Z400

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Dexter
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
:: Samsung S21+

Post od Dexter »

Da li si probala sa nekom drugom karticom?063 npr. ?

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

To sa mrežom dešava se i na drugim samsung telefonima. Desilo se i meni par puta a imam nov telefon. :lol: negde sam pročitao i objašnjenje i meni je bila frka.

nevidljivi
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 18. Jan 2006. 03:18
:: LG Optimus L7 II
:: Samsung GT-C3322

Post od nevidljivi »

Dekysa, gde si pročitso to objašnjenje? I meni se to dešava, a telefon je star 2 meseca. Ako je to mana i drugih Smasung telefona, onda da znam da moj sledeći telefon bude Nokia ili SE (imao sam telefone i jednog i drugog proizvođača i nisam imao nikakve probleme sa signalom). Zanima me još par stvari:
1. kada koristim slušalice (slušam muziku i stiže mi poziv), neće da odgovori uvek na dolazni poziv kako treba i onda moram da iskopčam slušalice i ponovo pozovem bez njih (isto se dešava i sa BT slušalicom Logitech, a ista mi je na K700 radila bez problema)
2. kada slušam muziku na telefonu, dešava mi se da se neka pesam prekine pre kraja i krene sledeća sa liste, iako ta pesma nije oštećena (proverio sam i na kompu i na drugom telefonu), da li je to do softvera ili nečeg drugog?
Ghost

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

nevidljivi napisao:Dekysa, gde si pročitso to objašnjenje?
Pogledaj temu "E900 problem", svi muče istu muku sa signalom!

Odgovori