A1 novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

jbg nada je vecna,vecina se nada da ce uskoro proraditi,al videcemo-sve u svoje vreme,zasad kasne samo tri dana,mozda prorade ovog meseca...????

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ja čekam još mesec dana da puste postpejd kako su mi rekli oni iz nemanjine onako ljubazno
ali veeoma mi je smešno uću u prodavnicu u kojoj nema ništa osim ljudi i po neki prospekt i tražiti nešto.ono je za bez komentara na nekom kanalu.mobilni operater skoro otvorena prodavnica izgled bla bla bla
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Spyker
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 28. Sep 2005. 11:38
Kontakt:

Post od Spyker »

cebzab, to sam i ja isto rekao iznad VeNoM-ovog posta, ali mi je izgleda post izbrisan. Naravno da ce da rade kad su ulozili tolike pare.

Naravno, ni marketing kampanja koju su pokrenuli nije nimalo jeftina :wink:
iPhone + CX300

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

reklame su stvarno lepo odradjene i vidi se uloženi trud.ne vidim razloga da pored onakvih ideja ne mogu n ijare ni pare itd da sve to propadne :D
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Meni reklame nisu nista posebno, ali neko je lepo i napisao sta koja reklama znaci 8)

Dugo ste cekali slobodu govora ... (samo nastavite sa cekanjem, dobro Vam ide)
Vreme je relativno ... (sta znamo mi sta je to 01.07. kad je kod njih i to relativno)
Imate pravo da cutite...(ubacite VIP kartice u mobilne i cutanje Vam je zagarantovano)
Smanjite troskove...(takodje ubacite VIP kartice u mobilne i nista nece da Vas kosta, ne mozete da ih koristite)
Treca sreca...(ovi ce defintivno da nas odviknu od zavisti mobilnih telefona i to za svega 100 din, to se zove treca sreca)

Lepo su sklopili reklame jer su sigurno znali sta ce biti... :)
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Haha, bravo Milan91!!
Lepo receno!

A takodje ne moze niko da vam dosadjuje da ispricate kako je bilo sinoc!!
:lol:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Bravo Milane , ala sam se nasmejao covece :lol: "Imate pravo da cutite" je najbolje :lol:

:P

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ja bi samo dodao ono za vreme je relativno - šta mi znamo kada će taj 31.jun... :D
i tako dalje

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ne,ovo je vrh odgovor za svaku njihovu reklamu :lol: Ali se japitam koliko su oni samo ulozili da se reklamiraju,posto jedna sekunda na televizijskim stanicama se krece cirka 6000-10.000 din u udarnim terminima,a oni se reklamiruju na svim tv stanicama.Dosta je to novca kad ti mreza trenutno ne donosi ama bas nikakav profit,da zanemarim 50.000 prodatih brojeva.
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Jasno, 50.000 brojeva im nije donelo nista. Jos ce tekda budu na gubitku jer je somica dinara poklon. A odgovori su stvarno vrh, meni je Smanjivanje troskova izazvalao pad sa stolice :lol:
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Nisam ja ovo pisao, ali mi je bilo palo napamet da napisem ali eto prestize me neko :D
Da ne ispadne da sam ukrao od nekog, ovo sam nasao na elitesecurity ali posto je tema prenatrpana ima skoro 65 strana zao mi je sto nisam odmah zapisao i ime clana(ako nadjem stavicu) :wink:
Ovo je sasvim lepo receno :D Bolje su uglavili ovo u reklamu, sigurno bi dobili jos korisnika :lol: khm ovaj ovaca za sisanje...
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Nema šanse da budu na gubitku, tj, KOJIH/KOME "soma" dinara? :lol:
OK, da ne budemo maliciozni, pustimo ih još, čekamo...
(ja NISAM čekao u redu za VIP :) )
daj Bože da su "porođajne muke" :wink:
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

Post od madness99 »

nabavna cena za prodajna mesta je 70 dinara,jedan moj drug je uzeo u radnji dobio one zavesice i sva cuda al brojeva nigde.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

