A1 novosti
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
ja čekam još mesec dana da puste postpejd kako su mi rekli oni iz nemanjine onako ljubazno
ali veeoma mi je smešno uću u prodavnicu u kojoj nema ništa osim ljudi i po neki prospekt i tražiti nešto.ono je za bez komentara na nekom kanalu.mobilni operater skoro otvorena prodavnica izgled bla bla bla
ali veeoma mi je smešno uću u prodavnicu u kojoj nema ništa osim ljudi i po neki prospekt i tražiti nešto.ono je za bez komentara na nekom kanalu.mobilni operater skoro otvorena prodavnica izgled bla bla bla
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Meni reklame nisu nista posebno, ali neko je lepo i napisao sta koja reklama znaci
Dugo ste cekali slobodu govora ... (samo nastavite sa cekanjem, dobro Vam ide)
Vreme je relativno ... (sta znamo mi sta je to 01.07. kad je kod njih i to relativno)
Imate pravo da cutite...(ubacite VIP kartice u mobilne i cutanje Vam je zagarantovano)
Smanjite troskove...(takodje ubacite VIP kartice u mobilne i nista nece da Vas kosta, ne mozete da ih koristite)
Treca sreca...(ovi ce defintivno da nas odviknu od zavisti mobilnih telefona i to za svega 100 din, to se zove treca sreca)
Lepo su sklopili reklame jer su sigurno znali sta ce biti...

Dugo ste cekali slobodu govora ... (samo nastavite sa cekanjem, dobro Vam ide)
Vreme je relativno ... (sta znamo mi sta je to 01.07. kad je kod njih i to relativno)
Imate pravo da cutite...(ubacite VIP kartice u mobilne i cutanje Vam je zagarantovano)
Smanjite troskove...(takodje ubacite VIP kartice u mobilne i nista nece da Vas kosta, ne mozete da ih koristite)
Treca sreca...(ovi ce defintivno da nas odviknu od zavisti mobilnih telefona i to za svega 100 din, to se zove treca sreca)
Lepo su sklopili reklame jer su sigurno znali sta ce biti...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Ne,ovo je vrh odgovor za svaku njihovu reklamu
Ali se japitam koliko su oni samo ulozili da se reklamiraju,posto jedna sekunda na televizijskim stanicama se krece cirka 6000-10.000 din u udarnim terminima,a oni se reklamiruju na svim tv stanicama.Dosta je to novca kad ti mreza trenutno ne donosi ama bas nikakav profit,da zanemarim 50.000 prodatih brojeva.

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Nisam ja ovo pisao, ali mi je bilo palo napamet da napisem ali eto prestize me neko
Da ne ispadne da sam ukrao od nekog, ovo sam nasao na elitesecurity ali posto je tema prenatrpana ima skoro 65 strana zao mi je sto nisam odmah zapisao i ime clana(ako nadjem stavicu)
Ovo je sasvim lepo receno
Bolje su uglavili ovo u reklamu, sigurno bi dobili jos korisnika
khm ovaj ovaca za sisanje...

Da ne ispadne da sam ukrao od nekog, ovo sam nasao na elitesecurity ali posto je tema prenatrpana ima skoro 65 strana zao mi je sto nisam odmah zapisao i ime clana(ako nadjem stavicu)

Ovo je sasvim lepo receno

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Nemoj se brinuti oni u Hr. isto tako rade i pored t-mobile su najveci potrosaci na reklame. Sve nesto leprsavo, vrcavo, mladoliko,... Obavezni su prije dnevnika, usred dnevnika i poslije (sto znace najskuplji termin). Cuj ovdje su definitvnio uspjeli (sve trendseterice su pridobili) jer se jedan forumas zalio da mu cura nece nista drugo osim VIPa a on mora mjenjati broj ako hoce jeftino da prica s njomAndrijano napisao:Ne,ovo je vrh odgovor za svaku njihovu reklamuAli se japitam koliko su oni samo ulozili da se reklamiraju,posto jedna sekunda na televizijskim stanicama se krece cirka 6000-10.000 din u udarnim terminima,a oni se reklamiruju na svim tv stanicama.

Da, mozda si i u pravu.
Vec vidim Lunu Lu, Dusku Jovanic i slicne kreature kako ce da pocnu svugde da blebecu da su one VIP osobe, pa moraju i tu mrezu da koriste!
Stvarno me uopste ne bi iznenadilo da se ista situacija kao u Hr ponovi i kod nas.
Naravoucenije: Balkan je jedna zabokrecina gde ljudi jos uvek nisu naucili da cene svoj novac.
Vec vidim Lunu Lu, Dusku Jovanic i slicne kreature kako ce da pocnu svugde da blebecu da su one VIP osobe, pa moraju i tu mrezu da koriste!

