Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
@ SE Toplo ti preporucujem ovaj telefon. Kada se ubaci najnoviji softver nemas nikakvih problema u radu. Na tastaturu se moze navici vec nakon nekoliko sati intenzivnog koriscenja, ali i ako ne mognes u tako kratkom roku, sigurno ces se navici jer i nisu toliko sitne tipke kao sto neki govore. A sto se tice kvaliteta maske i dizajna, stvarno sam prezadovoljan. Telefon NE SKRIPI kad se malo stisne, imam ga vec mjesec dana i stvarno ga dosta koristim i dzojstik mi radi skoro kao i prvog dana. Nije mi ispadao i nisam ga gnjecio po busu kao sto sam cuo neke komentare, kao i da pukne displej kada pregazis autom na sta se ljudi cude ali telefon na kraju krajeva i nije za te stvari tako da ko ga bar malo bude pazio ima odlican telefon za duze vrijeme.
Imam PROBLEM:
Ukljuchio sam telefon i ne mogu da mi stizu poruke. Kaze da je phone memorija puna, ja odem preko PC Suite-a da pobrishem neshto, medjutim tamo nema nishta za brisanje ..
Nemoguce,mora da moze da se obrise,mozda ti trazis u pogresnom folderu!?Ili je mozda pitanje da li je RAM memorija puna,mozda nije lose da pogledas koji su ti procesi aktivni nekim programom koji ima tu opciju (ActiveFile,FExplorer...)!?
Pozdrav
Nije pogreshan folder.Odem u Phone memoriju i tamo ima folder DATA koji ukupno ima nekoliko KB i josh neke dve male apliakcije i to je sve.
Navodno je zauzeto 47 MB prostora, samo ne znam gde ???
Nemoguce,sem ako nema nekih 4000 poruka sto bi vec bio rekord nevidjeni!? A sto se tice zauzete memorije,kao sto sam rekao,koristi neki file manager,probaj da ukljucis da prikazuje skrivene foldere,ili se povezi nekako sa kompon pa preko Phone Browser-a (koji se pojavi kad instaliras PC Suite) i onda idi tako u Phone memory i pogledaj sta se krije (naravno u Windows-u mora biti ukljuceno da prikazuje skrivene foldere) i tada se pojavi obavezno System folder kao i jos poneki ako ih ima!?
Pozdrav
Pa dobro, ja sam stigao do nekih 1000 poruka, pa sam ih obrisao... Shto on ne bi mogao do 4000?
Nego, jedno pitanje...
Neki lik u komentarima ispod 6630, da bi pohvalio kako je 6630 extra phone, napisao da n73 ima 16mb interne memorije..?!
DA LI je to ISTINA..?
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Mozda ima toliko dostupne memorije!?Ja sam na N91 bio iznenadjen kad sam video da imam malo interne memorije (ocekivao sam 30-ak MB a dobio isto kao na ranijim telefonima) ali to nije nista novo,ionako je eksterna memorija predvidjena za koriscenje,interna je cisto za ispomoc ili cuvanje kopija vaznih stvari (recimo imenika,ako rikne memorijska da imate u internoj memoriji kopiju) i to ne treba da te brine,danas 1-2GB kartice kostaju kao jedan dobar izlazak u grad sa devojkom/drustvom!
Pozdrav
Ali, zar nije vanplanetarno gore napisao da mu 'problem' zauzima 47mb interne memorije..!?
Slazem se sa tobom Lomnica_city da externa mem sluzi za korishcenje, ali zar interna memorija ne obezbedjuje i dobar rad sa programima..?
Pozz!
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Ja je jedino za to i koristim,samo programi i stvari koje su mi vazne (imenik) a ostalo sve pakujem na HD i vozi misko,dok njemu ocigledno nesto zauzima dosta interne memorije,tako da mora da potrazi neki skriveni folder u internoj memoriji pa ako ne nadje nista onda format i gotovo!!
Pozdrav
Ja bih skinuo drugu verziju, ali mozes i da izaberes neku sto priblizniju rezoluciju da bi sto manje izgubio na kvalitetu (da se rastegne na neku stranu ili tako to) Najbolje ti je da uzmes neki kraci film, neki spot ili tako nesto i da sa njim probas. Konvertujes ga u par rezolucija i vidis koja ce se najbolje ponasati na telefonu. I posle samo u nju nastavis da konvertujes filmove...
pa stavi onda 320*160 jer ti sigurno taj video nije razmere kao ekran.. sve i da imas ponudjeno 320*240, nemoj to da stavjas jer ce ti se onda video razvuci..
samo potrazi negde krek ili skini punu verziju programa preko torrenta..
trebalo bi tad da nestane.. moj drug je to uradio a imao je ranije klipove koji su ok ali svakih 30 sec postanu crno-beli i pise demo..
Zanimljivi ste mi skroz.
Svi bi da ubacujete krekove i da patch-ujete sa raznim virusima a niko neće da proba program koji je FREE i još najbolji od svih njih
Ovde prekidamo off.
Imate temu samo za konvertovanje programa pa tamo nastavak ako vas zanima. viewtopic.php?t=9190
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.