Pozdrav svima.
Molim vas da mi preporucite sto kvaliteteniji i bolji telefon uz jedan preduslov fancy - na preklop za 150-200 eur. Kvalitet kamere nebitan, kljucni su trajanje baterije, kvalitet displeja i dizajn ! Naravno BT, MP3, FM se podrazumevaju!
Hvala svima
Telefon na preklop za 150-200 EUR
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Od ponudjenih telefona na tržištu samo 3 ispunjavaju tvoje uslove (preklop, 150-200e, BT, MP3, FM).
Nokia 6125 157e
Sony Ericsson W710i 170e
Sony Ericsson Z710 153e
Izgled i dopadljivost su stvar ličnog ukusa pa o tome nema svrhe raspravljati.
Da ne pominjem kako će se uvek naći Nokia i SE fanovi da se raspravljaju oko toga koji je bolji
Dakle... izbor nije veliki pa ....
Moj glas za Sony Ericsson W710i
Nokia 6125 157e
Sony Ericsson W710i 170e
Sony Ericsson Z710 153e
Izgled i dopadljivost su stvar ličnog ukusa pa o tome nema svrhe raspravljati.
Da ne pominjem kako će se uvek naći Nokia i SE fanovi da se raspravljaju oko toga koji je bolji

Dakle... izbor nije veliki pa ....
Moj glas za Sony Ericsson W710i
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
@xmanijakx: zaobidlji RAZR V3 u sirokom luku. Imao sam ga, pisao sam na jednom mestu o njemu, potrazi forum, mrzi me ponovo da prepricavam. Uglavnom bilo koji telefon, samo taj NE !!!
Drugo, moja preporuka isto ide za w710 (iako z710 ima mnogo lepsu masku od njega, ali ovo je walkman branded a svi znamo da se uz to obavezno dobije super slusalice i mem. kartica, a razlika u ceni je jako mala).
Drugo, moja preporuka isto ide za w710 (iako z710 ima mnogo lepsu masku od njega, ali ovo je walkman branded a svi znamo da se uz to obavezno dobije super slusalice i mem. kartica, a razlika u ceni je jako mala).
gallee said: Da li postoji mogucnost da se napravi java aplikacija koja moze da instalira sis i sisx fajlove?
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.
Program bi bio najprodavaniji svih vremena i totalno bi pregazio prednost simbijan modela.