n93i ili n95
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
n93i ili n95
dakle da li biste izabrali perfektan dizajn kod nokie n93i ili bise se ipak opredelili za funkcionalnost kod noke n95?
-
- neaktivan nalog
- Pridružio se: Uto, 25. Okt 2005. 01:19
- loki13
- Expert
- Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
- :: Htc Desire 500 dual
- :: Nokia E71
Mislim da symbian telefone ne treba gledati kroz dizajn (ne kazem da on nije vazan faktor),ali kod njih se pre svega gleda funkcionalnost...........dok dizajn treba ostaviti dumb fonovima (npr z610,uradjen na istu foru kao n93i,ali mnogo kompaktnijih dimenzija sto odmah utice na ukupan utisak,ne kazem da je n93i ruzan,ali je velik i nezgrapan)
D500&E71
Mirko BGD, crni sine, jel se ti to opet spremaš da celu ušteđevinu skucaš na mobilni? Nemoj!
Ali ako pitaš "onako", onda bih ti rekao zašto sam glasao za N95. N93i je dobar, ali malo preglomazan (N93 da i ne pominjem). Funkcionalnost im je poprilično slična, uz malu prednost N95. Znam i u čemu je tvoja dilama, imao si N80 i sećaš se kako je klimav slajder bio, a na N93 koji si imao je preklop bio super odrađen. Ali ono što sam ja video (iako je bio poprilično nov) N95 mislim da neće imati tih problema. Ostaje da ti se javi i neki vlasnik, N95 i da ti kaže kako se pokazao posle nekoliko meseci, ali milislim da mu apsolutno ništa ne fali.
I mooolim te nemoj opet da bacaš pare, i da se posle žališ. U suprotnom moraćeš da ideš na neku kliniku za odvikavanje ko Dario
Ali sad imam i ja jedno pitanje (ne nameravam da menjam telefon, nego onako). Elem opšteprihvaćena rezolucija kod novijih Symbiana je 320x240, i većina programa je pravljena za nju (čak ni na pomenutom N95 iako su imali mesta nisu hteli da stave veću), kako se N80 koji ima veću, i N91 koji ima manju rez. snalaze sa istima? Predpostavljam da postoji neki problem čim su se sa N80 vratili na manju i sad tako furaju. Možda je pitanje amatersko, ali ih ipak nisam imao pa ne znam.

Ali ako pitaš "onako", onda bih ti rekao zašto sam glasao za N95. N93i je dobar, ali malo preglomazan (N93 da i ne pominjem). Funkcionalnost im je poprilično slična, uz malu prednost N95. Znam i u čemu je tvoja dilama, imao si N80 i sećaš se kako je klimav slajder bio, a na N93 koji si imao je preklop bio super odrađen. Ali ono što sam ja video (iako je bio poprilično nov) N95 mislim da neće imati tih problema. Ostaje da ti se javi i neki vlasnik, N95 i da ti kaže kako se pokazao posle nekoliko meseci, ali milislim da mu apsolutno ništa ne fali.
I mooolim te nemoj opet da bacaš pare, i da se posle žališ. U suprotnom moraćeš da ideš na neku kliniku za odvikavanje ko Dario

Ali sad imam i ja jedno pitanje (ne nameravam da menjam telefon, nego onako). Elem opšteprihvaćena rezolucija kod novijih Symbiana je 320x240, i većina programa je pravljena za nju (čak ni na pomenutom N95 iako su imali mesta nisu hteli da stave veću), kako se N80 koji ima veću, i N91 koji ima manju rez. snalaze sa istima? Predpostavljam da postoji neki problem čim su se sa N80 vratili na manju i sad tako furaju. Možda je pitanje amatersko, ali ih ipak nisam imao pa ne znam.

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
koliko ja znam, prvo je u pitanju bila baterija tj cinjenica da ekran vece rezolucije mnogo vise vuce bateriju, a druga stvar je bila ne kompatibilnost sa programima koju ja na n80 nisam osetio ni jednog jedinog trenutka..... e sad sta je zaista razlog... dobro pitanje....
anyway, ma merkam nesto samo ne znam sta... smeta sto n95 nema opticki zum i xenonski blic a opet n93i mi je tako lep, jedinstven, savrsen... al i on ima svoje ne dostatke, recimo 3.5mm out, prosto da covek ne bude pametan...
anyway, ma merkam nesto samo ne znam sta... smeta sto n95 nema opticki zum i xenonski blic a opet n93i mi je tako lep, jedinstven, savrsen... al i on ima svoje ne dostatke, recimo 3.5mm out, prosto da covek ne bude pametan...
Mirko i mene muci taj "problem",posto radim u moskvi a ofis mi je pored nokia shop-a svaki dan ih gledam i slazem se sa tobom da je n93i lepshi,a i kamera mu je bolja i ako n95 ima 5mpx,medjutim i n95 ima svojih prednosti,gps,kompaktniji je,manji,a i on ne izgleda lose,glasao sam za n93i ali ni sam neznam sta cu da kupim za mesec i po kada dolazim u srbiju,do tada cu se valjda odluciti,a i korisnici n95 ce reci kakav je slajder jer mi deluje da ne moze mnogo da izdrzi
mare
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
E sad n93i je vrh mob,po izgledu i videces njemu cena ima sporije da pada on n95,jer je ipak n93i top model.Ali mora da se gleda malo i funkcionalnost,a to je n95,mali i mocan.A i cuo sam da se ekran na n93i,jako brzo grebe,a sudeci da ti se vec n93 izgrebao i zbog toga si ga prodao,ako se ne varam,onda ti je bolje da uzmes n95.A i posto se toliko pricalo o njemu,pa taj dupli slajder,mene bi ipak vise zanimalo da malo proucavam n95,jer je preklop vec vidjen,a kazu da je slajder dosta dobar,tako da te to ne brine. 

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
-
- Novajlija
- Pridružio se: Sre, 20. Jun 2007. 21:30
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Uz svo postovanje ljubiteljima i vlasnicima Nokie N93i,ne bih da se uvrede al' ja kad sam ga prvi put video ja sam se prepao,ma brate telefon je cigla i po.Jeste da je on sto se tice karakteristika odlican al brate dimenzije
.Iskren da budem ja bih njega uzeo samo kad bi jako bio jeftin i to kao sekundarni telefon.Veliki glas za N95.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Pa kad se N93 stavi u dzep mnogo se primecuje a to je nezgodno
ja sam ga drzao u ruci radio sam sa njim super je ali dimenzije su mnogo velike a to sto se ne gleda dizan na streberim daj bre dizajn je najvazniji (po meni) n95 ima solidan dizajn samo mi je malo cudno ovaj dupli slide (moze da se razdrnda) tako da je N95 za sad najaci fon na nasem trzistu i kad bu bude spala cena imam osecaj da se biti kao K750 svi se da ga setaju 

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob