A1 novosti
- genijem
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Uto, 26. Apr 2005. 22:50
- :: Huawei P20 pro
- :: iPhone 6 • HuaweiP10
Iscekivanju je dosao kraj 
Elem:
U ponedeljak ce svi koji su kupili njihov prvi kontigent kartica, ono ko rano rani..., moci da koristi mrezu.
U utorak krece prodaja pripejd paketa po ceni od 200 dinara sa 200 dinara kredita.
Cene:
za sada ima samo jedna tarifa i to je po principu jedna cena za sve mreze.
Cena iznosi 4,9 dina+PDV za minut. Tarifiranje po minutu - prvi minut, posle po sekundi.
SMS 1,9 + PDV
uspostava poziva 1,5 din + PDV
Promotivna akcija koja traje do kraja godine:
Na svaku kupljenu dopunu VIp vam dodaje jos toliko besplatnih kredita. Ili u prevodu, dopunite telefon sa 200 dinara, a dobijete jos 200 besplatno. Maksimum besplatnih kredita koji jedan broj moze da dobije je ukupno 2000 dinara. Rok za iskoristavanje ovih kredita iznosi 6 meseci od dopune.
Nema postpejda, a kad ce biti....? Nece bas uskoro verovatno.
Prodaju telefone Nokija i Samsung u svojim prodavnicama i u prodavnicama svojih partnera u distribuciji, ali cene za sada nisu poznate - ne treba ocekivati cuda.
Za prenos podataka koriste EDGE.
Ostalo sta vas interesuje pitajte, ako znam odgovoricu Vam.
preuzeo sa es foruma auotor bCracker

