Block SMS, Hitno

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
joco93
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 21. Jul 2007. 17:00

Block SMS, Hitno

Post od joco93 »

Zanima me dali postoji neki Samsung da ima opciju Block SMS znaci da ja blokiram nekog ko mi salje poruke ;) A ako nema samsunga onda imali biloo koji dobar telefon

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Bilo koji Symbian telefon, pa ubacis program kojic e da blokira SMS. Konkretno, ja na E61 imam Private Call&SMS Guard, i jos me nikad nije izneverio :)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Dekysa
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Apr 2007. 22:58

Post od Dekysa »

Samsung E900 ima block listu za SMS od 10 telefonskih brojeva. Ako si blokirao neki broj, taj koji šalje poruku dobija izveštaj da je poruka otišla ali je ti ne dobijaš. Verovatno i drugi (malo noviji ) samsunzi imaju tu opciju!

Spring
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 05. Feb 2007. 08:51

Post od Spring »

to je sasvim cool opcija i samsung e570 je ima :) ali ja je nisam ni isprobaval jer time ne resavam svoj problem... e sad ide ultra glupo pitanje pomalo i off topic - ima li nacina da potpuno blokiram neki broj? da npr ne moze da me zove u sred noci neki manijak koji je nasumice dosao do mog broja (na zalost primer i nije toliko hipoteticki :shock: )

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

za Symbian je vec sve receno, takod a ne bih da se ponavljam. Sto se dumbphonova tiche, neki imaju te opcije, neki nemaju. Ali recimo Nokia u sve novije telefone ugradjuje u profil opciju Alert for... pa ti definises za koga zelis da fon zvoni.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

O ovome je već bilo reči, ne mogu sad da tražim, ali pravo rešenje za blokiranje za blokiranje SMSa ne postoji. Postoje programčići koji su navedeni koji mogu da od određene osobe brišu poruku ne obaveštavajući te o prispeću, ali ne i da spreče uručivanje (to je do provajdera). Što znači da je rezultat ako se ikad sretneš sa dotičnom osobom: da ona misli da ti je poslala poruku, ali da je ti kuliraš i nećeš da odgovoriš, a ti nemaš pojma da ti je i pisala.

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Odgovori