Koji je ovo mobitel

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

miodrage,
nisam ni mogao uzet prospekat jer je zapakovan
znaci prospekt je upakovan a ne fon.. vidis i sam da je fon na izlogu ;)
inace, kutja, prospekt i ostala sica je jako lepo upakovana, bolje nego i jedan SE - nokia

Dario a koce mu ga znat kakav je ovaj fon, u ostalom ako nista, bar prednost ima dve kartice i kameru.. ma naravno da bi ga detaljno pregledao ali.. ja sam ipak zagrizao za fon.. cisto sto je anonimac :D

Jones
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 05. Maj 2006. 22:18
Kontakt:

Post od Jones »

Sve je to ok ali mozda jesam malo dosadan sa ovim,zamisli samo sta bi ti se desilo i kroz koje bi muke prosao da ti rikne nesto(a garant hoce!!!!) a da ne pominjem onu famoznu bateiju(ako i sam kazes da je star model mozda je i baterija propala,pa mozda je slabog kvaliteta,falicna)

Jednostavno nemam vise poverenja u nesto sto nema cak ni sajt a kamoli utiske nekih kupaca,review neki testera i tako dalje...

Lepo kazu pored cene W950 zar vredi i dalje gledati ovakve modele

Nego rece da si zagrizao za fon zato sto je anonimac...pa i ja sam nekad to isto za mitsubishi telefon pa sam ga prodao za 70e a plati dobrih 110e(lik me je slagao za bateriju koja je trajala jedan dan u stand bajajaju)
Ja moram definitivno na lecenje u ustanovu za odvikavanje od mobilnih telefona

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Dario sine u pravu si skroz. Ja sam prvo mislio da se zezaš kad si pomenuo w950, a tek sad vidim cenu :blinky: :o :blinky: 200 evra za taj fon je stvarno ništa, ali i dalje fucking UIQ software :cry: I dalje ga je malo :cry: Btw. ako ga je neko probao, kako se kucka po onoj foliji? Imam jedan Casio digitron koji ima takvu tastaturu i super je mekana i sve to, ali pravi tasteri i dalje imaju bolji odziv.

And back to the theme: Ako W950 košta 200 i nešto sitno preko, onda Kung-Fu ne sme da bude preko 100 (100 mu gromova, jelenjskih mi rogova). Ali dotični čajnizi koliko sam ja imao prilike da vidim stavljaju neke krš ekrane, sa malim rezolucijama, koje im ja nikada ne bih oprostio, a što je najgore većina ljudi to ne bi ni primetila. Ono što ljudi na e50 vide je dizajn. Jeste dizajn dobar, ali ekran 8) A čajnizi upravo na neobrazovanu publiku i računaju :angry:

:)
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ok ok dobro, necu uzimat ovog brus lija.. obecavam :D
da, w950 je nesto sitno preko 200€.. ali, uzmi u obzir da ovaj fon ima i 2MP kameru i kosta nekih 177€.. mislim da ne moze nize.. eto i ja ga zovem kinezom ali devojka mi lepo rece da se radi o suradnji neke japankse fimre i nokie.. pa sad, za mene su japanci izmislili struju a nokia.. znase kakvaje.. hocu rec, mozda i nije toliki krs, ali stvarn ome interesuje kakav je.. al nema veze.. sad se pare kupe za p990

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

Uhh ne znam ako bude izasao kod nas ja cu ga uzeti jer bas me zanima da vidim kako se ponasa na mojim mukama :D ... inace fon po meni sasvim lepo izgleda tako da ako bude izlazio (bez obzira na cenu) kupicu ga :P :)
Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

ma to i mene pojede jer je anonimaca pa me sve zivo zanima, mozda ima neke ultra mogucnosti ili neki nevidjeni softwer.. (mada je tesko za poverovat) ali opet.. uzet cu ga samo ako 200€ padne s neba :roll:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

Kinez ima ovo, kinez ima ono...
A da li kinez ima 4gb memorije? Da li kinez peva kao W950?

Ma daaaaaaaj..... :dry: :wacko: :(

Hehehehehehe :D . Je*iga, al' je tako :wink: :)
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Ima takvih kineza da ti pamet stane. U Googlu ukucajte "dual sim phone" <<--bas ovako pod navodnicima, i krenite u razgledanje. Evo necega sto je mene odusevilo :)

OBAVEZNO POGLEDATI dno strane
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Super Sayian
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40

Post od Super Sayian »

AaaAaaAA :ohmy: :o :blinky: neverujem 1 kuciste 2 fona au brate neverujem kako extra :o ovo nikad nece izaci kod nas :smutny:

Dario
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 05. Nov 2005. 14:51

Post od Dario »

@super sayian: ne razumem sta je to toliko " :blinky: :blinky: :blinky: ", to su mogli da prave i pre 3 godine. Dva telefona u jednoj masci, nista specialno samo sto im je ideja super.
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

a u cemu je fazon imat dva displeja.. imas dva a nemas ni jedan, imas dva fona koji kosta pravo masno a konfiguracija mu je slicna t230.. ako ne i gora...

ma neka ih nabaca 5.. stacu sa njima, meni je i jedan displej dobar.. kao sto rece dario, mogli su to davno napravit ali.. ne vidim svrhu

Masterokrata
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10

Post od Masterokrata »

Definitivno ne bih dao skoro 200e za eksperiment :wink: Nemam neko poverenje u stvari za koje jedva nadjes opise na internetu.....a nema ni nesto puno komentara korisnika....tako da definitivno otpada Kinez :dry:
5130+Koss the plug....

Zaključana tema