Elem:
U ponedeljak ce svi koji su kupili njihov prvi kontigent kartica, ono ko rano rani..., moci da koristi mrezu.
U utorak krece prodaja pripejd paketa po ceni od 200 dinara sa 200 dinara kredita.
Cene:
za sada ima samo jedna tarifa i to je po principu jedna cena za sve mreze.
Cena iznosi 4,9 dina+PDV za minut. Tarifiranje po minutu - prvi minut, posle po sekundi.
SMS 1,9 + PDV
uspostava poziva 1,5 din + PDV
Promotivna akcija koja traje do kraja godine:
Na svaku kupljenu dopunu VIp vam dodaje jos toliko besplatnih kredita. Ili u prevodu, dopunite telefon sa 200 dinara, a dobijete jos 200 besplatno. Maksimum besplatnih kredita koji jedan broj moze da dobije je ukupno 2000 dinara. Rok za iskoristavanje ovih kredita iznosi 6 meseci od dopune.
Nema postpejda, a kad ce biti....? Nece bas uskoro verovatno.
Prodaju telefone Nokija i Samsung u svojim prodavnicama i u prodavnicama svojih partnera u distribuciji, ali cene za sada nisu poznate - ne treba ocekivati cuda.
Za prenos podataka koriste EDGE.
Ostalo sta vas interesuje pitajte, ako znam odgovoricu Vam.
preuzeo sa es foruma auotor bCracker
- _______________
Izmenio Akki, zabranjeno pisanje teksta velikim slovima [ALLCAPS]. Sledeći put kada budeš prenosio nešto sa nekog sajta ili foruma ostavi link...
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
pa nisu baš nešto jeftini ali bolje je i to nego ništa drugo.sada očekujemo da ovi drugi opet naprave neke pakete koji će raditi posao
samo mi se cena sms ne svidj ani malo
samo mi se cena sms ne svidj ani malo
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Evo i zvanicnih informacija:
Vip počinje sa radom do 9. jula
Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobila, je najavljujući početak rada trećeg operatera u Srbiji rekao da su sve administrativne procedure gotove.
Kompanija Vip mobil je najavila da će, preko ugovora o romingu sa jednim od postojećih operatera, obezbediti pokrivenost svoje mreže na čitavoj teritoriji Srbije i da je cilj kompanije da osvoji preko 20 odsto srpskog tršižta mobilne telefonije.
Vip je najavio i da će od utorka početi sa redovnom prodajom pripejd kartica, koje će sve imati jedinstveno tarifiranje. Tako će poziv prema svim mrežama u zemlji koštati 4,9 dinara po minutu, dok će cena SMS poruke prema svim operaterima biti 1,9 dinara. Cene su, naravno, bez PDV-a.
U kompaniji kažu da su na osnovu rezultata istraživanja koje je pokazalo da čak 80 procenata tržišta mobilne telefonije u Srbiji čine pripejd korisnici odlučili da krenu sa ponudom pripejd paketa.
Predstavnici Vip mobila su najavili i da će do kraja godine svaka dopuna kredita biti duplirana do maksimalnog iznosa od dve hiljade dinara. To znači da će svi korisnici koji do kraja godine budu uplatili do dve hiljade dinara kredita, dobiti isto toliki iznos na poklon.
U toj kompaniji kažu da su prodali više od 50 hiljada bonus paketa i da će poklon-kredit od hiljadu dinara moći da se iskoristi do kraja avgusta.
Takođe je saopšteno da će u inostranstvu najpre biti ponuđen roming u zemljama u kojima posluju kompanije iz sastava Telekom Austrija, a da će nekon toga u biti omogućen i roming u „najatraktivnijim destinacijama“.
Izvor: B92
Vip počinje sa radom do 9. jula
Aleksandar Šperl, predsednik Upravnog odbora Vip mobila, je najavljujući početak rada trećeg operatera u Srbiji rekao da su sve administrativne procedure gotove.
Kompanija Vip mobil je najavila da će, preko ugovora o romingu sa jednim od postojećih operatera, obezbediti pokrivenost svoje mreže na čitavoj teritoriji Srbije i da je cilj kompanije da osvoji preko 20 odsto srpskog tršižta mobilne telefonije.
Vip je najavio i da će od utorka početi sa redovnom prodajom pripejd kartica, koje će sve imati jedinstveno tarifiranje. Tako će poziv prema svim mrežama u zemlji koštati 4,9 dinara po minutu, dok će cena SMS poruke prema svim operaterima biti 1,9 dinara. Cene su, naravno, bez PDV-a.
U kompaniji kažu da su na osnovu rezultata istraživanja koje je pokazalo da čak 80 procenata tržišta mobilne telefonije u Srbiji čine pripejd korisnici odlučili da krenu sa ponudom pripejd paketa.
