A1 novosti
devetog jula su poceli, mada ima malo komplikacija, nekad ne mozes da uspostavis poziv ili tako nesto, ali ja kredit trosim sve u sesnaest.migi napisao:Znaci ovaj Vip je stvarno više prekardašio...Ovo više nema smisla...Koje smo bre mi ovce kad nam ovo rade...
Imali su pola godine da postave svoju mrežu, nisu to uradili, koriste mt:s-ovu mrežu...Aj da im čovek to oprosti tek počinju.
Sami su sebi zactali rok do kraja juna, nisu ga ispoštovali...
Onda su KONAČNO odredili kao najjkasnije komercijalni početak 9. jul. I došao taj famozni 9. jul, i i dalje ništa!!!
vipova mreza koliko sam video postoji samo u beogradu (kada odem na opciju trazi mreze dobijem YU MOBTEL, Vip(mts) I VIP(vip)),a u ostatku puta kroz srbiju su bili samo mobtel(ne telenor) i Vip, tj mt:s, odnosno nac. roaming.
ako smem da postavim tarife VIPa:
uspostava veze je 1.5
minut u nacionalnom saobracaju 4.5 (pogresno su mi rekli u kol centru)
nac. sms 1.9
gprs 5.0
mms 10.0 i sve to +pdv, sto i nije tako lose.
meni se, najiskrenije, najvise svidjalo kad je telekom imao tarifu minut 10.80 i poruka 2.88 i molim lepo a ne ovo, bog otac ne moze da se snadje u kojekakvim tarifama...
Poslednja izmena od nikolabj u Uto, 10. Jul 2007. 08:49, izmenjeno 1 put ukupno.
SE k800i +1gb +mps60 

Konacno je proradio sajt www.vipmobile.co.yu Iako nije potpuno sredjen sad bar ima nesto da se vidi, a ne samo ona reklama uskoro. Mislim da ce do kraja dana da ga srede.
Potpuno se slazem sa migijem.
Zaista su neposlovni do daske. Ne sumnjam ja da ce oni to sve srediti u hodu, ali ovo zaista nije dobar nacin da se zapocne posao na novom trzistu pored vec postojeca dva konkurenta.
Zbog ovakvih postupaka se osecam kao da zivim u Gani a ne u (ipak) jednoj Evropskoj drzavi!!
Zaista ponizavajuce kako tretiraju korisnike.
Trebalo im je odavno uzeti dozvolu za rad, i gotovo.
Zaista su neposlovni do daske. Ne sumnjam ja da ce oni to sve srediti u hodu, ali ovo zaista nije dobar nacin da se zapocne posao na novom trzistu pored vec postojeca dva konkurenta.
Zbog ovakvih postupaka se osecam kao da zivim u Gani a ne u (ipak) jednoj Evropskoj drzavi!!
Zaista ponizavajuce kako tretiraju korisnike.
Trebalo im je odavno uzeti dozvolu za rad, i gotovo.
migi napisao: Trick me once - shame on you,
trick me twice - shame on me,
trick me ten times - welcome to Serbia.

Istina...
Ali, interesantno je to da svima razlicite stvari ne rade u ovoj ludoj mrezi...npr.:
Jedan dan mi rade poruke koje saljem na 063, sledeceg dana ne.
Jedan dan mi ne rade pozivi i poruke na 065, evo danas pozivi rade, ali poruke ne.
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
Idema ja tako Knezom i slucajno bacim pogled na vip,kad ono,pun izlog telefona.Nokia 8800 sirocco gold-99.000din,n73me,n76,brdo samsunga i obicnih nokia 2610,1600.....prodaju kao obicna prodavnica,a kad krene post-paid davace ih na ugovor.Nije lose,radi se nesto

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
valdevit, mislim da će mobove ponuditi kao kolege u hr.znači bez 8800 i tako tome sličnih.vrh ponude koliko sam mogao da vidim je htc tnty a odmah ispod njega n95.tako da će verovatno i ovde biti tako.i otprilike mislim da je n95 sa ugovorom tamo oko 300€ako sam dobro razumeo sve ono što su napisali 

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- christofer
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 30. Sep 2005. 18:19
E jel znate kako se iskljucuje glupa govorna posta ?
P.S.
Da li ste primetili kod rucnog izbora mreze,mob prihvata dve mreze VIP (220 03)- koja je u sustini m:tel, a oni je nazvali vip?! I novu mrezu (220 05) koju kada izaberem fon mi prijavi da je odabrana maticna mreza ?!
Da hteo sam reci mt:s... , hvala...
P.S.
Da li ste primetili kod rucnog izbora mreze,mob prihvata dve mreze VIP (220 03)- koja je u sustini m:tel, a oni je nazvali vip?! I novu mrezu (220 05) koju kada izaberem fon mi prijavi da je odabrana maticna mreza ?!
Da hteo sam reci mt:s... , hvala...
Poslednja izmena od bela u Uto, 10. Jul 2007. 18:17, izmenjeno 1 put ukupno.
6630