao MegaBass a sad ga nema,zato sam i napisao da bih voleo da ostane,a mislim da je to i sasvim realno zbog nekih stvari!
Da li je ono ispod Xenon-Flash-a (kad je telefon u horizontalnom položaju) LED Flash Light? To bi bio odličan kombo! (LED flash može da radi i kod snimanja videa, a može da služi i kao lampa).
a kako bih ja mogao da dodjem do jednog prototipa sala na stranu,telefon je vrh do sad po meni n95 moze da mu pljune pod prozor i okline se (sto se tice kamere min)
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
gallee, prototipovi se ne prodaju, vec ga dobijaju neki ljudi koji ce ga neko vreme koristiti i naci neke bugove u softveru... rixxon, hehe ne secam se jel isto ovde neko pisao led diode pa ja prokomentarisao ide mi na zivce svi kazu led diode
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
milan91,rixxon pa mogu i ja ponekad da se pogresno izrazim,nije smak sveta!
Btw i ja ne volim kad neko kaze LED diode al eto desilo mi se zbog brzine kucanja i premora jer sam poceo malo da radim preko raspusta!
E da,naravno neki prototipovi se i prodaju,npr. P1,Shinobu...
Za K850 (Sofiu) nisam siguran al provericu da li je neko slucajno prodaje,mada iskreno cisto sumnjam!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.