Stvarno me uopste ne bi iznenadilo da se ista situacija kao u Hr ponovi i kod nas.
Naravoucenije: Balkan je jedna zabokrecina gde ljudi jos uvek nisu naucili da cene svoj novac.
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Zavisi kako ko. Ako kopas tramvajske sine na +40 od jutra do mraka za 100 evra mesecno, cenices svaku paru. A ako si, kao ova nasa elita pare zaradio lezeci (ili u nekoj drugoj pozi), zasto bi se toliko cimao, kada te nova tura ceka veceras. Koliko si za njih radio, toliko ces i da ih cenis.dulentse napisao:Naravoucenije: Balkan je jedna zabokrecina gde ljudi jos uvek nisu naucili da cene svoj novac.
- nzb7
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 10:10
- Kontakt:
slusajuci razgovor jednog od celnika VIP-a i jednog od prodavaca za 7h prodaje prodali su oko 150 000 kartica ? a samo 50 000 je dobilo "bonus" strasno bre strasno
pa vi vidite ja sam kupio 10 komadau merkamtoru i to bez cekanja redova (ali nisam uzimao za preprodaju naego za drustvo iz kraja svi su teli kartice pa ja ko velim da ih usrecim)..
01.02.03.04.05... jul
pa polako verovatno ce do 2009 poceti sa radom i moze da se desi da ce mo tada imati jeftinije razgovore ako standard (plate ) skoce u nasoj zemlji 

pa vi vidite ja sam kupio 10 komadau merkamtoru i to bez cekanja redova (ali nisam uzimao za preprodaju naego za drustvo iz kraja svi su teli kartice pa ja ko velim da ih usrecim)..
01.02.03.04.05... jul

MOBILNI OPERATER „VIP” POČINjE DA RADI NAJKASNIJE 9. JULA
BEOGRAD – Treći operater mobilne telefonije u Srbiji „Vip mobajl” trebalo bi da počne da pruža usluge najkasnije do ponedeljka 9. jula, rečeno je danas Beti u Republičkoj agenciji za telekomunikacije (Ratel).
Kompanija „Vip” u vlasništvu austrijskog Mobilkoma, koja je licencu za mobilnu telefoniju u Srbiji platila 320 miliona i jedan evro, više od mesec dana kasni sa početkom rada.
„Očekujemo da će „Vip” aktivirati signal do kraja ove sedmice ili najkasnije do ponedeljka, pošto je preostalo da se završe još neki administrativni i tehnički poslovi”, kazali su u Ratelu.
Kako su naveli u Agenciji, ne postoje nikakve prepreke za početak rada „Vip mobajla” koji je veoma važan investitor i ima značajnu ulogu u jačanju konkurencije na srpskom tržištu mobilne telefonije.
Treći operater će, kako je ranije rečeno, koristiti mrežu predajnika Telekoma Srbije dok ne postavi sopstvenu.
Vip mobajl će koristiti pozivne brojeve 060 i 061, a kompanija je u junu prodala 50.000 pripejd telefonskih kartica sa po 1.000 dinara kredita, po ceni od 100 dinara.
Dva postojeća operatera mobilne telefonije na srpskom tržištu, Telenor i
http://www.politika.co.yu/rubrika.php?t=AGENCIJE
BEOGRAD – Treći operater mobilne telefonije u Srbiji „Vip mobajl” trebalo bi da počne da pruža usluge najkasnije do ponedeljka 9. jula, rečeno je danas Beti u Republičkoj agenciji za telekomunikacije (Ratel).
Kompanija „Vip” u vlasništvu austrijskog Mobilkoma, koja je licencu za mobilnu telefoniju u Srbiji platila 320 miliona i jedan evro, više od mesec dana kasni sa početkom rada.
„Očekujemo da će „Vip” aktivirati signal do kraja ove sedmice ili najkasnije do ponedeljka, pošto je preostalo da se završe još neki administrativni i tehnički poslovi”, kazali su u Ratelu.
Kako su naveli u Agenciji, ne postoje nikakve prepreke za početak rada „Vip mobajla” koji je veoma važan investitor i ima značajnu ulogu u jačanju konkurencije na srpskom tržištu mobilne telefonije.
Treći operater će, kako je ranije rečeno, koristiti mrežu predajnika Telekoma Srbije dok ne postavi sopstvenu.
Vip mobajl će koristiti pozivne brojeve 060 i 061, a kompanija je u junu prodala 50.000 pripejd telefonskih kartica sa po 1.000 dinara kredita, po ceni od 100 dinara.
Dva postojeća operatera mobilne telefonije na srpskom tržištu, Telenor i
http://www.politika.co.yu/rubrika.php?t=AGENCIJE