Andrijano napisao:Ne,ovo je vrh odgovor za svaku njihovu reklamu :lol: Ali se japitam koliko su oni samo ulozili da se reklamiraju,posto jedna sekunda na televizijskim stanicama se krece cirka 6000-10.000 din u udarnim terminima,a oni se reklamiruju na svim tv stanicama.
Nemoj se brinuti oni u Hr. isto tako rade i pored t-mobile su najveci potrosaci na reklame. Sve nesto leprsavo, vrcavo, mladoliko,... Obavezni su prije dnevnika, usred dnevnika i poslije (sto znace najskuplji termin). Cuj ovdje su definitvnio uspjeli (sve trendseterice su pridobili) jer se jedan forumas zalio da mu cura nece nista drugo osim VIPa a on mora mjenjati broj ako hoce jeftino da prica s njom :-)

dulentse
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 01. Jul 2006. 22:53

Post od dulentse »

Da, mozda si i u pravu.
Vec vidim Lunu Lu, Dusku Jovanic i slicne kreature kako ce da pocnu svugde da blebecu da su one VIP osobe, pa moraju i tu mrezu da koriste! :)
Stvarno me uopste ne bi iznenadilo da se ista situacija kao u Hr ponovi i kod nas.
Naravoucenije: Balkan je jedna zabokrecina gde ljudi jos uvek nisu naucili da cene svoj novac.

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

dulentse napisao:Naravoucenije: Balkan je jedna zabokrecina gde ljudi jos uvek nisu naucili da cene svoj novac.
Zavisi kako ko. Ako kopas tramvajske sine na +40 od jutra do mraka za 100 evra mesecno, cenices svaku paru. A ako si, kao ova nasa elita pare zaradio lezeci (ili u nekoj drugoj pozi), zasto bi se toliko cimao, kada te nova tura ceka veceras. Koliko si za njih radio, toliko ces i da ih cenis.

nzb7
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
Kontakt:

Post od nzb7 »

slusajuci razgovor jednog od celnika VIP-a i jednog od prodavaca za 7h prodaje prodali su oko 150 000 kartica ? a samo 50 000 je dobilo "bonus" strasno bre strasno
pa vi vidite ja sam kupio 10 komadau merkamtoru i to bez cekanja redova (ali nisam uzimao za preprodaju naego za drustvo iz kraja svi su teli kartice pa ja ko velim da ih usrecim)..

01.02.03.04.05... jul :) pa polako verovatno ce do 2009 poceti sa radom i moze da se desi da ce mo tada imati jeftinije razgovore ako standard (plate ) skoce u nasoj zemlji :)

:x :wacko: :o

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

Ma mozda kasne oni jer ih je mozda telenor i telekom pretekao sa cenama,mozda su oni hteli bas to,ali su ih ovi pretekli,pa sad smisljaju nesto novo.Kako se kaze razbili im plan rada :P

dadinho
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 24. Sep 2005. 11:19
Kontakt:

Post od dadinho »

MOBILNI OPERATER „VIP” POČINjE DA RADI NAJKASNIJE 9. JULA

BEOGRAD – Treći operater mobilne telefonije u Srbiji „Vip mobajl” trebalo bi da počne da pruža usluge najkasnije do ponedeljka 9. jula, rečeno je danas Beti u Republičkoj agenciji za telekomunikacije (Ratel).

Kompanija „Vip” u vlasništvu austrijskog Mobilkoma, koja je licencu za mobilnu telefoniju u Srbiji platila 320 miliona i jedan evro, više od mesec dana kasni sa početkom rada.

„Očekujemo da će „Vip” aktivirati signal do kraja ove sedmice ili najkasnije do ponedeljka, pošto je preostalo da se završe još neki administrativni i tehnički poslovi”, kazali su u Ratelu.

Kako su naveli u Agenciji, ne postoje nikakve prepreke za početak rada „Vip mobajla” koji je veoma važan investitor i ima značajnu ulogu u jačanju konkurencije na srpskom tržištu mobilne telefonije.

Treći operater će, kako je ranije rečeno, koristiti mrežu predajnika Telekoma Srbije dok ne postavi sopstvenu.

Vip mobajl će koristiti pozivne brojeve 060 i 061, a kompanija je u junu prodala 50.000 pripejd telefonskih kartica sa po 1.000 dinara kredita, po ceni od 100 dinara.

Dva postojeća operatera mobilne telefonije na srpskom tržištu, Telenor i

http://www.politika.co.yu/rubrika.php?t=AGENCIJE

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Kontakt:

Post od Andrijano »

E ovo je bas lepo,moglo bi se reci konacno,ali dobro smo i mi prosli,kasnili su devet dana ,a mi smo dobili jos jedan mesec gratis da potrosimo 1100dindzi :D Sad samo jos da vidimo te njihove cene i igra moze da pocne :wink:

Odgovori