Visual communicator pitanje

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
mkvb
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 07. Feb 2006. 15:46

Visual communicator pitanje

Post od mkvb »

Koristim Visual Communicator za chat, e sada cini mi se da sam naleteo na poznatu osobu ali ona ima SE k750i, mislim da ona nikako ne moze da koristi VC ali opet da pitam, da li postoji neka mogucnost da i ona chat-uje sa ljudima koji su na Visual Communicatoru? Koristio sam pretragu ali nisam pronasao nista vezano za moje pitanje...

Pozdrav svima
HOX Titanium gray

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

Postoji stara tema u kojoj smo pominjali Visual Communicator...
viewtopic.php?t=3068

Inače, VC je urađen za skoro sve platforme (S60, UIQ, J2ME) a "ona" verovatno koristi java varijantu. :wink:

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Sorry, jos jedno pitanje, jel moze iz nekog drugog programa da se chatuje sa ljudima koji koriste VC, ili mora iz VC-a, shvatas sta hocu da pitam, da vise programa koristi istu bazu korisnika?
HOX Titanium gray

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Ne, mislim da moraju svi da koriste VC jer se program kači na njihov server koji nije dostupan za druge programe. Bar je tako bilo ranije, dugo nisam koristio VC...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

jedino ako postoji nesto kao Trillian program ali za mobilne . a on bi onda mogao da poveze i yahoo i windows messenger i jos neke , mada sam ovo na pamet rekao . 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Miškoni
Administrator
Administrator

Post od Miškoni »

Teško. VC koristi svoje protokole za prenos teksta, slike i zvuka a ima i mogućnost da te neko "dozove" i ako ti je potpuno isključen program (stiže ti njihov sms koji aktivira program i pita te da li želiš da komuniciraš sa dotičnom osobom)... :)

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Postoji nesto kao Trillian za mob, to ti je Agile Messenger, ili ShapeServices IM+. VC medjutim, nije ukljucen tu. Od ponudjenih servisa imas ICQ, MSN, Yahoo, AOL, i Google (Jabber)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mkvb
Mobil fan
Mobil fan

Post od mkvb »

Da, moraju svi da koriste VC, provereno, inace resio sam ovu "dilemu", toliko slucajnosti i podudaranja da prosto covek ne poveruje da postoje dve toliko slicne osobe...
Sta ti je tehnika... Hvala na odgovorima
HOX Titanium gray

Odgovori