SE P1i vs Qtek 9000 vs w960 vs P990
SE P1i vs Qtek 9000 vs w960 vs P990
Razmisljam da uzmem neki od ova dva modela posto uskoro izlazi p1 interesuje me po vama koji mi telefon savetujete da uzmem izmedju ova dva modela?
Poslednja izmena od madness99 u Sre, 08. Avg 2007. 12:28, izmenjeno 1 put ukupno.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Sta to bi - pa tek sto si kupio w950?!?
Da te nije razocarao w950?
Kako god bilo, ja bih pre uzeo P1, jer vise lici na fon, i teze je povrediti nekoga njime, a ja sam u principu protiv nasilja!
Pored toga, svaki Qtek ima problematican prijem signala(tj. jedina osoba koja nije imala problema sa signalom, a da je imala Qtek,koliko je meni poznato je Venom). Da ne pricam o mogucnosti da ti crkne flat na 9000, i problemima kako to popraviti... P1 je moj izbor, da ne tupim vise. 

Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Buahaha, zamisli agoniju...ma nije frka kako to popraviti, nego je frka naci flet za njega, a i kada ti kazu da ga imaju, onda ga cekicas mesec dana da stigne, jer su ga narucili preko ebay-a i cekaju fletic da preleti okean, a to im se isplati jer ti kazu da flet kosta kao pola telefona....ajaaoo...evo vec me muka hvatapilgrim napisao:. Da ne pricam o mogucnosti da ti crkne flat na 9000, i problemima kako to popraviti.
P1, definitivno, mozda ce da baguje u startu, ali bice apdejta..p1
cebzab, na to sam i mislio kada sam napisao "problemima kako to popraviti". Prvo sto je tesko naci flat, a drugo sto je papreno skup(Qtek 9000 kod nas kosta oko 1000 evra, pa verujem da ce serviseri zamenu flat kabla ceniti na par stotina)... @madness99, ako imas puno para, i ne zalis da ih izdvojis za kupovinu 9000 modela, kao i za eventualne popravke, onda bi za tebe mozda ipak bio bolji izbor Qtek, posebno jer ti se vizuelno vise svidja.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
promenio sam naziv teme,znaci qtek dobijam sigurno al malo je veci da ga nosim svaki dan.W950 ostavljam sebi za stalno i sad interesuje me sta vi savetujete da uzmem pored.Igrao sam se na p990 i pocinje bas da mi se svdija al ne znam sta da radim uskoro mi stize qtek pa molim za pomoc i odluku.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
joooj....taj Qtek 9000 odnosno JasJar u I-mate varijanti je zverina...rado bih ga posedovao,ali takodje me najvishe brine taj sistme obrtanja i okretanja ekrana,mada sam se igrao sa jednim koriscenim modelom koji je i dalje delovao jako utegnuto i sigurno,posle skoro pola godine vredne sluzbe...Nego,sta ce ti toliki telefoni?Mislim,ako vec dobijas Qtek,a sacuvaces SE,zasto se onda razmisljas o jos necemu?Ili sam ja mozda nesto ovde pogresno shvatio...