iphone vs LG KE850 Prada

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

iphone vs LG KE850 Prada

Post od cebzab »

E, ova dva telefona, mogu iole da se uporedjuju/

Deluju mi slicni po performansama, iako ova prada nije smart phone.Slicne su cene, slicnog su tipa - gledajte me fensi telefoni.

Jedino sto mi je uocljivo na prvi pogled je to da iphone ima vecu internu memoriju i wifi

Premestio:gameforce:Ako ih porediš gde je za to logično mesto?U kafiću ili u poredjenju modela?

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

Prada ima "blic", video zapis i radio, ekran mu je dosta manje rezolucije (480x320 vs. 400x240). iPhone podržava playback puno više formata (ali to potpada pod "smartphone" odrednicu).

Ne znam, Prada je baš, ali BAŠ "gledaj me" telefon, i ništa više.
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

iPhone, samo zato sto je cool. A kada poredis ovakva dva telefona, ocito da ti je to jako bitno :)

Pozdrav...
iPhone + CX300

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

Cudi me da nemaju neki senzor, kao sto na smart nokiama ima za samo-regulaciju osvetljenja displeja, samo sto bi ovi trebali da imaju senzor koji regulise spikerfon koji bi se aktivirao prilikom vadjenja iz dzepa sa zvucnim efektom:"expencive fancy phone has left the pocket,look at it people"

Svaki je ql na svoj nacin

Iphone vuce na "sleek" urbani fazon, dok Prada, mi vise deluje kao, paaaaaareeeee,pare,pare, pare

Roy Fokker
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 09. Apr 2006. 21:39

Post od Roy Fokker »

iPhone ima proximity senzor koji isključuje ekran kad se prinese licu da telefoniraš...
Sony Ericsson W950i + Motofone F3 + Acer Aspire One 6-cell + ARCHOS 404

Odgovori