Nokia 8800 flat

flešovanje softvera, popravka, kvarovi
Strongerija
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 04. Jul 2007. 09:22

Nokia 8800 flat

Post od Strongerija »

Znaci u pitanju je Nokia 8800.Da li je moguce da flat koji je (kako svi kazu) zaliven i ide u kompletu sa displejom i plocom kosta od 100 pa do 180 a servisu koji sam juce zvao kosta 40e i kaze covek da nije moranje da ako se menja flat da se menja i displej.Ko me sada farba???Ovaj sto oce da mi izvuce dobru lovu ili ovaj hoce nesto da mi nabudzi na telefonu?
Hvala na odgovoru

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Ovaj prvi te laze,koliko ja znam NIJEDAN telefon nema integrisan ekran sa fletom i plocom,ima ponekih koji imaju integrisan flet na ekranu,mozda je i 8800 medju njima,ali sva tri integrisana medjusobno... LAZE TE!!!!
Pozdrav 8)

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

imam sledece cene
(cene su iz veleprodaje bez ugradnje naravno)
display 8800 - 50 eura
flet 8800 - 5 eura
znaci da nikako ne mogu biti spojeni jer se odvojeno i kupuju,i cini mi se da su u oba slucaja hteli da te oderu (tako ti je to kad imas skup telefon)
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Strongerija
Novajlija
Novajlija

Post od Strongerija »

Daj mi br. telefona ili adresu na kojoj se nalazis.Ne mogu da verujem kakvi su ljudi.Jer radis i servisiranje?Hvala puno

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Strongerija, daj ti nama adresu tih likova, jer ovo je deranje, al` deranje na sav glas ;) Kad se tako nesto sledeci put desi (a nadamo se da nece) zovi nas upomoc :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

cebzab
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pon, 18. Jun 2007. 17:06

Post od cebzab »

U principu desava se ponekad da kada kupujes flet, da ne mozes da uzmes samo flet, jer ide u paketu sa displejom(jer su integrisani), ali retko i to nije slucaj sa 8800...

Da tom telefonu nije cena jaka ne bi te ni farbali

Strongerija
Novajlija
Novajlija

Post od Strongerija »

Pazi meni neradi crvena slusalica (za prekidanje razgovora) i ne radi mi taster iznad(taster za imenik),inace sve na telefonu radi dobro,eto samo to.Sta ti mislis sta je?Znaci mogu slobodno da kupim flat za 15evra i da odnesem kod servisera?

phone market
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Ned, 02. Jul 2006. 21:34
Kontakt:

Post od phone market »

brete odnesi taj telefon u pravi servis i videces da neces morati da menjas flet zbog ta dva tastera. najveca fora kod 8800 je sto je jos uvek jako skupa pa nece niko dzabe da radi a ima posla kao npr kod 6280 a za nju ti niko nece naplatiti vise od 25 - 30 evrica popravku fleta.
Phone market
sve za vas mobilni telefon

Strongerija
Novajlija
Novajlija

Post od Strongerija »

Najjeftinije sto sam nasao je 40evra.I to u BG i cak kaze da nije sigurno da je flat,mozda je i zaprljano.Ako je flat da li je puno 40e?ili kazi mi ti neki dobar servis ako znas.

cebzab
Mobil fan
Mobil fan

Post od cebzab »

phone market napisao:ima posla kao npr kod 6280
Mozda malo vise...
Ali u svekom slucaju, trebao bi ga odneti u neki servis i naglasiti da hoces originalni flet, a ne ove fushare koje ti u super kombinaiji rade par meseci.
I gledaj negde da ga radis gde ces dobiti najduzu garanciju za to sto je radjeno(za svaki slucaj, nikad se ne zna)

Strongerija
Novajlija
Novajlija

Post od Strongerija »

Jedva sam nasao servis gde mi naplacuju 40evra.To je jedini po nizoj ceni.Sledeca cena je 130evra tako da necu ni da pitam za garanciju....Kad namestim ide na prodaju.

cebzab
Mobil fan
Mobil fan

Post od cebzab »

Onda samo pitaj da li je to originalni nokiin flet ili je nekog drugog(uglavnom kinieskog)proizvodjaca

Jer, ako ti te nude, bolje ti je da ga ne menjas

Strongerija
Novajlija
Novajlija

Post od Strongerija »

Sto da ga ne menjam?Pa barem ce da rade svi tasteri i moci da ga prodam za normalne pare.I nije valjda da ce i taj da crkne za nedelju dana?

cebzab
Mobil fan
Mobil fan

Post od cebzab »

Strongerija napisao: nije valjda da ce i taj da crkne za nedelju dana?
Za nedelju dana nije velika verovatnoca, ali nije bas ni mnogo mala.
Ako ces da ga valjas, onda mu radi sta hoces, samo gledaj da ga palis i otvaras iskljucivo pred musterijama 8)
E, da i mislim da ti na kineske fletove niko i ne daje garanciju

Strongerija
Novajlija
Novajlija

Post od Strongerija »

I sta mislite koliko ce mi uzeti serviser za ruke?Neka normalna cena,ne trazim experta jedino ako je to bas moranje...

Odgovori