Predstavnici Vip mobila su najavili i da će do kraja godine svaka dopuna kredita biti duplirana do maksimalnog iznosa od dve hiljade dinara. To znači da će svi korisnici koji do kraja godine budu uplatili do dve hiljade dinara kredita, dobiti isto toliki iznos na poklon.
U toj kompaniji kažu da su prodali više od 50 hiljada bonus paketa i da će poklon-kredit od hiljadu dinara moći da se iskoristi do kraja avgusta.
Takođe je saopšteno da će u inostranstvu najpre biti ponuđen roming u zemljama u kojima posluju kompanije iz sastava Telekom Austrija, a da će nekon toga u biti omogućen i roming u „najatraktivnijim destinacijama“.
Izvor: B92
djuice user permanently deactivated.
Evo jos informacija:
Vip nudi najbolju prepaid flat tarifu prema svim mrežama u Srbiji
Beograd, 6. srpnja 2007. godine
Vip od 10. srpnja nudi novu, jednostavnu i vrlo privlačnu flat prepaid tarifu za samo 4,9 dinara po minuti i 1,9 dinara po SMS poruci. Ta tarifa vrijedi za pozive prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Zajedno s komercijalnim početkom rada mreže, Vip je najavio još jednu promociju: svako obnavljanje računa udvostručit će se do kraja godine.
Prema našim istraživanjima, dva od tri potencijalna korisnika žele jedinstvenu i pristupačnu cijenu za pozive iz Vipa prema bilo kojoj mreži. Ova flat tarifa je naš odgovor na zahtjev korisnika. Svaki novi korisnik uživat će u najboljoj flat tarifi na tržištu, a da ne brine o cijeni poziva prema bilo kojem broju - istaknuo je Aleksandar Šperl, predsjednik Uprave Vip mobile d.o.o.
Cijena novog prepaid SIM paketa s brojem je 200 dinara (s PDV-om) i uključuje 200 dinara na računu.
Posebna promocija: Vip će svakom korisniku udvostručiti iznos obnove računa
Svakom Vip korisniku će se udvostručiti iznos kojim obnavlja svoj račun. To znači da će Vip automatski udvostručiti svaki iznos kojim korisnik obnovi svoj prepaid mobilni broj do maksimalnog iznosa od 2000 dinara (s PDV-om) zaključno do 31. prosinca 2007. godine. Svaka obnova računa, uključujući i bonus, vrijedi šest mjeseci, bez obzira na to obnavlja li se račun elektroničkim putem s jednog od 10.000 lokacija za e-obnovu ili preko vaučera.
Da bi uživao prednosti ovih ponuda, korisnik se treba pridružiti Vipu i nabaviti novi prepaid paket do kraja kolovoza 2007. godine.
Ova promocija također vrijedi za vlasnike prvih promotivnih prepaid SIM kartica, kojima će se automatski udvostručiti iznos kojim obnavljaju račun.
Ponuda raznih usluga
Uz novu tarifu i promociju, korisnici mogu besplatno nazvati Vip Službu za korisnike 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Usluge obavijesti o propuštenom pozivu i usluga govorne pošte su besplatne. Preslušavanje govorne pošte također je besplatno do kraja godine.
Vip korisnici s telefonima koji podržavaju WAP imat će pristup raznovrsnim uslugama na mobilnom portalu, poput melodija zvona, pozadina, halo melodija i «Moj Vip centar za usluge». Vip nudi više od 1000 hitova s ekskluzivnim pravom na pjesme Orkestra Bobana Markovića i drugih glazbenika iz Grand Production-a, City Records-a, PGP RTS-a, BMG Music-a i Warnera. Za pristup tim uslugama, Vip korisnici trebaju nazvati Službu za korisnike na broj 0601234 i zatražiti ispravne postavke za svoj telefon. Ti su pozivi također besplatni, a postavke će primiti u kratkom roku SMS porukom.
Vip na tržištu s punim kapacitetom
Vip mreža počinje s radom sutra, 7. srpnja, a Vip signal pokrivat će cijelu zemlju. Vlasnici prvih promotivnih prepaid SIM kartica mogu preko vikenda početi trošiti svoj bonus kredit od 1000 dinara i koristiti Vip usluge.
Novi Vip SIM prepaid paketi/brojevi, s novom flat tarifom i promotivnom ponudom udvostručenog iznosa obnove računa mogu se dobiti od 10. srpnja na 16 Vip prodajnih mjesta u najvećim gradovima u Srbiji: u Beogradu na pet prodajnih mjesta, u Novom Sadu, Subotici, Požarevcu, Čačku, Kragujevcu, Jagodini, Aranđelovcu, Užicu, Boru, Valjevu i Gornjem Milanovcu. Vip prodajna mjesta nude i velik izbor najpopularnijih mobilnih telefona marke Nokia i Samsung, uključujući i neke ekskluzivne modele. Vip SIM kartice korisnici mogu nabaviti i na više od 2500 prodajnih mjesta diljem Srbije.
Izvor: VIPnet HR
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748542&idnews=509402
Vip nudi najbolju prepaid flat tarifu prema svim mrežama u Srbiji
Beograd, 6. srpnja 2007. godine
Vip od 10. srpnja nudi novu, jednostavnu i vrlo privlačnu flat prepaid tarifu za samo 4,9 dinara po minuti i 1,9 dinara po SMS poruci. Ta tarifa vrijedi za pozive prema fiksnoj i svim mobilnim mrežama u Srbiji 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Zajedno s komercijalnim početkom rada mreže, Vip je najavio još jednu promociju: svako obnavljanje računa udvostručit će se do kraja godine.
Prema našim istraživanjima, dva od tri potencijalna korisnika žele jedinstvenu i pristupačnu cijenu za pozive iz Vipa prema bilo kojoj mreži. Ova flat tarifa je naš odgovor na zahtjev korisnika. Svaki novi korisnik uživat će u najboljoj flat tarifi na tržištu, a da ne brine o cijeni poziva prema bilo kojem broju - istaknuo je Aleksandar Šperl, predsjednik Uprave Vip mobile d.o.o.
Cijena novog prepaid SIM paketa s brojem je 200 dinara (s PDV-om) i uključuje 200 dinara na računu.
Posebna promocija: Vip će svakom korisniku udvostručiti iznos obnove računa
Svakom Vip korisniku će se udvostručiti iznos kojim obnavlja svoj račun. To znači da će Vip automatski udvostručiti svaki iznos kojim korisnik obnovi svoj prepaid mobilni broj do maksimalnog iznosa od 2000 dinara (s PDV-om) zaključno do 31. prosinca 2007. godine. Svaka obnova računa, uključujući i bonus, vrijedi šest mjeseci, bez obzira na to obnavlja li se račun elektroničkim putem s jednog od 10.000 lokacija za e-obnovu ili preko vaučera.
Da bi uživao prednosti ovih ponuda, korisnik se treba pridružiti Vipu i nabaviti novi prepaid paket do kraja kolovoza 2007. godine.
Ova promocija također vrijedi za vlasnike prvih promotivnih prepaid SIM kartica, kojima će se automatski udvostručiti iznos kojim obnavljaju račun.
Ponuda raznih usluga
Uz novu tarifu i promociju, korisnici mogu besplatno nazvati Vip Službu za korisnike 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Usluge obavijesti o propuštenom pozivu i usluga govorne pošte su besplatne. Preslušavanje govorne pošte također je besplatno do kraja godine.
Vip korisnici s telefonima koji podržavaju WAP imat će pristup raznovrsnim uslugama na mobilnom portalu, poput melodija zvona, pozadina, halo melodija i «Moj Vip centar za usluge». Vip nudi više od 1000 hitova s ekskluzivnim pravom na pjesme Orkestra Bobana Markovića i drugih glazbenika iz Grand Production-a, City Records-a, PGP RTS-a, BMG Music-a i Warnera. Za pristup tim uslugama, Vip korisnici trebaju nazvati Službu za korisnike na broj 0601234 i zatražiti ispravne postavke za svoj telefon. Ti su pozivi također besplatni, a postavke će primiti u kratkom roku SMS porukom.
Vip na tržištu s punim kapacitetom
Vip mreža počinje s radom sutra, 7. srpnja, a Vip signal pokrivat će cijelu zemlju. Vlasnici prvih promotivnih prepaid SIM kartica mogu preko vikenda početi trošiti svoj bonus kredit od 1000 dinara i koristiti Vip usluge.
Novi Vip SIM prepaid paketi/brojevi, s novom flat tarifom i promotivnom ponudom udvostručenog iznosa obnove računa mogu se dobiti od 10. srpnja na 16 Vip prodajnih mjesta u najvećim gradovima u Srbiji: u Beogradu na pet prodajnih mjesta, u Novom Sadu, Subotici, Požarevcu, Čačku, Kragujevcu, Jagodini, Aranđelovcu, Užicu, Boru, Valjevu i Gornjem Milanovcu. Vip prodajna mjesta nude i velik izbor najpopularnijih mobilnih telefona marke Nokia i Samsung, uključujući i neke ekskluzivne modele. Vip SIM kartice korisnici mogu nabaviti i na više od 2500 prodajnih mjesta diljem Srbije.
Izvor: VIPnet HR
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8748542&idnews=509402
djuice user permanently deactivated.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Tja, ocekivao sam bolje, tj. nesto nize cene. Recimo ja bih stavio da je 5 din/min sa PDV, jer ko ce da se zeza da racuna. Mislim stvarno pocinje da me iritira to +PDV. Stavi punu cenu pa da svi znaju ... Strasno. 2.5 din za poruke... hmmm, nisam siguran da ce ovo proci.
Ajde videcemo sta su nam namenili.
Ajde videcemo sta su nam namenili.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
evo i zvanicno sa sajta vipa ,meni se svidjaju ove cene mislim da ce izaci na dobro
http://www.vipmobile.co.yu/cm/brief/med ... /index.php
preuzeto sa "psiho-acid-crveno-narandžasti efekat, totalno hipi-retro " sajta

http://www.vipmobile.co.yu/cm/brief/med ... /index.php
preuzeto sa "psiho-acid-crveno-narandžasti efekat, totalno hipi-retro " sajta

Pa nije ovo uopste lose
, cene su OK
, ali jos kad se uzme u obzir da se dopunjeni kredit duplira
, znaci cene su upola manje, plus onih 1000 dinara (ko je dograbio one promotivne pakete)...
Stvarno ne znam sta bi to nama odgovaralo!?!?!?
Hteli bi smo 0 din/min, 0 din/sms, 0 din/kb, 0 din/min roming....
aloooo breeeeee
moraju i oni nesto da maznu, koliko li su ulozili u ovo
Bice tu i nizih cena, cekaj te malo
.... VREME JE RELATIVNO 

Stvarno ne znam sta bi to nama odgovaralo!?!?!?

Hteli bi smo 0 din/min, 0 din/sms, 0 din/kb, 0 din/min roming....

aloooo breeeeee

Bice tu i nizih cena, cekaj te malo

- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
Cene nisu nesto posebno povoljne, da bi se sada promenio operater samo zbog toga. Ali uvek ima onih koji su zeljni promena ili nisu zadovoljni trenutnim operaterom pa su jedva docekali da iskoriste priliku sa nesto povoljnijim cenama kod novog operatera.
Nego, postoji druga caka-
edit: dusanN70 me je pretekao za neki trenutak- jbg. vreme je relativno, ali evo da napisem to ovako- minut je 2.45, a poruka 0.95, dok daju taj dupli kredit...
Nego, postoji druga caka-
edit: dusanN70 me je pretekao za neki trenutak- jbg. vreme je relativno, ali evo da napisem to ovako- minut je 2.45, a poruka 0.95, dok daju taj dupli kredit...
-
- Novajlija
- Pridružio se: Pet, 15. Jun 2007. 10:16
Zvao sam korisn.servis VIP-a i nafilovani su informacijama za razliku od juce.Tarifa im je extra,bar u odnosu na raspali Telenor,i bice 4,9 din.+pdv+1,5 din za uspostavljanje veze.
Ono sto mi se svidja je sto se samo zaokruzuje prvi minut,a posle je u sec.Medjunarodne poruke ce biti 10 din+pdv,sto i nije bas povoljno
MMS ce biti 10 din.+pdv,s tim sto je velicina MMS-a 300 kb,za razliku od MTS 200 kb,i od Telenora 100kb.MIslim da se tresla gora rodio se mis ,i da je ovo dil VIP-a i MTS-a da preuzmu Telenorove korisnike pre-paida.Bar ja tako mislim.Ali to je Telenorov problem,a i nije tema.

zvao sam vip oko 11 i 22 i ona ljubazna operatorka (sto marko rece nafilovana informacijama) mi je rekla da ce od sutra 7 Jula da krenu sa "nesmetanim radom za komercijalne korisnike" (ovih 50000) ali posto ima mnogo korisnika u srbiji neki ce mocu da koriste kartice od sutra neki od prekosutra a neki tek od 9 ! to je sve sto sam izvukao 

alex
- ixtis
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 14. Nov 2005. 15:10
- :: Galaxy J5
A gde je na ovom spisku ovde drugi po veličini i po brojnosti grad u Srbiji, tj. Niš?!! Muka mi je više od ove podele Srbije na Beograd (=Novi Sad), Šumadiju, i na kraju (ko neki šupak) na Južnu prugu (Niš, Vranje, Leskovac, ...). Aman, zaman, dokle bre više...??!!djuice napisao: ... mogu se dobiti ... u najvećim gradovima u Srbiji: u Beogradu na pet prodajnih mjesta, u Novom Sadu, Subotici, Požarevcu, Čačku, Kragujevcu, Jagodini, Aranđelovcu, Užicu, Boru, Valjevu i Gornjem Milanovcu....
- MilančeBGD
- Expert
- Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
- :: Sony Xperia U
- :: SE K800i
Pa nista ti pokreni neki savez za nezavisnost Nisa pa ce Nis biti posebna drzava i bice na spisku.
Gluposti, pa pisali hrvati i sta sad treba i oni ljudi koji zive u Vrscu da se bune, nema to nikakve veze...
I naravno da ce na kraju da bude Juzna pruga, nece sigurno da nabrajaju od dole pa na gore...
Nemam nista protiv Nisa i Juzne pruge, volim da odem tamo. 

Gluposti, pa pisali hrvati i sta sad treba i oni ljudi koji zive u Vrscu da se bune, nema to nikakve veze...
I naravno da ce na kraju da bude Juzna pruga, nece sigurno da nabrajaju od dole pa na gore...

Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...