Da li neko zna gde mogu da kupim u600 zlatne boje? Pozvala sam sve radnje sa ovog sajta koje imaju u 600, ali niko nema zlatni...
HEEELP!!!!
samsung u 600 gold
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
To je taj telefon... Pa jel znas konkretno neku radnju koja ga je imala ili ima jos uvek? Mnogo bi mi znacilo... U radnjama imaju samo onaj tamno plavi i ponegde eventualno crni... A jel znas koja je razlika izmedju u 600 i u 700 sem toga sto je u 700 3G tel? Jos uvek se dvoumim, mada mi je najlepsi taj braonkasti...
- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
Razlika je u tome shto je U600 quad band,tanji je ( 10.9mm ),ima 60MB interne mem. dok je U700 tri band telefon,deblji je (12.1 mm) ima manju internu memoriju tj. 40 MB ali zato ima pomocnu kameru za video call i drugachijeg su izgleda...
Pozovi josh jednom prvih 10-15 radnji sa spiska pa proveri josh jednom, da ne reklamiramo bilo koju radnju...
EDIT: greshka ispravljena, dobro je da ste primetili....

Pozovi josh jednom prvih 10-15 radnji sa spiska pa proveri josh jednom, da ne reklamiramo bilo koju radnju...
EDIT: greshka ispravljena, dobro je da ste primetili....
Poslednja izmena od Dexter u Sre, 18. Jul 2007. 11:42, izmenjeno 2 puta ukupno.