Najbolja kombinacija dva telefona
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Najbolja kombinacija dva telefona
Posto su cene telefona dosta niske i vise mobiteli nisu luksuz,primecujem da dosta osoba se odlucuje ostaviti telefon koji poseduje znaci ne prodavati a uzeti pored njega novi.Naravno svi mi tezimo i sanjamo telefone kada ce sve biti u jednom ali kvalitetno odradjeno.Ali evo kada bi trebali da odaberete dva telefona a da potencijalni korisnik sa njima dobije sve ,znaci od full poslovnih funkcija do zavidnih multimedijalnih mogucnosti,koji bi bio vas izbor dva modela?Znaci ne uzimati u obzir pda nego bas dva telefona danasnjice.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
Pa evo ja imam Jas Jam koji mi savrsneo pokriva sve potrebe po pitanju aplikacija,organajzera,podsetnika i zezancija,plus email plus dokumenti,a uz to je i kul telefon,ali voleo bih nesto obichno sasvim,ali malo robusnije,cisto za pozive i poruke,i da moze da prezivi recimo odlazak na plazu bez frke ili tako nesto...kao recimo onaj 5140 ili kako vec bese ili ona gumirana starija nokia,isto kolor,dal bese 5100 ili kako vec...to bi mi bila super kombinacija..ali nemam vise potrbu za dva broja
- Wicker Man
- Expert
Nije bitno koliko para bitno je da korisnik bude potpuno zadovoljan po pitanju biznis i multimedijalnih mogucnosti znaci da moze da kaze "imam sve",ali samo dva telefona.Kombinacija symbian i dumb phona je vrlo dobra al nesto ne mogu da se odlucim koje modele izbrati.
Ova tema je cisto da se opustimo i da pokusamo iz najboljeg izvuci najbolje,a mozda nekom bude i korisno.

Ova tema je cisto da se opustimo i da pokusamo iz najboljeg izvuci najbolje,a mozda nekom bude i korisno.

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ovako ja koristim mešavinu nokia i SE telefona tj nosim p910 i 7710.znači TS samo tako.ne nosim ranac da ponesem sve telefone koje imam jer svaki je kao dobrar za nešto
ali kada bi pravio kombinaciju ovako to bi bilo qtek9100/p990 a sa druge strane tj kao drugi n80
ali kada bi pravio kombinaciju ovako to bi bilo qtek9100/p990 a sa druge strane tj kao drugi n80
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
N91 i 6233 meni zvuci kao super kombinacija, s tim sto nijedan nema narocito obru kameru. Ali N91 je extra za muziku, Symbian, zezanje, a 6233 je po meni najbolji dumbphone, plus izgleda mnogo mocno. Njega za pozive i poruke, a ovoga za e-mail, zezanje, organajzer, muziku, recnik u dzepu, prije svega - best mp3!
Miskoni i Lomnica_city imaju super kombinacije telefona.
Jos mozda N93 i N91 (plus obavezna torbica za nosenje, po mogucstvu do 15o kila nosivosti
)
Pozdrav!
Miskoni i Lomnica_city imaju super kombinacije telefona.
Jos mozda N93 i N91 (plus obavezna torbica za nosenje, po mogucstvu do 15o kila nosivosti

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Vincent, apsolutno se slažem sa tobom za Mišlkonija i Lomnicu!
n70(n72) i n91 je bas bas dobra kombinacija, stim što bi je po meni najbolja recimo kombinacija n70 i w950/960 samo zbog ekrana na n91.
n70 ne moram da objašanjavam, a ove walkman UIQ-e zbog multimedie, vrhunskog zvuka i memorije, TS za office i tu je w960 sa kamerom..
Mada je meni zanimljiva i kombinacija nokia 1600 i ipod 30gb (screw the office)
koja je već isprobana u praksi
poz
n70(n72) i n91 je bas bas dobra kombinacija, stim što bi je po meni najbolja recimo kombinacija n70 i w950/960 samo zbog ekrana na n91.
n70 ne moram da objašanjavam, a ove walkman UIQ-e zbog multimedie, vrhunskog zvuka i memorije, TS za office i tu je w960 sa kamerom..
Mada je meni zanimljiva i kombinacija nokia 1600 i ipod 30gb (screw the office)

poz

Poslednja izmena od migi u Uto, 26. Jun 2007. 00:18, izmenjeno 2 puta ukupno.
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
- Roy Fokker
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39
Ja imam N-Gage QD i Motofone... tome ću vjerovatno dodati BenQ-Siemens EF-81 da zaokružim sve aspekte mobilne telefonije: zabava + jednostavnost + funkcionalnost, a sve za minimalne pare. (ako uzmem EF-81, ispašće da sam sve ukupno platio tačno 200€, novo). 

Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404
- Wicker Man
- Expert
k850/w960, ubedljivo najbolja kombinacija...
Da se od ta dva fona nekako naprai jedan fon, bio bi najbolji fon na svetu, pa onda tri klase posle bilo koji drugi... Zamislite fon:
Najbolja kamera, najbolji ekran, najbolji mp3, najveci hard disk, i ekstra dizajn... Pa bilo bi neverovatno...
Da se od ta dva fona nekako naprai jedan fon, bio bi najbolji fon na svetu, pa onda tri klase posle bilo koji drugi... Zamislite fon:
Najbolja kamera, najbolji ekran, najbolji mp3, najveci hard disk, i ekstra dizajn... Pa bilo bi neverovatno...
iPhone + CX300
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
N95 kao primarni i w810 kao sekundarni...
Moze umesto w810 da bude w960 recimo
, ali isao sam logikom da je drugi telefon obicno malo slabiji...
Jedno vreme bih probao i kombinaciju- E61, kao sekundarni, zbog qwerty tastature (poruke) i Symbiana, a kao primarni telefon naravno SE iz K ili W serije, neki najbolji model u tom trenutku.
Moze umesto w810 da bude w960 recimo

Jedno vreme bih probao i kombinaciju- E61, kao sekundarni, zbog qwerty tastature (poruke) i Symbiana, a kao primarni telefon naravno SE iz K ili W serije, neki najbolji model u tom trenutku.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
- kljaja
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 21:43
- Kontakt:
E vala stvasta ima da se vidi na forumu ali zamislite da sad svi forumasi (a svako ima razliciti ukus) ponudi po jednu opciju koju bi on najvise voleo?!
Wicker Man, covece mogao si ako ti nesto treba lepo da pitas za savet sta ti najvise volis i koristis na telefonu pa da ti neko ko je iskusan predlozi neku kombinaciju....ovo je vec prepucavanje a ne realna potreba...
Wicker Man, covece mogao si ako ti nesto treba lepo da pitas za savet sta ti najvise volis i koristis na telefonu pa da ti neko ko je iskusan predlozi neku kombinaciju....ovo je vec prepucavanje a ne realna potreba...
SE P990i + 2gb Transcend Ulltra Speed bla bla...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
N72 plus 128mb nije bas nesto al sluzi...
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
hm... zar ova tema ne spada u one opustenije teme, a ne kao tema u kojoj je covek trazio pomoc.
Kada se otvore teme ovakvog tipa uvek postoji bar 1% nelogicnosti i onog "cemu?". Savet je opustiti se jer neke teme za to i sluze.
Ovo pricam uopste, znaci ovo nema veze sa tobom, kljaja.
Kada se otvore teme ovakvog tipa uvek postoji bar 1% nelogicnosti i onog "cemu?". Savet je opustiti se jer neke teme za to i sluze.
Ovo pricam uopste, znaci ovo nema veze sa tobom, kljaja.
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim