n76 ili n73me

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Mayami Joe
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Jul 2007. 22:00

Post od Mayami Joe »

Iz svega ovoga procitanog ja sad stvarno imam dilemu koji telefon da kupim????????/
Imao sam n70 ali sam ga poklonoi sad me muci odluka izmedju n76 ili n73me mada u poslednje vreme me privlace modeli na preklop tako da je n76 u prednosti sto se toga tice ali n73me [ music edition] ima bolju kameru i vecu memoriju i u sustini nije los. Ako mi neko ne pomogne uskoro moracu da se odlucim a kakva sam budala kupi cu ih oba. :cry: :unsure: :|

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

@Mayami Joe haha pa ako imas pare kupi ih oba pa menjaj :lol: ,salim se.Ja bih pre uze N73 ME,N76 mi je nekako vise zenski model,mada u crnoj boji sasvim izgleda pristojno za muskarce,ali opet ja nesto ne bih bas trcao za telefonima na preklop,moze da imas ako ne sada onda u neko dogledno vreme frku sa flet kablom a i ne moras mada uvek je rizik prisutan.N73 je meni odlicna masina,kao sto i sam rece bolja kamera,ekstra zvuk,memorija,crna maska.
Opet ti najbolje znas svoje potrebe i mogucnosti pa opet pogledaj a i sacekaj ostale clanove foruma da se izjasne. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Oba fona su super N76 mi nekako bas elegantno izgleda dok N73 plastika ... ja bi izbegavao N73 zbog jojstika a N76 zbog preklopa (malo jaci pad i moze da uniti fon...) ja bi uzeo N76 dosta je redak i lep fon samo u crnoj verziji :wink:
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Mani lepotu (mada meni je n73me takodje extra), efficiency se gleda, a tu n73me nosi pobedu tako da... Mada je meni n73me cak i lepsi, a i uvek je bolje uzeti monoblok telefone nego preklop/slider.

Pametan izbor (izmedju ova dva): N73 me ! :wink:
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

Mayami Joe
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 22. Jul 2007. 22:00

Post od Mayami Joe »

Kad bi gledao glasanje oko ovih telefona onda bi to bilo 2:1 u korist n73me ali tu posroji jos nekoliko problema tipa u raznim prodavnicama variraju cene a i nisam siguran da li cu dobiti ''originalan'' ako to uopste kod nas ima kao i razne vrste garancija i paketa opreme. Ne bi da pominjem imena servisa i provajdera mada sam siguran da vi to bolje znate jer ja sam ipak novi na ovom forumu a i vi ste kompetentniji mada dosta toga znam jer mi je to hobi ali me interesuje gde cu sigurno dobiti ono sto placam i da li postoji nacin da se proveri sam telefon na licu mesta tipa neki security code koji bi mi pomogao da znam da nije koriscen ili dekodiran?
Sta mislite na ponudu tel n73me kartica 2mb garancija 12meseci stim da kad se nesto i ako se desi dobijam drugi na koriscenje dok se moj ne popravi ili nov ako se ne moze popraviti. Cena je 34999.00?
Molim Vas javite mi.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

Ta pitanja su već više puta "prežvakana" na forumu.
Potraži malo u delu Nokia, N73 i u Operateri, Ponuda Telenora :dry:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

I ja bih glasao za N73, iako mi se fon ne svidja, ali mi se N76 jos manje svidja. Izgleda mi nekako lomljivo.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

moj glas ide za n73.mislim da sam na nekoj temi pisao o n76 i mome utisku za dati mob. toliko o tome
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Odgovori